- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Косъмчета по гърдите
Става въпрос за момичетата..Някоя имала ли е мъхчета и въобще махала ли ги е ,защото бях чула някаде да не се пипат пък дали ще паднат или не не помня какво казаха...
Та кое е спасението![]()
Не се притеснявам просто ми стана любопитно да разбера нещо повече по този въпрос :P
emii tova e li4noto mi mnenie no 6ot maz ne obru6tam vnimanie 4esno kaznao ne sum i pomislil 4e na nqkoi moje da mu pre4iПървоначално написано от yCheniChkaTa
![]()
Аз съм момче и трудно ще отговоря на въпроса и предварително се извинявам за спама ама защо си пишете никовете ТаКа , КаКвО мУ е ГоТиНоТо ?
действа!Първоначално написано от JuBaCcA
Потребителка съм в този сайт повече от година какво значение има как се пишат другите като не знаеш нищо по темата то поне не задавай глупави въпросиПървоначално написано от Youth_boy
![]()
Мода е това човеч, глупава мода според мен, ако питаш. Иначе по темата аз не виждам нищо гадно в това. Всеки има косми, особено ако някой се е загледал в определени филми, където дават американски известни актриси и се виждат косми по дупето и така. Всички имаме косми и не виждам защо да бъдем максималисти и да бъдем направо като голи маймуни![]()
Аз лично не смятам, че е голям проблем момичето да има някакви косми (макар да е силно казано, защото те обикновено имат по-скоро мъх) между гърдите.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Здрасти!
Имам, да. Махат се с пинцета, но не боли малко.
С пинцета е безопасно,спокойно.
Има и 'Veet' лентички за тази област.
Не се тревожи!
Успехче!![]()
ПинцетаПървоначално написано от anyfany2
![]()
![]()
Ако те притесняват ги махни с пинсета.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
а не ти ли е хрмувало да провериш в тълковния речник и да видиш, че не се пише "пинсета" а " пинцета " поне имам спомен, че веднъж се натъкнах и останах изненадан : ) който не го марзи да го направи и да каже кой е прав защото ся излизам и нямам време ;[Първоначално написано от Pepincetyy
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Ако е само мъхче, въобще не го махайте... възбуждащо е(поне за мен :P )Първоначално написано от yCheniChkaTa
няма таковаПървоначално написано от yCheniChkaTa
самобръсначка всеки ден и ги мажи с нарязан лук и да престоят поне 2 часа
и аз имам мъхче, но на приятелят ми не му пречи така, че не го пипам.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!