- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- !!!КОЙ Е ХИТЪТ НА МЕСЕЦ ЮНИ!!!!?
Джина Стоева-Засрами се![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
mi nikoq![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
абе нали трябва да се прави на интереснаПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
От тези съм слушал само "Не ме принуждавай", така че гласувам за нея =)
КоцеТо0 си е най-добрия !!![]()
Чалга и хит. Две взаимно изключващи се думи. Как беше?! Оксиморон?! Абе направо АНТОНИМИ!Ъъ.. съжалявам, но не съм любителка на чалгата и не съм слушала нито една от изброение песни.
Не е съвсем така. На бала, когато целият клас благоволи да се появи в дискотеката, и най-големите метъли играха на някой песни, изброени в анкетата.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
тука може да поспорим .. може да е слушана ама какъв резултат виждаме след нея .. малки момиченца със самочувствие до тавана и сложили сутиен на 10 години.. след някоя др година ще сложат силикон и ще бягат при Митьо Пайнера .. апф .. слуша се защото е музика на която можеш да удариш един кючек .. признавам че и аз слушам чалга ама препочитам Графа и Enrique Iglesias пред ония фръцли ..Първоначално написано от Sneki
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Ивена-Номер 2!!!!!![]()
Абе, то и аз съм ''най - голямата метълка'' ама като има купонче и един кючек бих ударила. От друга гледна точка го казах. Няма значение.Първоначално написано от Nam3less3
![]()
Анелия-Не ме принуждавай
Гласуването продължава до 28-ми Юни.Победителят и крайното класиране ще бъдат обявени на 4-ти юли,а предложенията си за хит на месец юли можете да давате след 6-ти.
Коцето .. :P Гледах го в "На кафе" разказа една много забавна история с тази песен.Бил на някакво участие с абитуриенти ии по едно време говорил с шефа на Пайнер и човекът го питал:"Как е Коце? Върви ли новата песе?" и в същото време минал някакъв абитуриент и се изкрещял:"Айде Коцеееееее А-у "Той го разказваше мн смешно
[/i]
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
и аз съм за тази.Първоначално написано от Cathylicious
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Приключи гласуването за ХИТ НА МЕСЕЦ ЮНИ!Имаме си и вече победител!Това е песента на Константин- А-у,която спечели 27% от вашите гласове.Само на крачка зад него се нареждат съответно на второ място Галена-Нещастница и на трето-Ивена-Номер 2.
!!!КОЙ Е ХИТЪТ НА МЕСЕЦ ЮНИ!!!??
Анелия-Не ме принуждавай 1.КОНСТАНТИН-А-У
16% [ 9 ]
Ивена-Номер 2 2.Галена-Нещастница
21% [ 12 ]
Галена-Нещастница 3.Ивена-Номер 2
23% [ 13 ]
Глория и Ивана-Непознати сме за вас 4.Анелия-Не ме принуждавай
9% [ 5 ]
Джина Стоева-Засрами се 5.Глория и Ивана-Непознати сме за вас
0% [ 0 ]
Константин-А-у 6.Вероника-Лош навик
27% [ 15 ]
Вероника-Лош навик 7.Джина Стоева-Засрами се
1% [ 1 ]
Таня Боева-Наздраве за щастливите REMIX 7.Таня Боева-Наздраве за щастливите ремикс
0% [ 0 ]
Общо гласове : 55