- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 11 съм. Гърдите ми ...
mnogo sme6ni mneniq pro4etoh,ama ei tva za 9-10 godi6nite s 4a6ka B me razbi,a na tova momi4e iksam da mu kaja 4e vmesto da be6e go napisla tova tuka i da i se podigravat ne samo v u4ili6te ami i v saita,moje6e da pogovori s maika si i tq da i obqsni nqkoi ne6ta ....
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
на 11 кво искаш
double d's?![]()
Благодаря ви много! Надявам се да сте прави, че ще продължа да се развивам, защото сега имам комплекси за това, че другите имат много по-големи от моите! Вие ми помогнахте много! Благодаря ви!
все пак може ли някои да ми напише някаква рецепта за растеж??? Благодаря на тези, които написаха добри коментариВие доказвате, че все още има добри хора по света
![]()
Сложи си силикона...или чорапи...
Мани майтапа аз бях така на 11 и после опа за две години малеееееееееее ебати бюста извадих и сега е един от най-големите![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
качи снимкиПървоначално написано от roltirirang
само изчакай да ги оправи с фотошопаПървоначално написано от plmn
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нямам сорри не съм ги снимала ела ги виж личноПървоначално написано от DimovB
![]()
Тъъ си е до човека.![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
1. Izvinqvam se, che shte pisha na latinica. V momenta sum na edin drug kompiutur i ne znam otkude da smenq ezika...
2. Sega kum probema ti. Taka, vij...ta ti si a 11 godini, mm 5 klas, ako ne se luja, nali taka?! Emi az v peti klas sushtto bqh ploska...ploska, mnogo slaba, a be, napravo bolnava izglejdah ... Godinite si minavaha i edno lqto ... kato udarih edni ciciii, kato mi se oformi edno hubavo dupence... i vse taka slabichka, a be, bomba momiche! A tiq prostaci ot tvoq klas, te po-suno shte razberat kakvo izpuskat![]()
Уфф ann1...Каква рецепта за растеж те вълнува???Ти самата в момента растеш..Не прави някакви глупости,както ти казваш, за тоя "растеж" на бюста..На 11 години си и те вълнува бюст,ужасссс..Аз като бях на твоите години(сега съм на 19),тепърва започвах да се развивам.И толкова ме беше срам,че се чудих как да го скрия този бюст,въпреки че беше супер малъкИ все още съм с малък бюст..и допреди 2 години и аз се оплаквах като теб..Но повярвай ми,след като ме оперираха усетих каква шматка съм била..Имах тумор в лявата гърда,слава богу беше доброкачествен и се оправих за две седмици..Но това,което преживях не беше никак лесно за едно 17-годишно момиче..Болницата,операция а,а фактът,че всички други в стаята ми бяха раково болни беше ужасяващ..Така чееееееееееее...Помисли си какво глупаво нещо те вълнува......Всичко с времето си
![]()
![]()
![]()
ох, идвамПървоначално написано от roltirirang
може ли да ги пипна, за да се уверя![]()
Да не ти пука !!! По-късно ще ги задминеш сигрен съм,но не прави тази простотия после ти да им се подиграваш![]()
![]()
Ш айде само полека с убидите. Момичето просто се чувства засраменo и иска да и помогнем , а не да я убиждамеПървоначално написано от galenata
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
тепърва навлизаш в пубертета . твоите съученички са влезли по-рано ,но не при всички е така. и ти ще си имаш ,така да речем . а вие защо я нападнахте ,тя ппросто пита !Нищо лошо не е направила..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Къде си тръгнала?
Чакай и твоя ред ще дойде ..та ти си само на 11 .....
Не бързай!![]()
![]()
аз почнах да нося сутиен в началото на 8 клас...и аз ревях че са ми малки циците, а сега съм само на 20 и мога да кажа че хич не са ми малки...всичко си е до ген, до това дали си слабичка или не...и тн...имах съученички в училище които и досега си нямат цици и да ти кажа хич не им дреме....няма какво да им тежи..или пък да не могат да облекат някоя блуза заради размера си...радвай се на тфа което имаш!!![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Аз пък познавам една, която е на 15 пък също е "дъска" както ти казваш... не се шашкай ... и твоите някой ден ще пораснат ...![]()
една приятелка беше без гърди до 7-ми клас и лятото за 8-ми стана с дини направоне се притеснявай има време да ръстят
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Нали знаеш, човек иска това, което няма.Първоначално написано от rubi
![]()
А по темата : Никакви рецепти, никакви химии не ползвай.Ааа да, да отбележа, ако искаш хубави гърди за нищо на света не почвай да пушиш както и пиеш !(90% от момичетата пушат след 13-14 годишни)
П.П А тези момичета, които ти се подиграват "циците" всъщност са им чорапи, подплънки и т.н.![]()
Pagani Zonda
Много ви благодаря...нищо че някои пишат гадни коментари! все пак благодаря, че влязохте в лоложението ми!
Момиче на 11 си .. Ясно ми е какви са "развитите" бюстове на твоите връстнички.. Когато станеш на 16-7 и още няма абсолютно нищо, тогава вече може да го обмислиш като проблем, но иначе сега, когато си едва в началото на развитието си.. е смешно
![]()
Слушай мене сега.Другите приказват глупости...ще видиш,че съм прав !!!Първоначално написано от JuBaCcA
![]()
чувала съм, че бирена мая помага за развитието... дали е вярно???