.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 156
    ц ц ц Къде на 11 си тръгнала да мислиш за такива простотии. Хич да не ти пука. Заеби ги тия надути пикли от класа ти И аз нямам почти нищо отпред ама тва кво ме грее и така си се харесвам. Не бързай и на тебе ще ти дойде времето всеки си е различен.

до колкото разберам за теб проблема е не това че нямаш гърди ами чи ти се подиграват за ра ди това. Ами не им се давай хах подигравй им се и ти без значение дали са момичета или момчета. А ти не се шашкай нали знаеш по-добре малки,стегнати и добре уформени от колкото големи разплути и с никаква форма, а тези които са започнали да се развиват толкова рано ще станат точно така на 25 вече ще са им увиснали до пъпа.
    Аз също съм минала през това пък още съм жива,с блестящо самочувствие и не ми липсва внимание от страна на момчета. Така че спокойно ще ги биеш от всякъде.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

до колкото разберам за теб проблема е не това, че нямаш гърди ами че ти се подиграват, за ра ди това. Ами не им се давай, хах подигравй им се и ти, без значение дали са момичета или момчета. А ти не се шашкай нали знаеш по-добре малки,стегнати и добре уформени от колкото големи разплути и с никаква форма, а тези които са започнали да се развиват толкова рано ще станат точно така, на 25 вече ще са им увиснали до пъпа.
    Аз също съм минала през това пък още съм жива,с блестящо самочувствие и не ми липсва внимание от страна на момчета. Така че спокойно ще ги биеш от всякъде.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    до колкото разберам за теб проблема е не това, че нямаш гърди ами че ти се подиграват, за ра ди това. Ами не им се давай, хах подигравй им се и ти, без значение дали са момичета или момчета. А ти не се шашкай нали знаеш по-добре малки,стегнати и добре уформени от колкото големи разплути и с никаква форма, а тези които са започнали да се развиват толкова рано ще станат точно така, на 25 вече ще са им увиснали до пъпа.
    Едни от най-глупавите и неграмотно написани отговори,които някога съм чел !

оохх, хич да нямаш проблеми, имаш още много време, и майка ти да е плоска, не се притеснявай..някой момичета не ги наследяват от майките си..пък и плоска да си останеш..аз познавеам много момчета дето предпочитат и плоски, ама да са са стегнати..а нее още на 13 години с цицки като на Прислава, а на 20, с увиснали като на баба Пенка..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от galenata
    11 годишна пикла за гърди ще ми говори.Изостанала си не във физическото,а в психическото развитие.Ма то е норамлно... навсякъде цици,навсякъде силикони...Тва ,че твойте съученички са си набъгали сутиените със подплънки нищо не означава.За къде си се разбързала...

е за кв0 обижда6 пак моми4ето маа я на тебе такав проблем да ти се лепне 6те х0ди6 силикон да си слага6 сигурно ш не 4е подкрепям да си на11 и дя н0си6 сутиен щ

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: На 11 съм. Гърдите ми ...

Цитирай Първоначално написано от ann1
    Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    Аз, когато бях на 11 ме викаха Али Макбийл. И аз бях плоска, но това не ме е комплексирало никога! Не съм обръщала внимание, а съм го приемала с ирония. Да, кобилите от моя клас тогава имаха гърди... Но сега, 7 години по-късно, когато се събираме с класа, те ми завиждат за начина, по който изглеждам, защото наистина изглеждам чудесно, колкото и надменно да звучи . А някой от тях, които най-много ми си подиграваха, изглеждат на 30, така че няма защо да се притесняваш

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Че масово вече момичетата на 10 -11 годинки имат развити цици си е факт. Преди 10 години, когато аз бях 4-5 клас не бяха чак така, ама ето какво става буквално за десетина години от развитието на човека.
    Девойчето сега няма бюст, което означава, че е много вероятно в скоро време буквално за няколко месеца да наддаде доста в това отношение. Няма да е учудващо, ако след лятната ваканция шашне всички в класа си. Но и да не е сега, ще е по - късно, но ще се случи. И аз до 16 - 17 години почти нямах брада, а съучениците ми бяха като попове в лицата, но никога не съм се притеснявал от това. Ето, вече съм на 20, а все още не цялото ми лице брадясва (горния край на бузите ми не искат и това си е). Всичко с времето си...
    Аз сега ще стана на 23 и при мен е така за горния край на бузите. Всичко си е до ген Не се притеснявай!
    относно брадата - бръснете се редовно и ще се сгъсти, а относно проблема на момичето - не се притеснявай както ти казаха всичко е до гена,а а има момчета, които харесвам момичета с малък бюст.просто не си попаднала на такива

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    11 годишна пикла за гърди ще ми говори.Изостанала си не във физическото,а в психическото развитие.Ма то е норамлно... навсякъде цици,навсякъде силикони...Тва ,че твойте съученички са си набъгали сутиените със подплънки нищо не означава.За къде си се разбързала...

е за кв0 обижда6 пак моми4ето маа я на тебе такав проблем да ти се лепне 6те х0ди6 силикон да си слага6 сигурно ш не 4е подкрепям да си на11 и дя н0си6 сутиен щ
    Ще обиждам когото си пожелая,защото съм в правото си .Такъв проблем няма как да ми се "лепне" тъй като бюста ми е достатъчно развит ако искаш да знаеш.Ама аз като бях на 11 не съм мрънкала,че съм нямала гърди.Всеки с времето си,да ходят да си играят в градинките а не да пият,да пушат и да мислят за ч*кане.Циците им били малки,кура им бил малък,още малко ще се оплачат че и путките им са тесни.

Да не ти пука ... мисля, че останалите момичета и момчета от твоят клас не са толкова грамотни, колкото теб . Прочетох това и за 11 годишна пишеш доста грамотно ..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Оффф,бирени маи,бози,простотии,стига вече авторката ... Мисля,че ти дадохме достасъчно изчерпателни отговори аа,толкоз като искаш натикай са с чорапи и се кефи нищо друго няма да ти кажа ....

хахаха
    и аз съм плоска в сравнение с някои седмокласнички.
    хормони,храна....
    So if you're pissed like me
    Bitches, here's what you gotta do
    Put your middle fingers up in the air
    Go on and say "Fuck you!"

www.myspace.com/panda_massacre

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Ще обиждам когото си пожелая,защото съм в правото си .Такъв проблем няма как да ми се "лепне" тъй като бюста ми е достатъчно развит ако искаш да знаеш.Ама аз като бях на 11 не съм мрънкала,че съм нямала гърди.Всеки с времето си,да ходят да си играят в градинките а не да пият,да пушат и да мислят за ч*кане.Циците им били малки,"мъжкия полов орган" им бил малък,още малко ще се оплачат че и путките им са тесни.
    Това,че ти на 11 не си "мрънкала", не означава, че някой друг не е в "правото" си да го прави. Все пак можеш да проявиш малко разбиране, не мислиш ли ? А не да се изразяваш по този, не чак толкова приемлив за момиче начин.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    абе само на 11 си бе...лелее...
    има една от моя клас (( 9 калс съм )) дето няма НИКВИ буквално НИКВИ цици па ти на 11 ше ми се оплакваш.....

Цитирай Първоначално написано от JuBaCcA
    Едни от най-глупавите и неграмотно написани отговори,които някога съм чел !
    а знаеш ли че не ми пука дали съм писала правилно или не в тоя форум да не е официален документ, а за това, че ти се струва тъпо защо си мислиш че някой го брига? Поне да беше коментирал темата.

божее .. аз до 14 год нямах никфи гърди ..и не ми пукаше честно казано .. всичко с времето си идва лека полека .. но недей да правиш глупости от сорта "модерно е да се носи сутиен" при положение че нямаш нищо ..в мойто даскало има една 12токласничка която няма никъф бюст и не си слага сутиен а една от 8ми клас пикла си сложила сутиен на нищото и в момента цялото даскало и се смее че си е сложила сутиен на нищото
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

а знаеш ли че не ми пука дали съм писала правилно или не в тоя форум да не е официален документ, а за това, че ти се струва тъпо защо си мислиш че някой го брига? Поне да беше коментирал темата.
    това, че пишеш правилно само в официални документи
    говори много за теб

а колкото до темата:
    когато бях на твоята възраст имаше само едно момиче в целия випуск,
    което имаше някакви "наченки" на гърди
    споко
    ще ти дойде времето

Оф, само на 11 си, какви гърди те гонят?
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM

Ще обиждам когото си пожелая,защото съм в правото си .Такъв проблем няма как да ми се "лепне" тъй като бюста ми е достатъчно развит ако искаш да знаеш.Ама аз като бях на 11 не съм мрънкала,че съм нямала гърди.Всеки с времето си,да ходят да си играят в градинките а не да пият,да пушат и да мислят за ч*кане.Циците им били малки,"мъжкия полов орган" им бил малък,още малко ще се оплачат че и путките им са тесни.
    Това,че ти на 11 не си "мрънкала", не означава, че някой друг не е в "правото" си да го прави. Все пак можеш да проявиш малко разбиране, не мислиш ли ? А не да се изразяваш по този, не чак толкова приемлив за момиче начин.
    "В правото си да го прави" е когато наистина има повод,което ще рече след като порасне малко и ако отново има същия проблем.Разбирам на 15-16 (тогаа бих могла да проявя разбиране) да се оплаква,ама няква 11 годишна,току що завършила 4-ти клас...И като е зле да се комплексира от чуждото мнение...Вие кво искате бе направо с циците да се раждате ли?!Аман от простотии.Относно това,че начина ми на изразяване не бил приемлив за момиче-ако искаш го приемай,не те карам.Момчетата могат както си пожелаят да се изразяват,а ние не можем...

Мега фен Аватара на Hilary_
    А какво ти пука какво ти говорят тия от твоя клас... да не мислиш, че те имат у гащите си 15 сантиметрови... Тегли им една майна и готово...
    А за "проблема ти" ... мног оси малка още ... развитието тепърва започва ... Тия от твоя клас явно ги е хванал Чернобил...
    А за растежа... пробвай с бозичка ...

някои и на 16 нямат биуст а ти сега се притесняваш горе главата и да не ти пука
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Град
    Елхово
    няма смисъл да се притесняваш.. и на теб ще ти пораснат не им обръщай внимание. Та ти си само на 11

Супер фен
    Град
    Венера
    Няма как да ти се помогне.
    Защото ти, всъщност, си момче.
    Просто тестисите ти не са паднали...
    Случват се такива медицински случаи.
    Не тъжи.
    Вярно е, че животът ти е съсипан, но какво толкова

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Няма как да ти се помогне.
    Защото ти, всъщност, си момче.
    Просто тестисите ти не са паднали...
    Случват се такива медицински случаи.
    Не тъжи.
    Вярно е, че животът ти е съсипан, но какво толкова

+1

аз почнах да нося сутиен в 7 клас въпреки че гърдите ми не бяха толкова големи,просто и аз исках да съм като другите , сега съм 9 клас и пак са ми малки всичко зависи от организма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си