- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 11 съм. Гърдите ми ...
до колкото разберам за теб проблема е не това че нямаш гърди ами чи ти се подиграват за ра ди това. Ами не им се давай хах подигравй им се и ти без значение дали са момичета или момчета. А ти не се шашкай нали знаеш по-добре малки,стегнати и добре уформени от колкото големи разплути и с никаква форма, а тези които са започнали да се развиват толкова рано ще станат точно така на 25 вече ще са им увиснали до пъпа.
Аз също съм минала през това пък още съм жива,с блестящо самочувствие и не ми липсва внимание от страна на момчета.Така че спокойно ще ги биеш от всякъде.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
до колкото разберам за теб проблема е не това, че нямаш гърди ами че ти се подиграват, за ра ди това. Ами не им се давай, хах подигравй им се и ти, без значение дали са момичета или момчета. А ти не се шашкай нали знаеш по-добре малки,стегнати и добре уформени от колкото големи разплути и с никаква форма, а тези които са започнали да се развиват толкова рано ще станат точно така, на 25 вече ще са им увиснали до пъпа.
Аз също съм минала през това пък още съм жива,с блестящо самочувствие и не ми липсва внимание от страна на момчета.Така че спокойно ще ги биеш от всякъде.
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Едни от най-глупавите и неграмотно написани отговори,които някога съм чел !Първоначално написано от miss_kiss181
оохх, хич да нямаш проблеми, имаш още много време, и майка ти да е плоска, не се притеснявай..някой момичета не ги наследяват от майките си..пък и плоска да си останеш..аз познавеам много момчета дето предпочитат и плоски, ама да са са стегнати..а нее още на 13 години с цицки като на Прислава, а на 20, с увиснали като на баба Пенка..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Първоначално написано от galenata
е за кв0 обижда6 пак моми4ето маая на тебе такав проблем да ти се лепне 6те х0ди6 силикон да си слага6 сигурно ш не 4е подкрепям да си на11 и дя н0си6 сутиен
щ
Аз, когато бях на 11 ме викаха Али Макбийл. И аз бях плоска, но това не ме е комплексирало никога! Не съм обръщала внимание, а съм го приемала с ирония. Да, кобилите от моя клас тогава имаха гърди... Но сега, 7 години по-късно, когато се събираме с класа, те ми завиждат за начина, по който изглеждам, защото наистина изглеждам чудесно, колкото и надменно да звучиПървоначално написано от ann1
. А някой от тях, които най-много ми си подиграваха, изглеждат на 30, така че няма защо да се притесняваш
![]()
относно брадата - бръснете се редовно и ще се сгъсти, а относно проблема на момичето - не се притеснявай както ти казаха всичко е до гена,а а има момчета, които харесвам момичета с малък бюст.просто не си попаднала на такиваПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Ще обиждам когото си пожелая,защото съм в правото си .Такъв проблем няма как да ми се "лепне" тъй като бюста ми е достатъчно развит ако искаш да знаеш.Ама аз като бях на 11 не съм мрънкала,че съм нямала гърди.Всеки с времето си,да ходят да си играят в градинките а не да пият,да пушат и да мислят за ч*кане.Циците им били малки,кура им бил малък,още малко ще се оплачат че и путките им са тесни.Първоначално написано от gabi7u
Да не ти пука ... мисля, че останалите момичета и момчета от твоят клас не са толкова грамотни, колкото теб . Прочетох това и за 11 годишна пишеш доста грамотно ..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Оффф,бирени маи,бози,простотии,стига вече авторката ...Мисля,че ти дадохме достасъчно изчерпателни отговори аа,толкоз като искаш натикай са с чорапи и се кефи нищо друго няма да ти кажа ....
![]()
хахаха
и аз съм плоска в сравнение с някои седмокласнички.
хормони,храна....
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre
абе само на 11 си бе...лелее...
има една от моя клас (( 9 калс съм )) дето няма НИКВИ буквално НИКВИ цици па ти на 11 ше ми се оплакваш.....![]()
а знаеш ли че не ми пука дали съм писала правилно или не в тоя форум да не е официален документ, а за това, че ти се струва тъпо защо си мислиш че някой го брига? Поне да беше коментирал темата.Първоначално написано от JuBaCcA
божее .. аз до 14 год нямах никфи гърди ..и не ми пукаше честно казано .. всичко с времето си идва лека полека .. но недей да правиш глупости от сорта "модерно е да се носи сутиен" при положение че нямаш нищо ..в мойто даскало има една 12токласничка която няма никъф бюст и не си слага сутиен а една от 8ми клас пикла си сложила сутиен на нищото и в момента цялото даскало и се смее че си е сложила сутиен на нищото![]()
това, че пишеш правилно само в официални документиПървоначално написано от miss_kiss181
говори много за теб
![]()
а колкото до темата:
когато бях на твоята възраст имаше само едно момиче в целия випуск,
което имаше някакви "наченки" на гърди
споко
ще ти дойде времето
Оф, само на 11 си, какви гърди те гонят?
Stay up all night with the stars *
"В правото си да го прави" е когато наистина има повод,което ще рече след като порасне малко и ако отново има същия проблем.Разбирам на 15-16 (тогаа бих могла да проявя разбиране) да се оплаква,ама няква 11 годишна,току що завършила 4-ти клас...И като е зле да се комплексира от чуждото мнение...Вие кво искате бе направо с циците да се раждате ли?!Аман от простотии.Относно това,че начина ми на изразяване не бил приемлив за момиче-ако искаш го приемай,не те карам.Момчетата могат както си пожелаят да се изразяват,а ние не можем...Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
А какво ти пука какво ти говорят тия от твоя клас... да не мислиш, че те имат у гащите си 15 сантиметрови...![]()
Тегли им една майна и готово...
![]()
А за "проблема ти" ... мног оси малка още ... развитието тепърва започва ...Тия от твоя клас явно ги е хванал Чернобил...
![]()
![]()
А за растежа... пробвай с бозичка ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
някои и на 16 нямат биуст а ти сега се притеснявашгоре главата и да не ти пука
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
няма смисъл да се притесняваш.. и на теб ще ти пораснатне им обръщай внимание. Та ти си само на 11
![]()
Няма как да ти се помогне.
Защото ти, всъщност, си момче.
Просто тестисите ти не са паднали...
Случват се такива медицински случаи.
Не тъжи.
Вярно е, че животът ти е съсипан, но какво толкова![]()
![]()
аз почнах да нося сутиен в 7 клас въпреки че гърдите ми не бяха толкова големи,просто и аз исках да съм като другите , сега съм 9 клас и пак са ми малки всичко зависи от организма