- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 11 съм. Гърдите ми ...
ако си на 18 и си плоска би било ТЪЖНОСпокойно малката
има още много време ти сега влизаш в пубертета, някой ги хваща като ураган и изведнъж мн мн мн се развиват
може да си от тях
не се притеснявай - всяка жена има бюст. Апък дори и да не е голям ... карай какво те бърка ... не ти трябва момче което ще те харесва заради бюста ...
късметчета
![]()
Е к'во като 11 годишните имат цици и аз имах и ми беше много кофти и ме беше срам даже в детската , никои нямаше![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
на 11 си и си играй с куклите не си мисли още за циците![]()
Всеки израства дали бързо или бавно..едно аверче беше с санта по-висок от мене..сега стм с 4 по висок от него за няма и 1 учебен срок
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
лелеленшщо де ... аз съм на 15 пък ... и аз няма с кво да се похваля тякя че тая коята тряя да се оплаква съм азз (много обичам да се изкарвам жертва
)
абве майната им на тия пикли дето ти се е*ават - имаше една такава в пети клас дето й бяха грамадни обаче какъвто размер бяха тогава такъв са и сегахич не се спичай ей ! след 1-2 години като ти напращят пъпешчетата тука ке ни се хвалиш
![]()
а и кво й се дьрвите - и на 11 години си е важно ве![]()
хм ше се повторя, но ти все пак си на 11.. абе кфо ти пука дали имаш цици или не, трябва да се чувстваш добре в кожата си.. все пак един бюст не прави човек нали така. Абе може примерно да си натъпчеш сутиенчито с подплънки, а като пораснат да ги махнеш, може така да се почувстваш по ок![]()
Просто аз
4 клас?
ехо.. на 11 ма нормално е да си плоска.. ненормално е тва, че другите от класа ти имат големи бюстпве... и мойте гърди са много малки.. но за сметка на това са оформени и стегнати мойто започнаха да разстът едва когато бях на 14 а преди тва съм нямала нищоа и виж по-добре малки гърди отколкото големи,който като станеш баба ще има да се "търкалят" наляво на дясно... ид а ги запасваш в чорапите
![]()
повече се харесват момичета с малки гърди,разбирам те верно че момчетат до 15-16 годишна възраста се лепят на големите гърди и обръщат внимание само на надарените момичета , но кво да се прави..ще поумнеят и ще разберат, че малките са по-якине им обръщай внимание
Аман от комплекси !
И аз бях като теб .. до 7-8 клас нямах почти нищо там ...
И това ме съсипваше!Случваше се понякога да се прибера разплакана от училище, заради глупавите ми съученици.
Не позволявай и това да става с теб ! Глупаво е, а и повечето от тези, които имат големи гърди на 11, не са никак слабички, а след време ще станат на кюфтета.
Няма място за притеснения - всичко с времето си!
Не се тревожи за гърдите - не са нещо кой знае каквоДоживей си детството и не им се връзвай на злобните дечица!
![]()
![]()
![]()
ако исках мнение просто щях да питам, другия път не си го натрапвай ако обичаш.Първоначално написано от JuBaCcA
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
аз сложих сутиен в 9ти клас а сега се чудя как да ги крия не се притеснявай
Ако беше на 20 - бих ти помогнал с удоволствие но сега ....Първоначално написано от ann1
Айде изчакай да видиш след 5-6 години какви увиснали меса ще са сегашните цици на съученичките ти.
п.п. Аз обичам момичета с малки цици ... секси са![]()
Тук има и класация
http://happypepy.com/wp/wp-content/u...ent_tits_1.jpg
![]()
БОЗА!!!Първоначално написано от ann1
![]()
Ей,хора пишете и в моята тема със заглави бюст аз съм малко по-голяма !Иа з имам нужда от съвети!![]()
Здравейте!
Ей,хоро пишете съвет и в моята тема-бюст!![]()
Здравейте!
Е писахме дееее !!!Първоначално написано от surcegirl
![]()
Няма смисъл да се притесняваш.. и на теб ще ти пораснат не им обръщай внимание.![]()
![]()
![]()
![]()
Слушай внимателно: 4 индустриални клампи и 2 вериги + 1 тролей ще те оправят. Хващаш 1 от веригите свързваш 2-та й краища с 2 от клампите и после единия край го връзваш за зърното другия за тролея.Повтаряш написаното горе с дргата верига и клампите и чакаш да тръгне тролея, а ти през това време тичай в противоположна посока.![]()
А не почваха ли да се развиват "истинската стока" на 13-14?![]()
“And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.”
извинете за да не пускам нова тема искам да попитам освен боза от която ас повръщам какво др може да се яде или пие за оголемяване на бюста![]()
![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)