.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 156
    ако си на 18 и си плоска би било ТЪЖНО Спокойно малката има още много време ти сега влизаш в пубертета, някой ги хваща като ураган и изведнъж мн мн мн се развиват може да си от тях не се притеснявай - всяка жена има бюст. Апък дори и да не е голям ... карай какво те бърка ... не ти трябва момче което ще те харесва заради бюста ... късметчета

Град
    Hate City Sofia.
    Е к'во като 11 годишните имат цици и аз имах и ми беше много кофти и ме беше срам даже в детската , никои нямаше
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

на 11 си и си играй с куклите не си мисли още за циците

Град
    морската столица
    Всеки израства дали бързо или бавно..едно аверче беше с санта по-висок от мене..сега стм с 4 по висок от него за няма и 1 учебен срок

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

лелеле ншщо де ... аз съм на 15 пък ... и аз няма с кво да се похваля тякя че тая коята тряя да се оплаква съм азз (много обичам да се изкарвам жертва )

Супер фен Аватара на fenasf
    абве майната им на тия пикли дето ти се е*ават - имаше една такава в пети клас дето й бяха грамадни обаче какъвто размер бяха тогава такъв са и сега хич не се спичай ей ! след 1-2 години като ти напращят пъпешчетата тука ке ни се хвалиш

а и кво й се дьрвите - и на 11 години си е важно ве

Цитирай Първоначално написано от fenasf

а и кво й се дьрвите - и на 11 години си е важно ве
    А, стига, бе!

Град
    [На Метри От Земята]
    хм ше се повторя, но ти все пак си на 11.. абе кфо ти пука дали имаш цици или не, трябва да се чувстваш добре в кожата си.. все пак един бюст не прави човек нали така. Абе може примерно да си натъпчеш сутиенчито с подплънки, а като пораснат да ги махнеш, може така да се почувстваш по ок
    Просто аз

Град
    Момини Цици
    ехо.. на 11 ма нормално е да си плоска.. ненормално е тва, че другите от класа ти имат големи бюстпве... и мойте гърди са много малки.. но за сметка на това са оформени и стегнати мойто започнаха да разстът едва когато бях на 14 а преди тва съм нямала нищо а и виж по-добре малки гърди отколкото големи,който като станеш баба ще има да се "търкалят" наляво на дясно... ид а ги запасваш в чорапите
    повече се харесват момичета с малки гърди,разбирам те верно че момчетат до 15-16 годишна възраста се лепят на големите гърди и обръщат внимание само на надарените момичета , но кво да се прави..ще поумнеят и ще разберат, че малките са по-яки не им обръщай внимание

дъската

Град
    Варна
    Спрете се с тези безсмислени теми!

Горд Варненец!

Аман от комплекси !
    И аз бях като теб .. до 7-8 клас нямах почти нищо там ...
    И това ме съсипваше!Случваше се понякога да се прибера разплакана от училище, заради глупавите ми съученици.
    Не позволявай и това да става с теб ! Глупаво е, а и повечето от тези, които имат големи гърди на 11, не са никак слабички, а след време ще станат на кюфтета.
    Няма място за притеснения - всичко с времето си!
    Не се тревожи за гърдите - не са нещо кой знае какво Доживей си детството и не им се връзвай на злобните дечица!

Цитирай Първоначално написано от JuBaCcA
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    до колкото разберам за теб проблема е не това, че нямаш гърди ами че ти се подиграват, за ра ди това. Ами не им се давай, хах подигравй им се и ти, без значение дали са момичета или момчета. А ти не се шашкай нали знаеш по-добре малки,стегнати и добре уформени от колкото големи разплути и с никаква форма, а тези които са започнали да се развиват толкова рано ще станат точно така, на 25 вече ще са им увиснали до пъпа.
    Аз също съм минала през това пък още съм жива,с блестящо самочувствие и не ми липсва внимание от страна на момчета. Така че спокойно ще ги биеш от всякъде.
    Едни от най-глупавите и неграмотно написани отговори,които някога съм чел !
    ако исках мнение просто щях да питам, другия път не си го натрапвай ако обичаш.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

аз сложих сутиен в 9ти клас а сега се чудя как да ги крия не се притеснявай

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: На 11 съм. Гърдите ми ...

Цитирай Първоначално написано от ann1
    Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    Ако беше на 20 - бих ти помогнал с удоволствие но сега ....

Айде изчакай да видиш след 5-6 години какви увиснали меса ще са сегашните цици на съученичките ти.

п.п. Аз обичам момичета с малки цици ... секси са

Тук има и класация
    http://happypepy.com/wp/wp-content/u...ent_tits_1.jpg

Re: На 11 съм. Гърдите ми ...

Цитирай Първоначално написано от ann1
    Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    БОЗА!!!

Град
    България
    Ей,хора пишете и в моята тема със заглави бюст аз съм малко по-голяма !Иа з имам нужда от съвети!
    Здравейте!

Град
    България
    Ей,хоро пишете съвет и в моята тема-бюст!
    Здравейте!

Цитирай Първоначално написано от surcegirl
    Ей,хоро пишете съвет и в моята тема-бюст!
    Е писахме дееее !!!

Няма смисъл да се притесняваш.. и на теб ще ти пораснат не им обръщай внимание.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а приятелките ти колко кила са ... 50-60?
    Станислава

Слушай внимателно: 4 индустриални клампи и 2 вериги + 1 тролей ще те оправят. Хващаш 1 от веригите свързваш 2-та й краища с 2 от клампите и после единия край го връзваш за зърното другия за тролея.Повтаряш написаното горе с дргата верига и клампите и чакаш да тръгне тролея, а ти през това време тичай в противоположна посока.

А не почваха ли да се развиват "истинската стока" на 13-14?
    “And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.”

извинете за да не пускам нова тема искам да попитам освен боза от която ас повръщам какво др може да се яде или пие за оголемяване на бюста
    Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си