- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 11 съм. Гърдите ми ...
вземи си някой батко да ти ги помачка и ще ти пораснат ;дд
.. не не , сега сериозно ;д .. ми за растеж съм чувала , че се пие боза , ядат се много ядки и тва за мачкането също е вариант ;д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Еее аз на 12 нямах нищо,ти на 11 искаш.Чакай за къде си се разбързала и аз така на 13 мн малко,ама ся съм ги минала..![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Баси.... аз на 11 не знаех къде ми се намира пишката още...![]()
ОО боже мой...момиче на 11 години си,имаш още поне 5 години да се развиваш в тая област,а тия деца все повече ме плашат след 10 години ,5годишните ще почнат да се оплакват,че нямат гърди![]()
Аз съм на 16 и не мога да се похваля с някъф значителен бюст,но аз до 14 годишна също бях плоска като дъска дори не съм се и замисляла за гърди на твоите години
![]()
![]()
![]()
хихихи напомняш ми на една бивша фр - Ади бахти чавето, еми не знам такова нещо за разтеж на гърдите казват , че от бузата растът , но тя е супер гадна пък и тва не е истина от нея единствено расте гъза !!!!
Първоначално написано от em4etyyy
Оффффф ако се тъпчеш кат свиня , ще ти пораснат много ясно ама освен тва и задника ще ти стане по-голям..Това си е до гена бе.. пък и на 11 сте бе.. кфо очаквате.. да сте кат Памела Андерсан ли??
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
ooo trqbva da pita6 priqtelkata mi tq ima nai hubavite cici na svetaПървоначално написано от ann1
![]()
o boje ii az sym na 11 ii nqqmm cici maa izob6t00 tfa ne mee interesuwa 4esno da ti kaja teq mo4eta koito ti se podigrawat sa adski zagybeni wsu6tnost mom4etata ot moq klas izob6t0 ne mislqt za takiwa neshta a pak i na men nikoi ne mi se podigrawa a i ti ne ti e nujnoi nishto za raztej kogato mu doide wremeto togawa ;]]
Много ще ми е интересно да видя тези момичета от класа ти, които имат такъв бюст, че чак ти се подиграват... В 4ти/5ти клас никой не мисли за цици...
Здрасти ми пии бира и боза редовно и ще ти пораснат .Първоначално написано от ann1
Freedom of speech!
пребиите моя брут http://kevinmitnik.mybrute.com
http://hgfjkhjklk.mybrute.com
http://www.neobux.com/?rh=656C666572
Това са глупости .. Имам една приятелка , която не пие нито бира нито боза и има супер големи цици ..![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
+1Първоначално написано от pLqmi92
слънчице,разбирам те всеки иска цици,мамка му![]()
и аз искам и то големи и какво ли не правя по въпроса,последния ми Приятел ги мачкаше,понеже така растът(уж де) ама пък ние се разделихме,а и 2-мата късно се сетихме за тая възможност и някъде седмица работа имаше и не забелязвам особен ефекти сега кога съм самичка,почнах да се мажа с 1 Билка(рекламират го)то уж е за растеж ама не виждам такова нещо,ама все пак стават супер яки и почнах да си ги харесвам и такива.Все пак бъди себе си.Не мисля че искаш да впечатлиш момче,но и така да е те обичат и по-мънички така че...а искам да ти кажа че тия твойте съученички до 1-2 години ще са като крави!Толкова ще се блъскат в гърдите си че ти е бедна фантазията.Не искай и това.То малко проклятие се пада де ,ама ...+ това ако знаеш колко проблеми навличат циците
Абе по-добре да не ги искаш,но точно аз не трябва да ти го казвам понеже не бих отказала по големички ...ииии казах ти аз какво правя ..... дано съм ти отговорила на ?-са
![]()
спокоино с времето си е сичко
не се притеснявай, миличка, гърдите ти ще има тепърва да се развиват, а и като пораснеш още малко едва ли ще ти е от толкова голямо значение.
За момченцата от тфоя клас: да речем че са умствено и полово недоразвити индивидчета...(няма да се впускам в подробности)Не им се връзвай
![]()
да ти порасне и ГъЗъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъПървоначално написано от LiLGrizzly
![]()
абее момиче ..чакай малко ти си още на 11..тепърва започваш да се развиваш а и донякъде е и ген.. ти кво очакваш на 11 да имаш гърди като на Памела Андерсън ..
+10000000Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
+1Първоначално написано от SisterOfNights
Съгласен съм...Първоначално написано от miminko
Знаеш ли, че аз съм интервюиращ и доста хора са ми минали през интервютата. И достигнах до следния извод... Всички възрастни искат да си върнат детството... Когато са живели безгрижно, играли са по цял навън, не са се интересували от клюки, кой каква патка има, кой бил изчукал в дискотека "Чалга", как може тя да има само 89 см гръдна обиколка... Ако започнеш отсега с тези абсолютни глупости ще си затриеш детството и после много ще съжаляваш!
хм аз познавам едно момиче каде е на 14 и кат даска само кожа и кокали несе притесняваи а до колкото момчетата не им обращаи внимание всеки организам се развива различнояувала съм че като ги мачкаш и пиеш боза разтът
![]()
Като пиеш боза ставаш дебел. А дебелите жени, колкото и да са им малки гърдите, просто са им по-големи, защото тялото те също поемат мазнини, така както паласките по корема. Ако си гледала пловдивчанките по Music Idol ще видиш какъв е ефекта от бозата.
Моля те.... Ама наистина те моля... Гледай това долу
http://vbox7.com/play:90dc46e7