.
Затворена тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 156
    вземи си някой батко да ти ги помачка и ще ти пораснат ;дд

.. не не , сега сериозно ;д .. ми за растеж съм чувала , че се пие боза , ядат се много ядки и тва за мачкането също е вариант ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Еее аз на 12 нямах нищо,ти на 11 искаш.Чакай за къде си се разбързала и аз така на 13 мн малко,ама ся съм ги минала..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Баси.... аз на 11 не знаех къде ми се намира пишката още...

ОО боже мой...момиче на 11 години си,имаш още поне 5 години да се развиваш в тая област,а тия деца все повече ме плашат след 10 години ,5годишните ще почнат да се оплакват,че нямат гърди
    Аз съм на 16 и не мога да се похваля с някъф значителен бюст,но аз до 14 годишна също бях плоска като дъска дори не съм се и замисляла за гърди на твоите години

хихихи напомняш ми на една бивша фр - Ади бахти чавето, еми не знам такова нещо за разтеж на гърдите казват , че от бузата растът , но тя е супер гадна пък и тва не е истина от нея единствено расте гъза !!!!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от em4etyyy
    извинете за да не пускам нова тема искам да попитам освен боза от която ас повръщам какво др може да се яде или пие за оголемяване на бюста

Оффффф ако се тъпчеш кат свиня , ще ти пораснат много ясно ама освен тва и задника ще ти стане по-голям.. Това си е до гена бе.. пък и на 11 сте бе.. кфо очаквате.. да сте кат Памела Андерсан ли??
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Re: На 11 съм. Гърдите ми ...

Цитирай Първоначално написано от ann1
    Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    ooo trqbva da pita6 priqtelkata mi tq ima nai hubavite cici na sveta

tcc

o boje ii az sym na 11 ii nqqmm cici maa izob6t00 tfa ne mee interesuwa 4esno da ti kaja teq mo4eta koito ti se podigrawat sa adski zagybeni wsu6tnost mom4etata ot moq klas izob6t0 ne mislqt za takiwa neshta a pak i na men nikoi ne mi se podigrawa a i ti ne ti e nujnoi nishto za raztej kogato mu doide wremeto togawa ;]]

Много ще ми е интересно да видя тези момичета от класа ти, които имат такъв бюст, че чак ти се подиграват... В 4ти/5ти клас никой не мисли за цици...

Re: На 11 съм. Гърдите ми ...

Цитирай Първоначално написано от ann1
    Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    Здрасти ми пии бира и боза редовно и ще ти пораснат .

Град
    in your dreams ;p
    Това са глупости .. Имам една приятелка , която не пие нито бира нито боза и има супер големи цици ..
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Цитирай Първоначално написано от pLqmi92
    Та ти си само на 11,знаеш ли колко много време ще се развиваш!? Пък и техните могат сега за година-две да пораснат изведнъж и после да не са развият .. мн често става така,и после именно тези момичета остават в сянка пред др момичета,щото те ги настигат,даже им стават по-големи Не ти казвам,че и твоите ще са много големи,де,то зависи от гена най-вече,но нищо не се знае,не се обезкуражавай,а за момчетата - и ти им се подигравай,бе кво ти пукаа няма да им са даваш,я ...
    +1

слънчице,разбирам те всеки иска цици,мамка му
    и аз искам и то големи и какво ли не правя по въпроса,последния ми Приятел ги мачкаше,понеже така растът(уж де) ама пък ние се разделихме,а и 2-мата късно се сетихме за тая възможност и някъде седмица работа имаше и не забелязвам особен ефект и сега кога съм самичка,почнах да се мажа с 1 Билка(рекламират го)то уж е за растеж ама не виждам такова нещо,ама все пак стават супер яки и почнах да си ги харесвам и такива.Все пак бъди себе си.Не мисля че искаш да впечатлиш момче,но и така да е те обичат и по-мънички така че...а искам да ти кажа че тия твойте съученички до 1-2 години ще са като крави!Толкова ще се блъскат в гърдите си че ти е бедна фантазията.Не искай и това.То малко проклятие се пада де ,ама ...+ това ако знаеш колко проблеми навличат циците Абе по-добре да не ги искаш,но точно аз не трябва да ти го казвам понеже не бих отказала по големички ...ииии казах ти аз какво правя ..... дано съм ти отговорила на ?-са

Супер фен
    Град
    увас ;p

нп

не се притеснявай, миличка, гърдите ти ще има тепърва да се развиват, а и като пораснеш още малко едва ли ще ти е от толкова голямо значение.
    За момченцата от тфоя клас: да речем че са умствено и полово недоразвити индивидчета...(няма да се впускам в подробности) Не им се връзвай

Има само 1 вариянт ! Пий БоЗъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    да ти порасне и ГъЗъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ

Повече от фен Аватара на YourPoison
    абее момиче ..чакай малко ти си още на 11..тепърва започваш да се развиваш а и донякъде е и ген.. ти кво очакваш на 11 да имаш гърди като на Памела Андерсън ..

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    +10000000
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от SisterOfNights
    омг, ама ти си на 11!!!Как очакваш да имаш голям бюст?! и какво е това 'момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста'? те са момичета на 11, не някакви изроди, нали? на мен почнаха гърдите да ми растат на 11-12 и сега съм си напълно доволна от бюста ми. а имам приятелки които са на по 17 и просто си имат миниатюрен бюст, ама въобще не им пука за тва. погледни майка си и ще придобиеш представа какво ще стане с теб. така че спокойно и не се комплексирай!
    +1

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Абе момиче,на 11 кви цици искаш..Аз като бях натвоите години мислипх кога ще излизам пред блока да играя на народна топка,не дали са мидостатъчно гърдите..Момчетата да с игледат работата,те по-бавно се осъзнават,живей си детството и не се занимавай с тяхните гаври.
    Съгласен съм...

Знаеш ли, че аз съм интервюиращ и доста хора са ми минали през интервютата. И достигнах до следния извод... Всички възрастни искат да си върнат детството... Когато са живели безгрижно, играли са по цял навън, не са се интересували от клюки, кой каква патка има, кой бил изчукал в дискотека "Чалга", как може тя да има само 89 см гръдна обиколка... Ако започнеш отсега с тези абсолютни глупости ще си затриеш детството и после много ще съжаляваш!

хм аз познавам едно момиче каде е на 14 и кат даска само кожа и кокали несе притесняваи а до колкото момчетата не им обращаи внимание всеки организам се развива различно яувала съм че като ги мачкаш и пиеш боза разтът

Като пиеш боза ставаш дебел. А дебелите жени, колкото и да са им малки гърдите, просто са им по-големи, защото тялото те също поемат мазнини, така както паласките по корема. Ако си гледала пловдивчанките по Music Idol ще видиш какъв е ефекта от бозата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си