.
Затворена тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 156
    Град
    Балчик..
    1-во, към тези които започват отговора си с 'Та ти си само на 11!'
    Да ви кажа, че в даскалото ми има едно момиче, което е с по - голям бюст от моя, и от тези на мн мои съученички, а е 2 години по - малка .. Не и се подигравам, макар да изглежда смешно, но с тва искам да ви кажа, че на 11 е нормално да се притесняваш за тва ..
    2-ро към момичето .. Както всички ти казаха .. Всеки е различен и се развива различно .. Колкото до медикаменти за разтеж на бюста не търси такива .. не помагат .. дори на опаковките им с малки букви пише, че трябва да се използва от напълно зрял индивид .. а след като си напълно зрял мислиш ли че гърдите ти могат да пораснат?
    Горе главата .. Всяко нещо с времето си ..
    When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^

Re: На 11 съм. Гърдите ми ...

Цитирай Първоначално написано от ann1
    Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    Момиче... ти си на 11!!! Споко ще пораснат.... А тия от твоя клас може да са със сутиени пълни с чорапи

Цитирай Първоначално написано от teddybearhugx
    Да ви кажа, че в даскалото ми има едно момиче, което е с по - голям бюст от моя, и от тези на мн мои съученички, а е 2 години по - малка .. Не и се подигравам, макар да изглежда смешно, но с тва искам да ви кажа, че на 11 е нормално да се притесняваш за тва ..
    2-ро към момичето .. Както всички ти казаха .. Всеки е различен и се развива различно .. Колкото до медикаменти за разтеж на бюста не търси такива .. не помагат .. дори на опаковките им с малки букви пише, че трябва да се използва от напълно зрял индивид .. а след като си напълно зрял мислиш ли че гърдите ти могат да пораснат?
    Е айде няма да се съглася с теб, че на 11 години е нормално да се притесняваш за това. Тя е още дете. Ако тя започне от толкова рано да се притеснява за бюста си, на 15 за какво ще се притеснява, да ти казвам ли?! А на 20?! Защо да си пропилява последните детски години и да навлиза толкова рано в тийн областа, където бликат отвскяъде комплекси, притеснения, простотия.... И на 35 като стане да се вайка защо не си е живяла живота на времето, а се притеснявала, че циците и са с 7,8985567454545 см по-малки от чалга звездата на училището?!

На 13 вече и нататък е по-нормално и естествено да започнеш да изучаваш тялото си и да изразяваш известни притеснения, въпреки че и те са безпочвени, защото се базират на субективна детска оценка. Аз не съм консервативен фанатик и не определям хората по възрастите им, но все пак има някакви морални граници, които не трябва да се прекрачват. Защото знаеш ли, че в съседния ми блок има две кифли, едната на 12, другата на 14 и двете вече са отворени?! Най-вероятно са стигнали дотам, защото още от 10 годишна възраст са почнали да се оглеждат в чуждите цици и да се мотат по сайтове за запознанства и да мечтаят не да станат някакви големи хора, не да полетят, ами да имат големи цици и да са в центъра на чалга купоните... Е какво е това ?

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Цитирай Първоначално написано от teddybearhugx
    Е айде няма да се съглася с теб, че на 11 години е нормално да се притесняваш за това. Тя е още дете. Ако тя започне от толкова рано да се притеснява за бюста си, на 15 за какво ще се притеснява, да ти казвам ли?! А на 20?! Защо да си пропилява последните детски години и да навлиза толкова рано в тийн областа, където бликат отвскяъде комплекси, притеснения, простотия.... И на 35 като стане да се вайка защо не си е живяла живота на времето, а се притеснявала, че циците и са с 7,8985567454545 см по-малки от чалга звездата на училището?!

На 13 вече и нататък е по-нормално и естествено да започнеш да изучаваш тялото си и да изразяваш известни притеснения, въпреки че и те са безпочвени, защото се базират на субективна детска оценка. Аз не съм консервативен фанатик и не определям хората по възрастите им, но все пак има някакви морални граници, които не трябва да се прекрачват. Защото знаеш ли, че в съседния ми блок има две кифли, едната на 12, другата на 14 и двете вече са отворени?! Най-вероятно са стигнали дотам, защото още от 10 годишна възраст са почнали да се оглеждат в чуждите цици и да се мотат по сайтове за запознанства и да мечтаят не да станат някакви големи хора, не да полетят, ами да имат големи цици и да са в центъра на чалга купоните... Е какво е това ?
    Евала! Не съм чела скоро толкова реален пост..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Още си много малка.Всеки се развива различно.Не се притеснявай след време проблемаи ти ще се реши

Мацка имаш кофти клас.."проблема ти" е нормален ..
    .. Pebuls ., slunchoo ;]

Град
    Пловдив
    тези твой приятелки са бъгави "преждевременен пубертет" настъпва при хипофункция на епифизата...в пубертета се навлиза около 13-14 години, а едва в пубертета хормоните ще си кажат думата
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

бе да ти кажа под секрет .. и мойта гръдна не е много голяма нищо че скоро правя 17 почна да се развива когато станах едва на 13-14 не съм сигурна точно ама сега .. си е голямичка .. не се оплаквам .. а и гаджето щом ме харесва с малки цици то туй е най-важното а и като гледам как упорито се играе с тях кат са ебеме бе май май растата от тва а може и да ми се струва тъй че на 11 си мамка му .. тръгнала ми се жали че няа цици .. ми ако те е ударила радиацията от чернобил .. ще имаш цици .. и брада щи поникне всичко с времето си млада госпожице и няма се плашиш ... до ген е всичко ...

Град
    под криВата ти ^^
    та ти на 11 години какво искаш да имаш ?? знам че има и такива с доста големи но като порасниш твоите ще са оформени и хубави докото тяхните вече ще са виснали
    .....

Град
    in your sweet dreams
    мухахахаха по голяма тъпотия от тфа няя на къде , и за кфо са ти цици ше хоиш да се ебеш ли
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    България
    Аз пък съм на 13 и имам същия проблем .И моите съучинички имат големи гърди,момчетата все там зяпат и на всичкото отгоре ни опипвот всички и е много кофти!Имаше една в 8 клас с малък бюст,втория срок така тапредна...А и помисли си имаш ли бюст ще носиш цял живот сутиени.Дали няма да е горещо през лятото и неудобно с различните модили? Айде давайте съвети и в моята тема!
    Здравейте!

Град
    Балчик..
    AceXe, малко си се заблудил/а .. днешната 'младеж' не започва да 'опознава' тялото си на 13 .. помислил/а ли си, че момичетата от класа и може да карат ранен пубертет? а тя като ги гледа е естествено да се притесни .. говоря си съвсем сериозно и не се гъбаркам с момичето .. малко по - голяма съм от нея, с което искам да кажа че когато бяхме на 11 и в моя клас беше същото .. имаше развити, не толкова развити и такива, които бяха като дъски .. всеки се развива различно .. не само тялото му, но и психиката му .. ако ти на 11 не си се притеснявала за това [ест ако си момиче ] не значи, че тя е като теб .. а за да го пише и да иска съвет значи се интересува .. не мисля че трябва да се критикуваме взаимно .. тва си е мое мнение ..
    When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^

гърдите продължават да растат и доста след като спре израстването на височина, например между 20 и 30 можеш спокойно да качиш един размер сутиен без да правиш нещо особено. а като тръгнеш да раждаш - още един .
    няма физическо упражнение, което да увеличава бюста, нито кремове или лекарства, има само хирургия и средства за поддържане - сутиени, кремове за стягане на кожата и подобни. ако имаше дори едно работещо средство щеше да е широко известно, доста жени биха го ползвали. същото се отнася и за пенисите, за нещата срещу оплешивяване и за отслабване - който открие хапче, ще е милионер за седмица и няма да му трябва никаква реклама, а всички ще разберат, пример - виаграта

Супер фен Аватара на brokeninside13
    тея от твоя клас имат сутиени с чорапи, спокойно!

иначе по темата: аве аре стига тъпи теми ве....на 11 и вече са ТОЛКОВА развити в бюста че няма накъде...............аре стига глупости

spx o6te si malka ima o6te mng da se razvivash daje ..moje nakraq te da sa po ploski ot teb

Спокойно мила,
    на 11 е нормално да не си напълно развита,ти растеш.
    Аз бях слабичка на твойта възраст и нямах гърди,но след 5 годинки ще видиш ,че ще ти порастнат!
    Пък и няма голямо значение,колко са големи гърдите ти!Вече са на мода по стегнатите,дори и плоски тела
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Ем аз сам момче, но забелязвам момичетата от класа. Които се развиват по бързо остават с малки ... А тези като теб обилолката им се развива перфектно. Затова не се безпокой.

Re: На 11 съм. Гърдите ми ...

Цитирай Първоначално написано от ann1
    Здравейте! Аз съм на 11 години. Знам, че някои няма да одобрят коментара ми и ще кажат, че съм малка да мисля за това, но когато видя момичетата от моя клас, те са толкова развити в бюста, а аз съм ужасно плоска! Въобще не съм започнала да се развивам. Много ми е неконфортно, срам ме е, че не съм започнала да се развивам, момчетата от нашия клас ми се подиграват и са ми лепнали прякора: Дъската. Много съм тъжна! Дано да ми влезете в положението и да ми кажете нещо за растеж на гърдите. Благодаря предварително на всички, които ще ми помогнат.

shadow4e
    Пиши описателни заглавия

И аз тогава нямах спокойно
    Обичам Андриан

Град
    My empire of Dirt.
    На 11 си. Съвсем е нормално гръдната обиколка да бъде по-малка от обиколката на таза ти дори.

Имам момичета, които на 16-17 все още нямат силно изявен бюст. На 20 стават бая надарени.

Ако си мислиш, че сме отговорили на въпроса ти, помоли някой модератор за ключ. И не се притеснявай, горе главата!

Град
    В далечината... еййй там ;]
    До къде стигна светът... 11годишно момиче се депресира, че съученичките и имат някви лисичи муцуни в гръдната област приличащи на топки за тенис ... аз пък ти казвам, че след 2 годинки ще си 5 пъти по-хубава в лице,гърди, корем, задник и крака от тях ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Спокойно миличка. Аз скоро ще правя 13 години миналото лято се събудих с гърди и то по - голями от на сестра ми която е 23 годишна .. така че няма за какво да се притесняваш ! В един момент за отризателно време ще се развиеш още ! .. Колкото до подигравките .. опитвай се да си настройш психиката такаче че да игнолираш такива подвизи от страна на другите ти '' съученици ! ''

И да наистина е очудващо нашето поколение колко бързо се развива .. но и именно за това получаваме двойно повече подигравки повярвай ми !!

Пий само Боза и прави лицеви опори. 100% помага, но трябва да тръгнеш и на тае бо за да гориш мазнините от бозата. Късмет

Да започнем факта на 11 си.Очакваш да имаш бюст колкото на майка ти ли? На 11 години започваш да се развиваш вземи си някоя книжка,разрови се в чичо гугъл потърси и сама ще разбереш.Вярно е напълно съгласна съм виждала съм момичета на 11 години,които имат по-голяма гръдна обиколка и от баба си.Просто са започнали да се развиват по-рано,което е нормално.Всеки организъм е остроен различно.Не се шашкай нито се притеснявай ще видиш как като станеш 7-8 клас ще се развиеш и ще имаш гърди

Писането на кирилица е задължително!
    Редактирано от Punisherrr
    .. Pebuls ., slunchoo ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си