- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Красив и тъп или грозен и умен
Така - въпроса е предимно към момичетата - какво момче предпочитате - някой доста красив/готин, но бая тъп, който не се държи като хората с вас или някой по-грозноватичък (нямам предвид някой дракон в лице) който да е умен и да ви се раздава в любовта?
Защо не използваш ТЪРСАЧКА?????? Има вече такава тема...![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ама и на теб не ти е лесно![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз мисля че търсят красив, умен, с пари,грижовен, мил и скромен. Като мен.![]()
Сега сериозно: зависи от манталитета, възпитанието и средата на момичето.![]()
Красив или Грозен - Сладък
Умен или Тъп - Достатъчно умен и на моменти тъпичък![]()
![]()
за мен най-важно е да е забавен и да ме обича такава каквато съм, а не да се опитва да ме променя![]()
\Първоначално написано от galkata
/ аз познавам доста грозни и тъпи
но наистина мисля че е глупаво да избираш между "красив и тъп" и "грозен и умен" .. затова и написах горното си мнение така
![]()
+1Първоначално написано от MaRtYty
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
грозен и тъп за теб
ем да бе !! те жените търсят красив,умен,богат,мил, голяма пишка,плочки ,хубаво тяло -като мен хахахах![]()
ХАХАХАХАХХАХА
Еми миличка да ти кажа вариантите:
ГРОЗЕН И ТЪП
ХУБАВ И ТЪП
избери си, няма други варианти...![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Вариантите са Красив и тъп и Грозен и умен... а тъпите пачи си ги променят, щото не могат да си признаят, че гледат САМО и ЕДИНСТВЕНО външния вид...
За мен красиво и тъпо момиче е добре![]()
Красив или Грозен - Сладък
Умен или Тъп - Достатъчно умен и на моменти тъпичък![]()
![]()
за мен най-важно е да е забавен и да ме обича такава каквато съм, а не да се опитва да ме променя
+1
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
май някои момичета не се интересуват от красотата или ума ..интересуват се повече от паритекакво мислите по тоя въпрос?
![]()