- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Извинете за темата - Забременяване
Накратко- По принцип знам че е невъзможно,но започнаха и притесненията-гърдите започнаха да мe болят и да ми си гади....той ми свърши на корема и при измиването възможнж ли е да съм "изтласкала нещо" и да е станала белята,пак се ИЗВИНЯВАМ за глупавата тема...незнам какво е..внушения или незнам ПОМОГНЕТЕ !![]()
Всеки образован човек знае, че през пъпа също може да се забременее
sq se setix kato ti vidqh nika: wosh - zashtoto tova e polojenietoПървоначално написано от w0sh
Пък ти мойто момиче като не знаеш елементарни работи, къде си тръгнала аджеба да ми прайш СЕКС ??
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
вече се чудя дали да се хиля или да рева...
вземи прочети малко преди да правиш секс...
и да знаеш че спермата може да минава през всякакъв вид тъкан и да стига до матката!![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Мойто предложение за име е Скрудж. Като стане чичо ще е интересно![]()
Еее, ае да се казва Курти, плс!![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Първоначално написано от LambOfGod
D
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Или да го кръстим Факър
А ти за ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ чувала ли си?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ти малък пикльо едно мнение ще напишеш ли кат хората или само ще цитираш другите ?Първоначално написано от sKa73r4o93
Ами като ти е глупава темата за кво я пускаш ? Ти ако мислиш,че едно нещо е глупаво,че го направиш ли ? Явно да.Първоначално написано от sexybaby69
purvo 4etete posle se ebete stava li...
i ne spoks ni6top ti nqma ..... stiga da e bilo s prezervativ de :d
Абе хора вземете да се образовате малко на тема секс... а по темата : нищо ти няма.. спокойно
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
моля ви са то и от устата се забременява...![]()
![]()
и както казаха др ако си използвала презерватиф ти няма нищо... ако ли не бери си му дерта..![]()
ehh ama ste loshi nachi.... momicheto neznae zatova pita ami otgovorete i kakvo se podigravate,obqsnete i tova e.... dori da e nai elementarnoto da se burshe ili mie kato e na korema,da se uspokoi shto si misli takiva neshta.a spored men ne si bremenna,nqma kak da stane bez pronikvane, spox![]()
Няма ли да се появи някой, който да каже, че приятелка на майка му/леля му/ баба му/ стринка му/ братовчедка му/съседката му е забременяла по този начин?![]()
a trqbva li?Първоначално написано от mArMaLaDkA
То не бяха свършвания на цици,измиване и забременяване,то не баха какви ли не глупости ...Може да се забременее много ясно,то пъпа е дупка,през която ще изтече спермата и ще достигне до яйчника,ама как може да не знаешшш
![]()
btw ма не може естествено,като знаеш защо пускаш теми и си внушаваш не ми е ясно![]()