.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от YaNcHeToOo
    толкова тъпа тема не бях срещала скоро
    +1

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от noproblembitch
    Баси простата тема... усещането е все едно с ренде ти пилат оная работа... боли страшно много и е супер гадно... за тва само на емотата им харесва
    Абе,мноо се дразна така като вида някой да се прай на мноо интересен...той/тя просто иска да получи няква приблизителна представа, кво е....

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ми ще чака.Това е все едно да обясняваме 'Какво е да се изпикаеш' или 'Какво е усещането да се наядеш'
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ем яко пич, сорка че си девствен ( или както е по-модерно детствен)

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от IronLady
    ем яко пич, сорка че си девствен ( или както е по-модерно детствен)
    Модерно,модерно,ама днес гинеколожката ми се изцепи с това детсвена,така че тъпите неща ловят и умни хора.Което е мноооооооооооооого лошо
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Stara Zagora,Graz
    Super e!A i ako e s liubim 4ovek e neopisuemo
    Vav vseki slu4ai ne e nai-vajnoto ne6to za koeto trqbva da misli6

емммм има 1 девиз - "Чикията е за удоволствие, секса да се хвалиш"

Град
    Stara Zagora,Graz
    Po-dobre zvu4i 'Chekiata e za udovolstvie.eb...to za prestij'

"Цял ден онанизъм,свеж и бодър организъм"

Град
    Stara Zagora,Graz
    hah tva e qko

Аз ще ти дам по-адекватен отговор за разлика от останалите тук! По-точно бих се пробвал да опиша сексът, тъй като много хора са написали, че не можело да се опише. И не мога да разбера защо се правите на важни?! Като направиш сефтето ще разбереш. Да разбирам ли, че вие никога не сте били девствени? Хах аман от глупости, той човека си пита какво е, защото явно не го е изживявал до сега и иска да знае повече за секса!
    Та така сексът е, така да кажа, химията на щастието и приятните чувства! Та когато пронизваш чувството, поне при мен, беше първият път доста странно. Чувствах се, като че ли не на място! Тука ще я карам по-грубо. Когато си го тикнеш в мишета дупка или мечешката хралупа, според зависи от индивида, с когото правиш секс, ще усетиш топлина. Ако си гледал американски пай ония пич си бута парчето в пая Та топлината би могла да се сравни с топъл пай, но не мога да го твърдя, тъй като не съм го пробвал Когато правиш секс усещаш близост и психически комфорт, така да се каже голяма наслада! Въпросът е как да постигнеш с любимото същество разтреперващ коленете, разбъркващ мозъка и скрепяващ чувствата секс, след чийто секс се чувстваш най-гелимия щастливец на света! Първият път не бива да те разочарова, защото почти винаги чувствата не са такива! Та не се притеснявай ще имаш много попадения в този живот Но запомни, че сексът е само механични животински движения с някоя друга престорена милувка, тъй като любовта идва от сърцето! Тука имах предвид секса за една нощ, от него не очаквай нищо особено, тъй като трябва да си намериш точната сродна душа...

Град
    Stara Zagora,Graz
    Цитирай Първоначално написано от Nanotek
    Аз ще ти дам по-адекватен отговор за разлика от останалите тук! По-точно бих се пробвал да опиша сексът, тъй като много хора са написали, че не можело да се опише. И не мога да разбера защо се правите на важни?! Като направиш сефтето ще разбереш. Да разбирам ли, че вие никога не сте били девствени? Хах аман от глупости, той човека си пита какво е, защото явно не го е изживявал до сега и иска да знае повече за секса!
    Та така сексът е, така да кажа, химията на щастието и приятните чувства! Та когато пронизваш чувството, поне при мен, беше първият път доста странно. Чувствах се, като че ли не на място! Тука ще я карам по-грубо. Когато си го тикнеш в мишета дупка или мечешката хралупа, според зависи от индивида, с когото правиш секс, ще усетиш топлина. Ако си гледал американски пай ония пич си бута парчето в пая Та топлината би могла да се сравни с топъл пай, но не мога да го твърдя, тъй като не съм го пробвал Когато правиш секс усещаш близост и психически комфорт, така да се каже голяма наслада! Въпросът е как да постигнеш с любимото същество разтреперващ коленете, разбъркващ мозъка и скрепяващ чувствата секс, след чийто секс се чувстваш най-гелимия щастливец на света! Първият път не бива да те разочарова, защото почти винаги чувствата не са такива! Та не се притеснявай ще имаш много попадения в този живот Но запомни, че сексът е само механични животински движения с някоя друга престорена милувка, тъй като любовта идва от сърцето! Тука имах предвид секса за една нощ, от него не очаквай нищо особено, тъй като трябва да си намериш точната сродна душа...
    Po-to4no i strahotno obqsnenie nqma da polu4i6!
    Daje na men mi stana interesno kato go 4etoh....bravo naistina e mnogo qko obqsneno!

Фен
    Град
    pernik
    Значи усещането е гадно брат. Не ти требва да опитваш. Пък и за какво ти е да правиш секс. Гадно ти казвам. Потно, мръсно, влажно. Уффф. Най-добре го остави на професионалисти
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Голям фен Аватара на Naik1
    все едно минава стадо бизони през к*ра ти
    абе имам подозрения че 4-5 човека се състезават кой ще пусне по тъпа тема и засега ти водиш.само не ме карайте и аЗ да се включвам в надпреварата че много хора ще оставят форума

пробвай и ще видиш кво е

Ужасно е по-добре не се преебвай няма смисъл
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Re: Какво е усещането като правиш Секс!?

Цитирай Първоначално написано от valvers
    Какво е усещането като правиш Секс!?
    нищо не се усеща
    честно
    мн е тъпо

xahx

на мен не ми е смешно защото водя сериозна връзка с момче от 6 месеца.но когато го правим той гледа да достави удоволствие само на себе си...смимъл явно проблема е в мене защото не се възбуждам достатъчно...дори когато ми прави шпакли ми е безразлично...не знам явно не може да намери ж - точката...не знам говорили сме на тая тема но няма ефект..ема когато не сме го правили 1-2 седмици а това е много рядко :X :X

Re: xahx

Цитирай Първоначално написано от evangelinelilly
    на мен не ми е смешно защото водя сериозна връзка с момче от 6 месеца.но когато го правим той гледа да достави удоволствие само на себе си...смимъл явно проблема е в мене защото не се възбуждам достатъчно...дори когато ми прави шпакли ми е безразлично...не знам явно не може да намери ж - точката...не знам говорили сме на тая тема но няма ефект..ема когато не сме го правили 1-2 седмици а това е много рядко :X :X
    при шпакли, душко, няма "ж-точка"
    там е важно клитурното стимулиране
    и да ти кажа честно смятам, че проблемчето е в главата ти

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Като си направиш сефтето ще разбереш!!!
    аха

то за всеки е различно усещането сиг.

Фен
    Град
    Sofia
    Емоциите не са за да се описват а за да се изживяват. Хората не са проектирани да си описват чувствата с думи.
    Колкото и да описвате физически ефекти след това като омекване на колена, минаване в друга реалност и мнооого приятно това не помага и човек не може да добие и 1% какво е. Плюс това не всеки чувства еднакво
    За теб най-великото е едно, аз може да съм в друга реалност и да изпитвам съсвсем друг вид удоволствие. Прави секс и се радвай, че чувстваш, щото т'ва е най-ценното, което имаш като способност.

Супер фен
    Град
    Венера
    Не-човешко, човече

сеш се мнооооого като ти се пикае... ама МНООООООООООГО!!! И като се изпикаеш къв кеф е....

Е много по-яко от тва е

хах в един форум четох че изпитването на оргазъм не е по-различно от правенето на секс така че предизвикай си го и ще разбереш :P

Град
    Stara Zagora,Graz
    Цитирай Първоначално написано от Psychic
    Емоциите не са за да се описват а за да се изживяват. Хората не са проектирани да си описват чувствата с думи.
    Колкото и да описвате физически ефекти след това като омекване на колена, минаване в друга реалност и мнооого приятно това не помага и човек не може да добие и 1% какво е. Плюс това не всеки чувства еднакво
    За теб най-великото е едно, аз може да съм в друга реалност и да изпитвам съсвсем друг вид удоволствие. Прави секс и се радвай, че чувстваш, щото т'ва е най-ценното, което имаш като способност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си