.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Супер фен Аватара на Shia
    Единственото ми притеснение при първия път ми беше
    да не оцапам чяршафите с кръф и техните да я видят и да затъна в срам.Беше с правилното момче и болката я преодолях.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Болката беше поносима, даже доста малко ме болеше честно казано... Може би не беше на пдходящото място, но пък беше с точният човек. Знаеше какво да прави, пък и аз бях ужасно влюбена и нямах никакви притеснения да му се отдам... Като цяло беше страхотно изживяване. Виж вторият ми път беше наистина незабравим, малката стая в която малко слънчеви лъчи достигат, голямото легло с копринено меки завивки и погледът на човека който обичах в който се четеше неговата обич... Ех, хубаво си беше...

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от yCheniChkaTa
    Само в началото ме боля .но после много хубаво ми стана
    Не се оплаклавам от 1вия си път
    Абе мацо къв е тоя шано аватар?
    Не е ли готин

беше наистина незабравимо боля ме малко ,но момчето беше много внимателно и знаеше какво да прави.радвам се че се случи точно с човека , който обичам може би затова толкова ми хареса

беше дооста хубаво в началото - първите 2-3 мин, наистина болеше, но след това всичко отмина и бешее страхоотно пък и беше с точния човек

Хубав беше първия ми път.Момчето беше много внимателно и нежно,не ме боля и нямаше кръв

Град
    BurgasS
    от начало болеше,но после може да се каже че ми хареса

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Eй,половинaтa са девствени,ама..." дааа беше мноо якоо,да "

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Само в началото ме боля .но после много хубаво ми стана
    Не се оплаклавам от 1вия си път
    Абе мацо къв е тоя шано аватар?
    Не е ли готин

Става да ...
    А за тези които му се кефят няма ли демонстрация на живо .....

:P
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    При мен болката беше минимална. Пък и смея да твърдя, че момчето си знаеше работата. Да, хареса ми.
    и при мен така

ами не беше кой знае какво. Болеше ме много и то през цялото време, първия път нямаше никакво удоволствие. Болката спря изцяло чак след 4-5 път иначе всеки път си ме болеше на първите 2-3 вкарвания и после отшумяваше де, но все пак. Но все пак можеше да исчакам още малко, защото вече не съм обедена, че е било с точния човек.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    varna
    не трябва да имаш такива самнения несам сигурна че е точния няма такива работи правиш ни нещо прави го един пат.. не да се желяваш..

hottie
    Guest
    Нямам хубав спомен. Болешеме ужасно много и то не само първия път, ами и и следващите 2 !

Град
    kazanlak
    [/b]nqmala sam takav
    Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
    http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg

Болка,че имаше имаше..ама само в началото,смисъл докато свикна.. После нещата потръгнаха,момчето ми беше внимателно пък и любовната игра си я биваше..Бе общо взето не мога много,много да се оплача.. А кога започна да ми харесва истински...ми някъде след 2-3-4 път..не помня точно

и болка си имаше бая 20 минс се мъчихме .. ии кръв си имаше но се радвам че беше с него и ми хареса :P
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Беше яко.Болеше да,но чувстовото е неописуемо.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    Елхово
    ами в началото болеше доста.. но после беше хубаво

Болка имаше, но нямаше кръв. Не съм очарована от първия път, но не мога да кажа, че не ми е харесало!

На мен пък ми хареса. Нямаше болка, понеже си бях отворена от одавна. (от спорт не от секс) Кръв нямаше-общо взето мина си повече от перфектно. Само ми беше малко притеснено в началото, но после всичко се оправи.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe

x]

Аз май не съм в ред защото нито ме боля нито ми беше готино.. общо взето никакво впечатление не ми направи
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Град
    :P In the hell
    Момчето, на което дадох честта да бъде първия мъж в живота ми, наистина знаеше как да ''борави'' с члена си...Наистина има голям опит, нормално за възрастта му... (1 ... Заболя ме само при първото влизане, при разкъсването на ципата...След това беше голям кеф... Кръв нямаше... (Може би защото бях достатъчно подготвена) ... Но, не мисля , че бих легнала отново с него, защото не съм го обичала и няма да го обикна никога.Направих го, защото го исках и ми се живееше за момента... (МОЛЯ БЕЗ КРИТИКИ )

a moje li edin wupros ima li sluchai w koito kato otworish momicheta i q boli da ne se prestrashawa dulga wreme na wtori put

според мен колкото и да се обичат хората,и колкото и момчето да предразполага,на момичето не може чак пък да й е хубаво... женска природа все пак но след време всичко си идва на място

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    не ми хареса.. не ме е боляло много, но просто момчето беше невероятено дебилен егоист и не ми обърна нужното внимание

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си