- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета хареса ли ви първия път :D
Единственото ми притеснение при първия път ми беше
да не оцапам чяршафите с кръф и техните да я видят и да затъна в срам.Беше с правилното момче и болката я преодолях.
Болката беше поносима, даже доста малко ме болеше честно казано... Може би не беше на пдходящото място, но пък беше с точният човек. Знаеше какво да прави, пък и аз бях ужасно влюбена и нямах никакви притеснения да му се отдам... Като цяло беше страхотно изживяване. Виж вторият ми път беше наистина незабравим, малката стая в която малко слънчеви лъчи достигат, голямото легло с копринено меки завивки и погледът на човека който обичах в който се четеше неговата обич... Ех, хубаво си беше...
беше наистина незабравимоболя ме малко ,но момчето беше много внимателно и знаеше какво да прави.радвам се че се случи точно с човека , който обичам
може би затова толкова ми хареса
![]()
беше дооста хубавов началото - първите 2-3 мин, наистина болеше, но след това всичко отмина и бешее страхоотно
пък и беше с точния човек
![]()
Хубав беше първия ми път.Момчето беше много внимателно и нежно,не ме боля и нямаше кръв![]()
от начало болеше,но после може да се каже че ми хареса![]()
Eй,половинaтa са девствени,ама..." дааа беше мноо якоо,да"
Първоначално написано от yCheniChkaTa
Става да ...
А за тези които му се кефят няма ли демонстрация на живо .....
![]()
:P
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ами не беше кой знае какво. Болеше ме много и то през цялото време, първия път нямаше никакво удоволствие. Болката спря изцяло чак след 4-5 път иначе всеки път си ме болеше на първите 2-3 вкарвания и после отшумяваше де, но все пак.Но все пак можеше да исчакам още малко, защото вече не съм обедена, че е било с точния човек.
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
не трябва да имаш такива самнения несам сигурна че е точния няма такива работи правиш ни нещо прави го един пат.. не да се желяваш..
Нямам хубав спомен. Болешеме ужасно много и то не само първия път, ами и и следващите 2 !
[/b]nqmala sam takav![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Болка,че имаше имаше..ама само в началото,смисъл докато свикна..После нещата потръгнаха,момчето ми беше внимателно пък и любовната игра си я биваше..Бе общо взето не мога много,много да се оплача..
А кога започна да ми харесва истински...ми някъде след 2-3-4 път..не помня точно
![]()
и болка си имаше бая 20 минс се мъчихме ..ии кръв си имаше но се радвам че беше с него и ми хареса
:P
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Беше яко.Болеше да,но чувстовото е неописуемо.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ами в началото болеше доста.. но после беше хубаво![]()
Аз май не съм в ред защото нито ме боля нито ми беше готино.. общо взето никакво впечатление не ми направи![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Момчето, на което дадох честта да бъде първия мъж в живота ми, наистина знаеше как да ''борави'' с члена си...Наистина има голям опит, нормално за възрастта му... (1... Заболя ме само при първото влизане, при разкъсването на ципата...След това беше голям кеф... Кръв нямаше... (Може би защото бях достатъчно подготвена) ... Но, не мисля , че бих легнала отново с него, защото не съм го обичала и няма да го обикна никога.Направих го, защото го исках и ми се живееше за момента... (МОЛЯ БЕЗ КРИТИКИ )
a moje li edin wupros ima li sluchai w koito kato otworish momicheta i q boli da ne se prestrashawa dulga wreme na wtori put
според мен колкото и да се обичат хората,и колкото и момчето да предразполага,на момичето не може чак пък да й е хубаво...женска природа все пак
но след време всичко си идва на място
![]()