- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета хареса ли ви първия път :D
Първоначално написано от lipstik
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
of men s prustite v na4aloto mn me bolqne mi go vkara celiq i ne me bolq i nqma6e kruv.
баше ми странно,може би защото този с когото бях тогава нямаше никакъв опит...да мн исках да е с него и така стана,но честно казано се разочаровах![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
ем при мен имаше доста силна болка,но беше само в началотопосле всичко си дойде на мястото
![]()
Всеки грешник има своята история, а всеки ангел-своят грях...
ви ко искате? 1вия път да ви свалям звезди ли?
Алелей....
ЕБИ И БЕГАЙ!
Първоначално написано от stratega
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мен 1вия път не беше точно болка, нямаше кръв, но и не ми хареса.. По точно на мен въобще не ми харесва с момчета..![]()
супер беше, нито ме боля,нито имаше кръв
затова и го направихме 4 пъти![]()
внучка мИчта
Не беше баш така,както очаквах...Разбираемо...Нямаш е кръв...Болка почти не се усещаше..беше нещо като боцкане и то само в началото...Но естествено не беше върховното изживяване...След това вече стана това,което очаквах и беше просто невероятно...хубави мигове...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
не особено... нз за мен беше някаква голяма болка и просто си ме боля много![]()
![]()
Ами всъщност аз имах доста по - лоши очаквания.Той се постара да се чувствам възможно най - добре и все пак болка имаше![]()
Someone somewhere is made for you !