.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

МАТУРА ПО БИОЛОГИЯ

Здравейте,

доволни ли сте от матурата по биология,каква оценка имате и къде мислите да кандидатствате с нея.

аз имам 5.72 по биология,но още не съм решил какво да кандидатствам с нея...

Вие сте наред!!!
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

imam 4.07 dali 6te me priemat nqkade izob6to. A ti kade iska6?
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

ами трябва ...вече можеш с четворка навсякъде да се влезе ...аз не съм решил още
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Матурата беше елементарна.. съжалявам, че не се явих на нея
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    Sofia
    Аз не бях учил добре и имам 4.32

Къде е по хубаво и по евтино в колеж или университет къде приемат по лесно а а аа а кажете моля ви
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Цитирай Първоначално написано от Sladkata___
    Къде е по хубаво и по евтино в колеж или университет къде приемат по лесно а а аа а кажете моля ви
    В колеж си е мн по-скъпичко ( брат ми учи в колеж и за всичко му искат пари ),но за сметка на това там приемат мн лесно..Дори понякога изпитът си е чиста формалност,даваш паричките и влизаш :P В университет е по-евтино.А за приема-зависи за кой университет става въпрос..В някои приемат и с 3-4,а в други не можеш да се докопаш и с 5.50 ( и дори нагоре !! ) Зависииии...

Сега гледах един сайт с матурата по БЗО може да се влезе в софийския Медицинска рехабилитация и ерготерапия ....
    http://www.naps.bg/vu_subj_detail.ph...ubject_id=1745
    какво ще кажете :P звучи добре но май наплива е голям ... първо мислех са фармация аз но тая химия ми е много смотана и нещо не става...
    Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си