- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си направя тази прическа?
..........
Еми можеше да провериш в търсачката, ама айде...
Еми трябва косата ти да е подстригана, така че отгоре етажите да са ти къси и бретон настрани. Изправящ я, и я тупираш за повече обем и готово - вече си имаш прическа, която никое друго момиче няма!въпреки че и аз съм с такава прическа
Първоначално написано от BlueCat
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
изправяш и топираш![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ами мн зависи дължината на косата..и тва как ти е сега
иначе прическата е модерна![]()
![]()
..........
То пък това е елементарно , просто , всекидневно .. Абе направоооо НЕ е прическа ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Еми общо взето, да. И косата на момичето не е на път, а е топирана назад.Първоначално написано от xcomplicatedx
Пак тва лайняно топиране... пфф..
На гнезда ше заприличате ей.
Първоначално написано от BlueCat
Извикай некой бесен негър да ти се изджебри на косата.
!Първоначално написано от Punisherrr
И е много тъпа тая прическа... Като няк'ви извънземни.
И м/у другато като чуя за топиране 1-вото, за което се сещам е бившата ми класна как се топираше в автобуса и после спомените за разни лелки с топирани къси коси. За това тая дума ми е направо омразна.
А и тази прическа отива на малко лица по лични наблюдения.
Модерна?!Първоначално написано от fashion4etyy
Ти чуваш ли се?!![]()
Модерна беше до миналото лято,когато всяко второ момиче се мислеше за ФьИеШъНчИиИиИи,слагаше си по 1 тон изкуствена коса и подражаваше на оная Кейти (или както там й беше името)
По темата:Най-горния пласт трябва да е доста къс.След това топираш,слагаш един тон лак и готовооо ... Вечерта се чудиш как да се срешеш и как да измиеш всичкия лак ... След месец отиваш на посещение при фризьора си и той/тя стои и гледа ей така --->Казва ти,че косата ти вече не става за нищо и готово ...
![]()
![]()
![]()
aаам кажи на фризьорката ти като те подстригва да ти напражи косата на пластове и силно филирана с тъпата ножичка и от там е лесно - изправяш и тупираш с лак ако косата ти е по-мека си вземи от тези с по-силна фиксация аз преди редовно си правих така косата с черния лак на taft става мн добре![]()
![]()
![]()
един съвет-ако не можеш качествено да се топираш-НЕ ГО ПРАВИ ВЪОБЩЕ ! Отвратителни са момичета,които не могат да се топирам нормално и са като кокошки![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
^ Умирай,животно гадно !!![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
виж това мойе да помогне http://vbox7.com/play:a08f217c![]()
![]()
прави си тази прическа само един месец и после ''сбогом коса''![]()
![]()
а ако искаш такъв обем можеш да я пресираш в корените и после топирането и тоновете лак![]()
О да прическа тип гъба ...ужасне стига че вече всяка кифла се прави така пък е и доста тъпо...аре хубаво да нямаш никакъв обем може малко но малко а някои прекаляват и гледката е умопомрачителна
![]()
тая прическа става ма да излезеш така нещо на дискотека на рожден ден на купон ала бала но не и всеки денкакто казаха и по горе 1во сека 2ра е така/+не седи ЧАК ПЪК ТОЛКОВА добре/ и 2ро до 1 месец и "сбогом коса"
![]()
..........
Абеее кво сички нахранихте момичето, че ще и опада косата ...![]()
Саа ако всичко си е с мярка нищо няма да и стане.. а за тази прическа не е нужно мнооого лак ...
Към авторката: Първо отиди при фризьора ти и покажи снимката .. като гледам косата е на етажи като най-горния е доста по-късичък .. изстънена е с бритон ... ама не всеки фризьор може да те направи така... гледай да отидеш някъде където си сигурна ... да не те офъкат излишно ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
вярно е че благодарение на лака стават хубави прически .. ама не трябва да се използва ежедневно според мен щото рано или късно ефекта се проявява и от личен опит ше кажа,че не е добър![]()
![]()
Колкото повече,толкова повече)
Ти някога била ли си с такава прическа?!Първоначално написано от Hilary_
Или поне стояла ли си цял ден с топирана коса и малко лак?!
Май не,а?!
За тази прическа трябва доста топиране,а топирането накъсва косъма
=> Косата става все по-тънка и гадна
Освен това за да се запази обема трябва доооста лак (най-вече в началото,когато се предполага,че косата е здрава,а здравата коса ТЕЖИ и лака успява да я фиксира за 1-2 часа)
=> Косата се прецаква още повече ...
Извод:След няколко месеца с подобна прическа и без ПРОФЕСИОНАЛНА грижа косата й ще заприлича на гнездо![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!