.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    иде края на света

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Ag
    Аз като говорих с дерматолог ми предложи някакви инжекции..само,че мен ме хвана страх и се отказах.
    На каква цена?
    Е не питах за подробностите,щото и без тва нямаше да се подложа на такова нещо ..
    Кучка Сега шш отидеш и шш питаш

Голям фен Аватара на gret4ety
    Аз като говорих с дерматолог ми предложи някакви инжекции..само,че мен ме хвана страх и се отказах.
    На каква цена?
    Е не питах за подробностите,щото и без тва нямаше да се подложа на такова нещо ..
    Така де, хфанало я страх Ако не искаш стрии завинаги вари се боцкай докато не е късно

i az imam strii!!!!! lo6o mi stawa naprawo
    dosta sum slaba poprincip, no ot sporta mi se obrazuwaha muskuli, koito mi opunaha kojata i on dwete strani na bedrata imam po 5 beleznikawi liniiki ;( ujasni sa 6te probwam twa sys swinskata mas

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    На каква цена?
    Така де, хфанало я страх Ако не искаш стрии завинаги вари се боцкай докато не е късно
    По-спокойно ако може.Тва си е мое решение...стрии и по друг начин се махат...(лазер например).

1/2 задник в стрии другата 1/2 в целулит звучи яко, добре че мъжете нямаме такива "екстри"
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Повече от фен
    ем ии ко..аз имам на кокалаа от рязко отслабване...ама ко от тва...даже са симпатични..харесвам си ги

аз пък си умирам да ми бият една инжекция

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    и кво като имаш на гъза нали не ходиш дибидюс гола
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    Roma, Italia

Re: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ИМАМ СТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ПО ДЯВОЛИТЕ, НЕ, ТАЯ ВЕЧЕР СЕ ГЛЕДАХ В ОГЛЕДАЛОТО И ЗАБЕЛЯЗАХ, ЧЕ ИМАМ СУПЕР ВДЛЪБНАТИТЕ БЕЛИ ЛИНИИ ПО ГЪЗА, НЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕЕНЕНЕНЕНЕНЕ НЕНЕНЕННЕНЕНЕЕНЕНЕНЕНЕНЕН Е, СУПЕР ВДЛЪБНАТОТО И ГРОЗНОТО Е, ПРЕДИ НЕ СЪМ ИМАЛА ТАКОВА, НЕ СЪМ ОТСЛАБВАЛА ДРАСТИЧНО, НИТО СЪМ НАДЕБЕЛЯВАЛА, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ХОЛИ ШИТ!!!!!!!!!!!!
    ЗНАМ, ЧЕ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ, НО ПОНЕ КАЖЕТЕ НАЧИН, ПО КОЙТО ДА ИЗБЕГНА ПОЯВАТА НА ОЩЕ! МНОООГО ВИ МОЛЯ, ЩЕ УМРА.
    Не, наистина, ще умра.
    Я охлади малко страстите!От това не се мре!И аз имам,но ги преживях!Няма оправия.Свиквай.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Няма оправия, защото е по-лесно да се примирим

Someone somewhere is made for you !

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от TheCinderella
    Няма оправия, защото е по-лесно да се примирим
    Който има пари за скъпи процедури да се поправя, който няма се примирява.Това е.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

И аз имам, ама някакви много по-мънички и на пипане въобще не се усещат - само под определена светлина блестят и са по-бели. Ама не ми пукааа!!!!!! _|_ Харесвам си гъза с всичко.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Оооо момиче я по-спокойно
    И на мен преди 2 години ми се появиха и то заради едно тъпо,малко,счупено кутре на крака,заради което ми се наложи 1 месец да съм на легло (а преди това на ден бягах по 5 км.)
    Като се оправих и почнах да си ходя отново на фитнес ми се появиха малко и по краката и направо щях да полудея До такава степен се бях комплексирала,че на плажа стоях по горнището на банския и къси гащета ... Амааа на втория ден започнах да оглеждам момичетата около нас и като видях,че повечето имаха на някое друго местенце стрии и ми минаха комплексите :P Вече хич не ми пука,защото знам,че нямам вина за появата им (т.е. не съм качвала или смъквала ряско килограми).

EroSennin и на момчетата могат да им се появят стрии Един приятел докато имаше проблеми с техните киснеше във фитнеса с часове (докато си изразходи енергията и се успокои) и му се появиха стрии по пръсците,бедрата и по 2 малки линийки на бицепсите ... Така,че не се успокоявай с думите "ние мъжете нямаме такива "екстри""

На каква цена е този крем за стрии на Икаров?

С риск да прозвучи малко като реклама('щото съм нов потребител не за друго ) съвета ми е да си вземеш антицелулитния крем на билка, 7 или 8лв е не съм сигурна, да се мажеш ОБИЛНО най-малко 3 пъти на ден и да изчакаш известно време. Започват да намаляват след седмица, две
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Този антицелулитния крем , и целулита и стриите ли премахва ?

Цитирай Първоначално написано от ana19
    Този антицелулитния крем , и целулита и стриите ли премахва ?
    На мен ми помага и за двете Исках да пробвам на Гарниер някакъв с масажираща джунджурия обаче имам страшен гъдел по краката и се отказах, а пък и 3 пъти по-скъп и не ми се рискуваше Някакви отзиви за него между другото?
    Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
    Йохан Волфганг Гьоте

Голям фен Аватара на mey_si
    значи има 2 вида стpий...Трябва да си ги поогледаш и да видиш дали са сини или червени.Стрийте принципно не се махат,но ако са от червените си ги хванала на време и можеш да ги мажеш с нещо и ще поизчезнат ако пък са от сините вече няма шанс и оставаш с тях..

Град
    Казанлък
    А по принцип как се процедира с тая свинска мас ? Само мажеш и тва ли е ? Сега и аз забелязах, че имам бели линийки, тва кво значи, че няма да се махнат или че имам шанс да ги махна ?
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

hottie
    Guest
    Ако пиете много вода и си хидратирате тялото 2 пъти дневно и 10 кила да свалите пак няма да имате стрии. Така, че има начин да ги избегнем ! Стриите се появяват при промяна на тегло, но най-вече когато сме дехидратирани, защото кожата ни губи еластичност.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    честито на печелвшите

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от NOproblem
    стриите не се махат
    моля!?!??

...........

МАХАТ СЕ!

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Ако пиете много вода и си хидратирате тялото 2 пъти дневно и 10 кила да свалите пак няма да имате стрии. Така, че има начин да ги избегнем ! Стриите се появяват при промяна на тегло, но най-вече когато сме дехидратирани, защото кожата ни губи еластичност.
    я разкажи за тва дехидро..нещо си

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си