- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ИМАМ СТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
иде края на света
КучкаПървоначално написано от Biskfitka
Сега шш отидеш и шш питаш
![]()
Така де, хфанало я страхПървоначално написано от Ag
Ако не искаш стрии завинаги вари се боцкай докато не е късно
![]()
i az imam strii!!!!!![]()
![]()
![]()
lo6o mi stawa naprawo
dosta sum slaba poprincip, no ot sporta mi se obrazuwaha muskuli, koito mi opunaha kojata i on dwete strani na bedrata imam po 5 beleznikawi liniiki ;( ujasni sa 6te probwam twa sys swinskata mas
По-спокойно ако може.Тва си е мое решение...стрии и по друг начин се махат...(лазер например).Първоначално написано от gret4ety
1/2 задник в стрии другата 1/2 в целулит звучи яко, добре че мъжете нямаме такива "екстри"![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
ем ии ко..аз имам на кокалаа от рязко отслабване...ама ко от тва...даже са симпатични..харесвам си ги![]()
аз пък си умирам да ми бият една инжекцияПървоначално написано от Biskfitka
![]()
и кво като имаш на гъза нали не ходиш дибидюс гола![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Я охлади малко страстите!От това не се мре!И аз имам,но ги преживях!Няма оправия.Свиквай.Първоначално написано от Bianca
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Няма оправия, защото е по-лесно да се примирим![]()
Someone somewhere is made for you !
Който има пари за скъпи процедури да се поправя, който няма се примирява.Това е.Първоначално написано от TheCinderella
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
И аз имам, ама някакви много по-мънички и на пипане въобще не се усещат - само под определена светлина блестят и са по-бели. Ама не ми пукааа!!!!!! _|_Харесвам си гъза с всичко.
Оооо момиче я по-спокойно
И на мен преди 2 години ми се появиха и то заради едно тъпо,малко,счупено кутре на крака,заради което ми се наложи 1 месец да съм на легло (а преди това на ден бягах по 5 км.)
Като се оправих и почнах да си ходя отново на фитнес ми се появиха малко и по краката и направо щях да полудеяДо такава степен се бях комплексирала,че на плажа стоях по горнището на банския и къси гащета ...
Амааа на втория ден започнах да оглеждам момичетата около нас и като видях,че повечето имаха на някое друго местенце стрии и ми минаха комплексите :P
Вече хич не ми пука,защото знам,че нямам вина за появата им (т.е. не съм качвала или смъквала ряско килограми).
EroSennin и на момчетата могат да им се появят стрииЕдин приятел докато имаше проблеми с техните киснеше във фитнеса с часове (докато си изразходи енергията и се успокои) и му се появиха стрии по пръсците,бедрата и по 2 малки линийки на бицепсите ... Така,че не се успокоявай с думите "ние мъжете нямаме такива "екстри""
![]()
С риск да прозвучи малко като реклама('щото съм нов потребител не за друго) съвета ми е да си вземеш антицелулитния крем на билка, 7 или 8лв е не съм сигурна, да се мажеш ОБИЛНО най-малко 3 пъти на ден и да изчакаш известно време. Започват да намаляват след седмица, две
![]()
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
Този антицелулитния крем , и целулита и стриите ли премахва ?
На мен ми помага и за дветеПървоначално написано от ana19
Исках да пробвам на Гарниер някакъв с масажираща джунджурия обаче имам страшен гъдел по краката и се отказах, а пък и 3 пъти по-скъп и не ми се рискуваше
Някакви отзиви за него между другото?
![]()
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
значи има 2 вида стpий...Трябва да си ги поогледаш и да видиш дали са сини или червени.Стрийте принципно не се махат,но ако са от червените си ги хванала на време и можеш да ги мажеш с нещо и ще поизчезнат ако пък са от сините вече няма шанс и оставаш с тях..
А по принцип как се процедира с тая свинска мас ? Само мажеш и тва ли е ? Сега и аз забелязах, че имам бели линийки, тва кво значи, че няма да се махнат или че имам шанс да ги махна ?![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Ако пиете много вода и си хидратирате тялото 2 пъти дневно и 10 кила да свалите пак няма да имате стрии.Така, че има начин да ги избегнем ! Стриите се появяват при промяна на тегло, но най-вече когато сме дехидратирани, защото кожата ни губи еластичност.
я разкажи за тва дехидро..нещо сиПървоначално написано от hottie
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.