- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ИМАМ СТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
ПО ДЯВОЛИТЕ, НЕ, ТАЯ ВЕЧЕР СЕ ГЛЕДАХ В ОГЛЕДАЛОТО И ЗАБЕЛЯЗАХ, ЧЕ ИМАМ СУПЕР ВДЛЪБНАТИТЕ БЕЛИ ЛИНИИ ПО ГЪЗА, НЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕЕНЕНЕНЕНЕНЕ НЕНЕНЕННЕНЕНЕЕНЕНЕНЕНЕНЕН Е, СУПЕР ВДЛЪБНАТОТО И ГРОЗНОТО Е, ПРЕДИ НЕ СЪМ ИМАЛА ТАКОВА, НЕ СЪМ ОТСЛАБВАЛА ДРАСТИЧНО, НИТО СЪМ НАДЕБЕЛЯВАЛА, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ХОЛИ ШИТ!!!!!!!!!!!!
ЗНАМ, ЧЕ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ, НО ПОНЕ КАЖЕТЕ НАЧИН, ПО КОЙТО ДА ИЗБЕГНА ПОЯВАТА НА ОЩЕ! МНОООГО ВИ МОЛЯ, ЩЕ УМРА.
Не, наистина, ще умра.
това е нормално да имаш, едва ли има жена дето да няма![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Има , разбира сеПървоначално написано от EroSennin
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не се депресирай толкова !
Ако си се гледала на изкуствена светлина /лампа/ може така да ти се е сторило .. Сутринта , като станеш се огледай добре ! Леля имаше такива 'вдлъбнати бяли ленти' мисля , че по корема от раждането .. Май е едно и същи и се прекахнаха с някакъв мехлем .. АКо е същото бих я попитала с какъв крем се мажеше //![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1 и аз нямам !Първоначално написано от LiveFlower
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да, да, много те моля, много ще съм ти благодарна. Като го пипна, сякаш кожата ми е на вълнички, УЖАС.![]()
![]()
![]()
ОООООООООО НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ И КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЕГАААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я се стегни,не е толкова фатално и да си го кажем -в 21 не се махат толкова трудноАко не ти се харчат пари за мазила-свинска мас
или утайка от кафе
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
oo горката.. и аз бях голяма паника в началото чак исках по лекари да ходяам на мен единствено малко ми се посвиха от едно мазно като.. лосион е ама не точно..или олио
на "Икаров" , но предполагам че ако вземеш нещо по скъпо ефекта може би ще е по - добър
Cruel Intentions
Би, ебати истерията си, заклевам се![]()
няма са плашиш, копеУе![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Аз съм чела че се скриват от свинска мас. Пробвай ако искаш. Няма да ги премахнеш напълно, но поне няма да се виждат.
Аа и сега ти звучи сигурно много гнусно свинска мас, но потърси в магазините такава пречистена. Аз си търсех ама понеже не съм в Бг и немога да намеря. Аз имам малко и не се личът ама все пак .. пробвай ако искаш, ако не искаш, можеш да отидеш и да си купиш някъкъв крем. Ама все пак с мас става мн по бързо защото е много мазно:P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Първоначално написано от PIF
![]()
Дано се позатрият поне малко, ще потърся такава мас.
авторката така или иначе ме псува да попитам 1 буркан за колко бих могъл да го продвам ?
А честито![]()
Кво се косите толкоз бе![]()
Не знам колко е вярно,но доста съфорумки споделиха,че свинската мас ги заличавала...
Напротив.Първоначално написано от EroSennin
По темата : стриите може да се премахнат ако ги хванеш в самото начало, така че инвестирай в хубав крем !
А за да не се появяват нови използвай някакъв хидратиращ лосион за тяло.Когато аз си купувам крем за стрии от аптеката ,аптекарката ми каза,че не трябва да оставям кожата си суха (особено през лятото).![]()
^ потвържадавам! На мен циците изведнъж ми пораснаха супер много и се получиха стрии и със свинската мас понамаляха бая
добре бе никои ли не се сети че го казах за да утеша момичето че не е само![]()
чак пък да умреш ...![]()
по темата-да те види дерматолог и да ти даде нещо ефективто
успех!
Какво я обвинявате, и аз като видях, че имам стрии, първата ми работа беше да напиша тема, която не бе особено успешна.На дерматолози примерно аз нямам вяра, поне не и за тези неща. Лекарите си имат едни заучени фрази и в този случай най-вероятно да й кажат, че стриите са от растежа и да й предпишат нещо, което някой би й предложил и тук. Иначе аз все още не съм тръгнала да си купувам мазила, понеже никой не ми е посочил нещо по-специално, а да отида и да кажа "нещо против стрии", 100% ще се опитат да ми набутат най-скъпото, а аз като супер отчаяна ще го купя. В момента нямам особено много спестени пари, така че нямам възможност да си правя експерименти. Иначе аз лично се разревах, щом си видях стриите. Баси ужаса беше и още е, откъдето и да го погледнеш. В един момент имаш супер хубаво тяло и изведнъж, защото са ти пораснали отведнъж краката примерно, и цялата ставаш в тея гнусни белези. Отврат е. И най-тъпото е, че някои момичета(в което число съм аз, също и Бианка, тя е слабичка), получават стрии не защото си играят с килограмите си, ами просто израстват прекалено бързо. Това е най-глупавото в цялата история- че не ти си причиняваш отвратителните белези, а теглиш, заради това, че си пораснал.
![]()
На Бианка и другите момичета със стрии, мога само да им пожелая успех в борбата. Аз лично ще продължавам да следя темата.
Еми аз когато забелязах моите бяха като червени лентички.Премахнаха се напълно с един крем, който ми изписаха,но незнам предполагам , че за различните стадии има различни мазила.![]()
стриите не се махат сажалявам да ти го кажа, но пак не е болка за умиране. мн момичета имат , майка ми има стрии по корема и ми е казала за да не се получават задължително е да ползваме някак увлажняващ крем, поне така можеш да се опиташ да ги спреш да излизат, и се храни нормално ако искаш да отслабнеш наблягаи повече на тренировките от колкото на диетата![]()
Не се махали викаш..Когато майка ми е била бременна с мен, е имала стрии по корема, които впоследствие изчезнали от самосебе си. Нито ги е била мазала с нещо, нито ги е масажирала. В момента има супер хубаво плоско коремче, което и една стрия няма.
моля!?!??Първоначално написано от NOproblem
![]()
...........
![]()
Хмм темата, колкото и да е , сериозна е, и да знаеш , че много и помагаш, като я залъгваш :/Първоначално написано от EroSennin
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !