- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко време издържахте преди да свършите когато го правихте
колко време издържахте преди да свършите когато го правихте за първи път
не закривайте темата моля ви няма нищо в търсачката търсих ако някой намери да ми прати линк плс
iskam seriozni otgovori
Отдавна беше .. не помняПървоначално написано от oziris0
Ама ти си се издънил май
![]()
... ше ти кажа като стане...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
az o6te ne sum go napravil i zatova me interesuva![]()
Един съвет от сега, недей да гледаш часовникаа приятелката ти, когато го правиш
![]()
+1 може и хронометър да е било...Първоначално написано от radoslav4o
![]()
Кво те интересува колко време е*еш ? Може и 10 часа да чукаш, ама като си некадърен приятелката ти ще се чуди "кога подяволите ще спреш". А може и 15 минути да сте го правили и двамата да сте умряли от удоволствие. Много сте малоумни с тея смотани теми заклевам се ! Аман от подрастващи дебили !
3 дни, 4 часа и около 13 секунди.
ми същия ден бях хакал чикии и освен това бях леко пиян ... приблизително полвин час![]()
Аммм ... не си давай много надежди братповечето пъти е на принципа "минута е много"
![]()
![]()
![]()
както ти казаха на горе важно е качеството
Прави са като ти казват това за качеството.. но иначе 10-15 минутки.. не си спомням точно колко..
и аз мн пъти съм се замислял по тоя въпрос...аз сиг и 30 сек няма да издържа , кат се знам колко съм "хилав" в това отношение ....![]()
![]()
![]()
![]()
Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....
едвам ми стана вие за свършване говорите![]()
![]()
Престанете с елементарните теми тва е строго индивидуално![]()
Ох хора така и така не разбрахте, че това си е до човек! И да те питам защо ти е да засичаш колко време ще правиш секс?! Такива нагласени работи най ги мразя. Та по принцип зависи много дали ще си и пиян. Аз например при първия ми път бях доста наквасен и се оказа, че като почнахме беше тъмно, а като свършихме вече изгряваше слънцето. Така да се каже около час и половина, но не се гордея с това. Напротив... първият път ми беше ужасен. След около 30-тата минута вече се губи чувствителността и тръпката, така че аз лично предпочитам по-бързичко (20 минутки са достатъчни, без игрите ест.)![]()
Абе това не е толкова важно , стига с тея минутки и така нататък ти още не знаеш какво точно ще правиш а си тръгнал време да броиш , успокой се и се наслади на момента с любимото ти момиче !