.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Бравоза темата-наистина е страхотна и научих много нови неща! Дано има момичета, които наистина да я прочетат и да проумеят какво пише, и да го следват. Аз спрях газираното в началото на година, от което съм много доволна, защото преди пиех само кола, фанта, швепц, кола, фанта..
    Ако се науча и редовно да правя упражнения и да тичам..ще съм предоволна, но изглежда нямам силна воля..

Благодаря ви за положителните мнения, добавих и параграф за водата.

Относно въпроса за гиричките: Физическите упражнения принципно правят мускулите по-здрави и тялото по-издръжливо. Те по-скоро спомагат отслабването (и то много, но спомагат). Ако имаш доста излишни килограми, подложи се и на диета, но ако проблемът са ти 3-4 кг. (или пък само ръцете), вдигай гиричките редовно по 10-15 минути и ще стопиш мазнините около ръцете.
    Тhe Hell is coming!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Ще обясниш ли принципа на локалното топене на мазнини само от ръцете?

Какво ще се случи с бъбреците ни и яйчниците на тези, които имат такива, ако бягат с найлони?
    Grumpy old madman

много благодаря на Detestation за информацията

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus

Ще обясниш ли принципа на локалното топене на мазнини само от ръцете?

Какво ще се случи с бъбреците ни и яйчниците на тези, които имат такива, ако бягат с найлони?
    Да съм казала на някой да бяга с найлони? Сама казах, че не знам нищо за т.нар. техника и предположих, че ефектът е горе-долу същия като при нормалния джогинг. Не съм убедена в правотата си, не знам какво е това бягане с найлони.

И къде съм споменала топене на мазнини само от ръцете? Казах, ако момичето има повече килограми за сваляне, да се подложи на хранителен режим + спорт, но не съм казала, че така ще свали само от ръцете. А, казах: упражненията са за стягане.

Трябва ли да ти преразказвам всеки пост, наблягайки на разни думички?
    Тhe Hell is coming!

Тичането с найлони е най-малоумното нещо, гарантирам ви. Просто извлича водата от организма и се обезводняваш, а след няколко часа положението е същото като преди. Пф.

Какво имаш против "мазното свинско"?

Много си е хубаво даже. И вкусно!
    Grumpy old madman

Какво имаш против "мазното свинско"?

Много си е хубаво даже. И вкусно!
    Хехе, вкусно е, но в големи количества е вредно.
    Едит: А и, все пак говорим за отслабване. Има хора с проблеми в теглото, за които свинското е мазна бомба, от която се качват килограми.

И все пак, поддържаник съм на идеята, че когато се яде, трябва или да се яде филе, или мазното щателно да се отстранява.
    Тhe Hell is coming!

Цитирай Първоначално написано от Detestation
    Едит: А и, все пак говорим за отслабване. Има хора с проблеми в теглото, за които свинското е мазна бомба, от която се качват килограми.

И все пак, поддържаник съм на идеята, че когато се яде, трябва или да се яде филе, или мазното щателно да се отстранява.
    защо да е вредно? Защо реши, че от мазно се качват килограми? Защо трябва да се отстранява мазното?

Аз пък казвам, че трябва да седи мазното, защото мазнината е носител на вкуса. Без мазно не е вкусно!
    Grumpy old madman

защо да е вредно? Защо реши, че от мазно се качват килограми? Защо трябва да се отстранява мазното?

Аз пък казвам, че трябва да седи мазното, защото мазнината е носител на вкуса. Без мазно не е вкусно!
    Аха, добре, яж си мазното тогава.
    Тhe Hell is coming!

Обясни ми, защо е вредно мазното?
    Grumpy old madman

Абе, ти четеш ли?
    "Мазното" е вредно в големи количества и се избягва при здравословен режим на хранене, когато хората искат да свалят килограми.

Освен това, червените меса съдържат наситени мазнини, които са основен причинител на диабет и сърдечно-съдови заболявания. Увеличават нивото на холестерол в кръвта.

Не казвам, че не трябва да се яде, просто трябва да не се прекалява.
    За следващия ти умен въпрос, използвай google, вместо да се правиш на любопитния-питащ-дразнител-който-знае-повече-от-автора-на-темата.
    Тhe Hell is coming!

Абе, ти четеш ли?
    "Мазното" е вредно в големи количества и се избягва при здравословен режим на хранене, когато хората искат да свалят килограми.

Освен това, червените меса съдържат наситени мазнини, които са основен причинител на диабет и сърдечно-съдови заболявания. Увеличават нивото на холестерол в кръвта.

Не казвам, че не трябва да се яде, просто трябва да не се прекалява.
    За следващия ти умен въпрос, използвай google, вместо да се правиш на любопитния-питащ-дразнител-който-знае-повече-от-автора-на-темата.
    Чета. Даже идея си нямаш, колко съм прочел.
    Основен причинител на диабет е захарта. Наситените мазнини не причиняват сърдечно-съдови заболявания и не повишават нивото на холестерола.

Ако желаеш мога да подкрепя написаното от мен с медицински изследвания и статии. Здраве.бг и тялото.бг НЕ са медицински източници!
    Grumpy old madman

Не, напротив, наситените мазнини са вредни в големи количества.
    Дори да приемем, че това, което казваш, е вярно, прекомерното консумиране на мазнини си остава една от най-главните причини за наднормено тегло и затлъстяване.

П.П. Подчертано е, за да не зинеш пак нещо.
    Тhe Hell is coming!

Град
    в света на приключенията ..
    не спорете

всеки трябва да яде и мазно и храна с въглехидрати;за да изразходва
    човек се нуждае от всичко

момичето е право и има предвид;че ГОЛЕМИТЕ количества мазнини за хората;които искат да ОТСЛАБВАТ са вредни

Не е за изразходване.
    Мазнини, въглехидрати, белтъчини – трите ОСНОВНИ неща, които организмът трябва да приема. Не ги ли приема (в умерени количества, разбира се) – организмът спира да функционира нормално. Омега мастните киселини са най-добрите мазнини.
    Стига сте си вадили собствени си теории, които не са на базата на нищо.

Не, напротив, наситените мазнини са вредни в големи количества.
    Дори да приемем, че това, което казваш, е вярно, прекомерното консумиране на мазнини си остава една от най-главните причини за наднормено тегло и затлъстяване.

П.П. Подчертано е, за да не зинеш пак нещо.
    Докажи го с медицински изследвания!

Защото изброените по-долу сочат обратното!

Цъкни на линка
    http://www.ravnskov.nu/weblit.htm#077
    Grumpy old madman

Много добра статия, не се връзвай на Каниса мн мн

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Не е за изразходване.
    Мазнини, въглехидрати, белтъчини – трите ОСНОВНИ неща, които организмът трябва да приема. Не ги ли приема (в умерени количества, разбира се) – организмът спира да функционира нормално. Омега мастните киселини са най-добрите мазнини.
    О, боже, кой е казал, че организмът не трябва приема мазнини?!
    Трябва да се приемат в ограничени количества.

Колко пъти трябва да ви се каже?
    Тhe Hell is coming!

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Не е за изразходване.
    О, боже, кой е казал, че организмът не трябва приема мазнини?!
    Трябва да се приемат в ограничени количества.

Колко пъти трябва да ви се каже?
    Не опонирам на теб. Написах в умерени количества.

аз не отслабвам без спорт
    трябва да се потиш и да преодолееш мързела
    ям всичко, внимавам с количествата на по-калоричните храни
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Каквото и да си говрим,каквато и да е диетата се гладува малко или много.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Браво за темата!.. А и за линка за (ИТМ) много ми помогна.. сега вече знам, че трябва да сваля не повече от 5/6 кг.. и вярвам, че мога да го постигна.. но малко ми е трудно започването..

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    браво темата наистина е много хубава
    аз като исках по едно време да отслабна един фр ми вика - ето ти една диета - секс и ябълки ако не се получи спираш ябълките

Голям фен Аватара на js7tw
    аз за около 2 седмици 8 кила смъкнах,преди на секи 2 крачки нещо за ядене и просто спрях да ям,като бях на даскало 2ра смяна закусвах и след това в дома на даскало не сум ял и така 8 кила сега си ям доста пържени картофки почнах да ям на даскало и килата така си седят,не дигам,но ходя и на фитнес )
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си