- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Физкултурни нормативи
Като ще се фукаме:
50м - 6.4 сек
600м - 1.48 мин
скок - 2.30 м
топка 3кг - 9м
От личен опит мога да кажа, че ако не си някой скаран със спорта или 100 кг 90 сантиметра спокойно можеш да покриеш нормативите за 4-5 и да пушиш и да пиеш...
Друг е въпросът, че моите резултати са горе-долу слаби - тренирам футбол. Някои от вас мрънкат за нормативите в училище.
Аз само когато правим коремни преси изкарвам 6..![]()
Скок от мяасто едва-едва скачам 1.40 може и по-малко..![]()
Дргите не ги знам..скоро като почнем пак с нормативите ще си кажа и аз резултатите..
Мразя да покривам нормативи или да правим състезания по групички коя група ще спечели като с дрибъл води топката до края на салона или някакви такива подобни..![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Аз днеска как се прецаках на 600 метра...нещо ми правеше проблеми крака,обаче викам хайде то е лесно ще бягам по-лекичко...накрая дори не се бях задъхал,обаче бях го направил 127-128 секунди6 е де,при нас нормативът е 128 за 6,обаче как щях да се прецакам от мързел
![]()
А до нормативите-явно за всяко училище е различно,щом досега май не са се получили два еднакви отговора.Най-добре питайте учителя си по физическо,а в някои училища има и залепени листи с нормативи в салона.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ооо,аз съм 100 кг,но съм доста добър
50 метра-7.00
скок от място-2,65
ловкост-15 хвърляния за 15 секунди
медицинска топка 3 кг-10 метра.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Хич ма няма по ФВС
600м-6
50м-7сек нз за колко е
мед. топка-3,то май за 2 даже
скок от място-3
ловкост-4
тенис на маса-3
волейбол-4
баскетбол-3
![]()
Аз съм на 17год 55кг![]()
![]()
![]()
![]()
А за момичета специално нормативите от по- горните класове не трябва ли да са същите или дори по- низки от тези на по- малките? Все пак, преминаването от момиче в жена е съпроводено с мазнини ( по природа ) и самата структора на тялото се изменя в не толкова спортен тип, колкото при малките...
Иначе нас няма да ни изпитват на бягане, а аз тъкмо се научих да бягам бързо, пууСамо на волей ще ни изпитват.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Кой клас си ти 9? в края на 6ти бягам 2:05 а съм 1,50Първоначално написано от term0t0
Колко са нормативите за 7 клас?
На мен ми трябва инфо за нормативите на 6. клас. Нещо по темата?![]()
I just came to say Hallo ;pp
Shake that ~ Every day Im shufflin ;d
Хмм... O.o
Доста добър баскетболист съм, на футбола също имам претенции. С волейбола също се справям, а тениса на маса съм средна хубост. Бягането не ми е проблем, коремните и лицевите също. Топка отдавна не съм хвърлял, но мисля, че и там няма да има проблеми. Като цяло съм спортна натура, но мамка му, все не мога да го направя тоя скок. Как ли не се засилвам, колко ни е опитвам, просто не мога да го направя тоя норматив със скока и това си е ...![]()
Ама не само пухкавите, кльощи ли са, дебели ли са, пак не можеме, бе мамка му!Не я схващам тая техника и до там просто.Има една от класа която е дебела, ама скача.Аз - не мога.Ква е тая техника, правя го както показват, не става.Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
14-годишно пухкаво същество ми прозвуча супер миличко нз що![]()