- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли запознали ваще с гаджето си?
Преди няколко дни го запознах с баща ми, а след две седмици сигурно ще го запозная и с майка ми. А аз техните познавам отдавна. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
за кво да ги занимавам и с мойте проблемиПървоначално написано от gabbybon
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Да, дори се познават и много се разбират.
ДА,ако връзката е сериозна
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
само ако е по-сериозно и съм по-голяма иначе баща ми ще ме гръмне..
да .. те на6те вси4ко трябва да знаят .. нахалнис а хаха имам 4увството 4е понякога аз съм по възрастната от тях тцтц![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Запознах ги вече.Никва разлика в отношение и начин на държание към мен...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ами бившия го бях запознала с нашите и аз познавах неговите..нашите бяха по-спокойни като излизахме..но зависи,ако връзката не е сериозна не бих го запознал![]()
Ще ги запозная. Родителите ми (надявам се и на останалите) не си хапват гаджета, така че няма от какво да се притеснявам.![]()
LADY GAGA & NEED FOR SPEED SHIFT & TWILIGHT SAGA & EISBLUME LOVER!
Познават се още преди да станем гаджета
"Колкото повече, толкова повече..!"
НЕЕЕЕЕЕ връзката ни не е мн сериозна.... А и баща ми ще получи инсулт ако го види... смисъл татуиран с пиърсинг и с изсулени гащи (както баща им вика)![]()
![]()
к0гат0 видиш 4э и3насилванэт0 э нэизбэжн0 търси уд0в0лствиэто 0т нэго
Да, защо не нямам никаква полза да крия от тях подобно нещо.
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Не искам да се обвързвам толкова сериозно.
Няма да го запозная.
Ще си развалим кефа така.
вие луди ли сте абсолютно и категорично НЕ най-малкото че ще го спукат от бъзици и въпроси чак когато ще се женя или ако е в къщи и най-неочаквано се появи някой от двамата
![]()
:P
Ми ДА, аз вече от месец и половина познавам родителите на приятеля ми и мисля при първа възможност да запозная и мойте родители с него......
Не!Ще почнат да ме разпитват за него и ще искат да знаят абсолютно всичко, а на мен ще ми стане неловко. Не обичам да ме разпитват.
![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
сега в никакъB случай ... като ги знам какви са просто НЕ
но по късно кат порасна :д и като имам сериозна връзка да : )
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Задължително.![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
ми ако с гаджето сме в по сериозно отношения няма я да ги запознавам сас секи с който съм ходила по 1 месец да кажем.
Вече се знаят от два месеца и нещо ..И аз се познавам с техните, които са невероятни хора.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от spexx
Не и а тази възраст, защото връзките са кратки и нестабилни. Като порасна и си намеря сериозен приятел - разбира се![]()
Justt Do It...
=]
Ако връската ми е сериозна - да !
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei