- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли запознали ваще с гаджето си?
познават се много отдавна![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Само ако е нещо мн мн сериозно.. а скоро едва ли ще е.![]()
Не, защото никой не се задържа за повече от месец, пък и смятам, че на такава възраст няма смисъл. Нашите и те не напират да се запознават с всеки мой приятел, така че проблеми нямам.
Омг, твърдо не![]()
Би било супер неловко, плюс това отдавна не споделям с тях и единствено знаят, че имам гадже, мервали са ни няколко пъти заедно, иначе не мисля, че личният ми живот е тяхна работа, пък и да няма да се женим, че да се познават О_о
нее, баща ми е ужасен, задава неудобни въпроси, глупостии простоо плаши хората и ги кара да се чувстват неудобно, не бих, ама е късно вече![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Те вече се познават.(Никога не съм била в по неловка ситуация).ама те пък взеха че го харесаха![]()
![]()
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
НЕ! Никога! Все пак гаджето ми е момче...родителите ми биха откачили (както и неговите) ...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
ем.. ако е сериозно да .. но ако не е :Д какъв е смисъла ??
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
ми не![]()
![]()
![]()
или само ако е много сериозно ама наистина МНОГО![]()
![]()
ми даа..
Ако е сериозна връзка,майка ми ще разбере задължително и ще ги запозная.За баща ми се колебая...![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
не , само ако се стигне до сватба
![]()
without you how to have fun, without you already they forgot ...
Дам,майка ми е познавала почти всичките ми гаджета,първо че така знае с кой съм и не се притеснява,а и винаги съм споделяла всичко с неяа и така има някаква представа с какъв човек съм до себе си и ако имам нужда от съвет винаги мога да се допитам до нея
![]()
"За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел
Само ако тя иска...
да
ко пак лъжеш хората ма, ДесиславоПървоначално написано от desitka1
А иначе по темата : Да
Зависи !!
Ако е сериозна връзка - Да,ако НЕ - НЕ![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥