- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли запознали ваще с гаджето си?
Да, ако той го иска.На родителите си гледам като на приятели, много сме близки, мога да им кажа всичко![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Бих ги запознала. Даже с баща ми сигурно ще си допаднат..![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Бих ги запознала само ако връзката е по-сериозна.
ZaicheNaXeroin
+1Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
И да,познават се,баща ми го харесва супер много![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Майка ми и той се познават и определено тя си го харесва. Даже по някой път ми вика, че само мъча горкото момче... което не е вярно естествено. Вече за баща ми не стоят така нещата. Той е малко дръпнат в това отношение, но знае кой е ..което е все нещо хах.
Просто аз
Не, те са прекалено консервативни хора, изобщо не биха ме разбрали..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да. Няма значение дали е сериозна връзката или не винаги е било важно за мен да знаят с кой се занимавам и т.н.т., по-спокойно ми е и винаги ми дават съвети.
До сега абсолютно всичките ми приятели са се запознавали с тях (все пак те не са много)
Не.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
да, бих
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Винаги ги запознавах.
Е последното за което се и ожених ги запознах като забременя и малко ми се ядосаха..... ама им мина :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Да,но нямам идея каква би била тяхната реакция и дори малко се притеснявам,но ще е голям смях![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
разбира се![]()
На света може да има толкова много хора, но понякога човек се нуждае само от един.♥
ако взаимоотношенията ни са по-сериозни - да
реално не са запознати с личния ми живот като цяло...и конкретно някои неща не допускат, че съм способен да извърша ;д
Той се познава с нашите..както и аз с неговото семейство![]()
Да, както и аз се познавам с неговото семейство. Всички се разбираме супер, дори и след като се разделихме![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Предпочитам да не се познават, нооо вече е късно.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
хахах сащотоо ..... тате ако не го хареса ще има " Багажника и в Марица... "Първоначално написано от taffy
ако па са изпсува просто не ми се мислии... тате тряа да е пиянн...
![]()
![]()
Аз много подбирам момчетата и ако съм си го избрала, значи с гордст бих го представила на нашите. Лошото е, че всички ще искат да се запознаят с него и най- много да го замъкна на някоя семейна вечеря, след която ще бъде психически травмиран.![]()