.
Отговор в тема
Страница 4 от 18 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 445
    Майка ми-да.
    Баща ми-абсурд.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    познават го .. маайка му се кефи много

с приятеля ми ходим от 10 месеца и ве4е аз познавам неговите родители и той мойте даже родителите ни взаимно се запознаха и се харесаха до колкото видях,дори приятеля ми спи мн редовно унас хубаво е особено ако хората се приемат такива каквито са

Мега фен
    Град
    Earth...
    зависи колко държа на нея, ако си я обичкам разбирасе

Амии аз не исках..ама майка ми кат ми предложи..аз му казах и той се съгласи и тка..

иначе аз познавам цялата му рода

Да те се познават
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да... предполагам, но все още не искам да ми идва до главата. Предпочитам да не се стига до там на този етап.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ми те го познават де,но май не са наясно,че ми е гадже xD
    иначе при други обстоятелства бих го запознала с баща ми...а с майка ми..ами с нея по-скоро не xD
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Познават се вече...Големи драми...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

мии принципно не ми пука особено от наште .. големи пичове са .. ии ДА бих ги запознала .. (единствено биха имали против ако е някой кифльо ..ноо аз с такива не се занимавам ..тъй че .. )

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Зависи от човека,но в случая се познават.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    абе аз да имам гадже, пък наще ше ги мисля после...

Супер фен
    Познават се.Толкова време сме прекарвали в дома,че е невъзможно да не се познават.
    Обичам те <3 !!!

Задължително!Тяхното мнение е много важно за мен!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

оо да нашите го познават даже го харесват доста..ние ходим от 5 месеца а те по знаят от поне 4 така че един вид и те и аз сме по-спокойни ..

Еми след 1 - 2 месеца може би
    Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!

Град
    Бургас
    Емии, ако се получат нещата с тва момче, което искам няма да има нужда той тати го видя още в началото като се запознахме... и не го хареса особено, ама кво да прай човека, отиде да пуши и нищо не каза
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Принципно не обичам да ги запознавам с гаджетата ми, но все се случва така че да се засечем всички заедно и няма как.
    Помня първия път когато баща ми срещна гаджето ми: Влизаме си ние с него в една кръчма, където всички ме знаят. Казвам здрасти на всички и изведнъж фиксирам баща ми да седи на бара. Викам си край до тук бяхме. Баща ми само поглежда гаджето ми и вади от джоба си 1 коршум и го поставя на бара. Казах си "край гаджето беше до тук" Слава богу не го уби (а може би трябваше).

Да и го правя
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Зависи колко е сериозна връзката ни...
    When you can live forever, what do you live for?

Град
    Хасково
    Еми ние сме заедно почти 2 години и аз познавам техните, и той- моите. Даже станаха семейни приятели :P

Супер фен
    Да,моите родители са пекани.

майка ми е пекана от всякъде..даже постоянно разказва на приятелките си колко одобрява кандидат зета
    Оптимистът вярва, че живее в най-добрия от всички възможни светове.
    Песимистът се страхува, че това е истина.

О0о0 познава се с нашите както и аз с техните...даже ходим на почивки,море , планина или с техните или с нашите ... но ние сме заедно от много време,иначе с гаджета за по 1 , 2 ,3 месеца не бих ги запознала
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си