- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли запознали ваще с гаджето си?
Зависи..
майка ми като види някой по улицата и ми казва : гледай само да не ми доведеш такъв в къщипонякога точно такъв ми харесва
![]()
а иначе защо не![]()
да бих зависи колко ни е сериозна връзката
Не бих. Майка ми си мисли, че не съм девствена само, защото излизам с най-добрия си приятел доста честичко. Не мога да си представя ако научи, че имам гадже сигурно ще прати някой да ни следи.![]()
И аз съм на това мнение..ама нямам проблем да го запозная с наще.. но за сега няма такъвПървоначално написано от DiScOnEcTeD
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
+1Първоначално написано от xcomplicatedx
Ами...да,но преди това ще им говоря доста за него,та като го видят да не се учудят.![]()
амии ако с него е нещо сериозно..да,защо не![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Лелеле..тфа и оставашеПървоначално написано от LqlQLqQxD
![]()
![]()
![]()
![]()
ааа иначе само ако е сериозна вразката ..иначе не![]()
само ако настояватт
![]()
![]()
![]()
ми не. Неще винаги намират косури за всички.... и след това ще го гледат накриво и ще го обвиняват че той е виновен че съм закъсняла или пък че ми е хрумнало нещо лудо.
Първоначално написано от Biskfitka
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
ако ми е сериозна вруската шо да не
Дам,но май по-скоро само с майка ми.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Бих, ама ако е по-сериозна връзката
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Не, в никакъв случай. Първо, защото гаджетата са временно нещо и второ, не искам никой да се бърка в живота ми!![]()
![]()
моите родители познават приятеля мие той не познава баща ми но това е само защото той живее в Бг и разстоянието е проблема...
аз също познавам неговите родители и с майка му съм си г/д близка... играем волейбол понякога, готвим, голяма сладурана е
![]()
На този етап - категорично НЕ !!!!
Ако момчето ги види ще избяга от мен![]()
и най - вероятно ще ги запозная ;/Първоначално написано от bloodyF
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
И аз бих казала на мама-пък после тя да каже на татко..Първоначално написано от taffy
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ест. моите родители познават приятелката ми, както и аз я помолих да ме запознае с техните. все пак имат право да знаят с кого излиза дъшеря им и така й имат повече доверие.![]()
* * *
ПЕСИМИСТИТЕ мислят, без да вярват.
Оптимистите вярват, без да мислят.![]()
![]()
амии като са по сериозни нещата защо не ама некаф там заа 1 2 седмици не![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."