- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли запознали ваще с гаджето си?
Ми да разбира се стига да сме ходели от повечко време![]()
:}
да
когато си дойде времето ще ги запозная![]()
Bitch! >.<![]()
Разбира се. : )
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
Първоначално написано от Mi6inka
И моите родители са така![]()
Не! Бих изчакал като стана на 22-24 години. Сега с мойте 18 години всичко е задоволяване на сексуален апетит!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
мдам поне ще са спокоини като знаят
аз засега нямам още но ако имах нямаше да го запозная с майка ми![]()
![]()
ами да...те вече го познават..в отлични отношения са са![]()
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
много ясно то даже тя познава брат ми, майка ми , аз познавам майка и , баща и, дедо и, баба и и даже доста честичко с майка и хоиме на кафе
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Да , както казаха и други .. родителите* ми се чувстват по - спокойниА и понякога ми дават съвети как да постъпя...
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
тес е познават
емииии..... 4естно казано... не![]()
![]()
Зависи от колко време ходим.
Все пак като ги знам мойте, особено баща ми какъв е капризен![]()
Запознах се с баща му,а след тва и с майка му на 2-рия или 3-тия ден от както тръгнахме...без никакви официалности Оо Адски свестни хора...
А и той се запозна с майка ми по същото време...беше в нас и тя просто се прибра и ги запознах ^ Общо взето до сега не сме имали роднински проблеми ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хаха ми защо да не ги запозная т.е. те вече се познават и аз се познавам с неговите някак си когато маика ми го познава и когато се събираме някъде с приятели тя е по - спокойна ако той каже "обещавам че до 12 часа ще я върна жива и здрава" ...изглежда ми някак си като мъжка дума![]()
![]()
![]()
Познавам неговите родители, и той познава мойте. Не веднъж е оставал да спи в къщи, дори семействата ни станаха приятелски. От тва по хубаво на къде?![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Да![]()