- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли запознали ваще с гаджето си?
Ами .. те се познават и то доста добре ,но родителите ми незнаят ,че ми е гадже![]()
Разбира се, но в момента нямам такова нещо![]()
![]()
Да,разбира се
да познават се с тати понеже си имам само него ... : ) ама баща ми често подхвърля че много ги сменям.. а не е така де ;р
О, моя съм го запознала с цялото семейство (дядо, бабите, братовчедките, леля ми), освен с баща ми. И двамата много се страмуватСамо от далече са се виждали. Иначе с мама си пият бира двамата чат пат.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
а, защо да не го запозная?Да бих..
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ми,ако гаджето е сериозно да...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Зависи доколко е сериозна връзката ни, защото ако е някой, на когото не държа особено много и не ходим сериозно няма смисъл да го запознавам с нашите. Досега само едно от гаджетата си съм запознавала и то бившия ми приятел, с който бяхме заедно година и 8 месеца почти![]()
НЕ![]()
Те ще ме засрамят![]()
Да така ще ми имат доверие и ще знаят с кого сам..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Отдавна съм го направилПървоначално написано от gabbybon
![]()
еми в на4алото няма да ги запозная пък с времето ако о6те сме гаджета може да ги запозная![]()
![]()
ако ве4е не я знаят
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Познават се![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ако мисля,че връзката е сериозна,ама дооооста сериозна ги запознавам иначе не-не мисля,че трябва да знаят абсолютно всичко,което става с мен.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
да, защо не ?
![]()
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/