- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли запознали ваще с гаджето си?
Преди само им обещавах, че като си намеря приятел, ще ги запозная, вече имам от известно време, а те дори не знаят. Имат си хората проблеми на главата, та гледам да не ги занимавам. Сигурно скоро ще взема да им се изцепя в най-неподходящия момент както само аз си мога и ще си глътнат граматиката, както няма и да очакват. Ако връзката ни се задълбочи и нещата станат сериозни, един ден ще се наложи да ги запозная.![]()
+1Първоначално написано от sh0k0ladch3t0o0
![]()
запознах ги още като тръгнахме.
да ..даже бившата ми приятелка спа в дома.. и те нямаха нищо против
![]()
BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !
Те се познават,аз дори живея с него
Те от доста време се познават с него
амии аз съм капризна и то доста към избора за момче,затова и през повечето време съм свободнапопринцип не бих го запознала,но ако нещата станат по-сериозно бих го обмислила като вариант
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от lipstik
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
не, не им трябва![]()
ам с майка ми да , тя е лице.. но с баща мии в никакъв случай .. освен ако не ходим повече от половин година .. сякаш ме ревнува и незнам доста е старомоден за тези работи с гаджетата ..даже ми беше казал веднъж чак на 18
бахтии човека : D макар че искам защото ще ме пуска насякаде ии до по късно :-[
Да, те се познават вече от 2години.
Приятелят ми е като част от семейството, ходили сме на море, на екскурзии.Баща ми понякога го взима на работа с него, а с майка ми много обичат да си говорят за готвене![]()
Аз също се познавам с неговите родители, страшно готини хора и доста често съм спала у тях![]()
да вече се познават.
Първоначално написано от Biskfitka
+1
What am i g0nna say when y0u make me feeL this way,,I just .. mmm !
зависи
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ако ще се женимИначе не!