.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Размер на пениса

Здравейте на 14г съм и кура ми е по-малък от нормалното. Искам да попитам по какъв нач1н мога да го уголемя натурално така да се каже. Аз до 6кл бях манияк на тема ПЦ и само играех може ли да е от облъчването? или и аз не знам :П Моля ви помогнете

е колко санта ?

Супер фен
    Град
    Венера
    Значииии
    Завръзваш едно въженце за чучончето ( нали е малък, какво се цупиш за речника ми сега?)
    Та... завръзваш така на другия край на въженцето - три тухли четворки.
    Качваш се на 5я етаж на стълбите на блока, отваряш единя от прозорците и мяташ тухлите! Все ще се разтегли!!
    Все пак си вземи и едни балони с хелий, да си държиш в едата ръчичка, за да сме сигурни, че после ще ни пишеш за резултата.

А иначе - да, от рс-то е
    И понеже до сега не е порастнал, сега вече започва и да се смалява, нали знаеш

Да от рс-то.

Многооо лошо
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

e на 14 съм, смисал той не расте ли до 16г?поне така знам + някви викат 4е сок от кассис тряя се пие ама е гадно и не пия ( санта - 10)

Супер фен
    Град
    Венера
    Пий свинска мас със зехтин.
    Seriously.

Сигурен ли си 4е помага? Сериозно те питам щото зву4и гадно? И има ли смисъл сега да не цъкам на компа? това 6е помогне ли или няя смисъл да спирам

Има един рингтон от който ти расте оная работа, свали си го, слушай го и ще видиш как за 1 седмица ще ти е 16см.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

карай пък ти, к'во като е 10 см

ама си прост, растял до 16 години, ха ха ха, сок от касис, свинска мас, компа му пречел

евала, радвам се, че има такива като теб

Не слушай ебавките. От компа нищо няма да ти стане. Пениса расте най-интензивно в годините на пубертета, тоест поне до 18 години, а като цяло момчетата растат до 21 поради по-късното започване на пубертета при тях. Съответно поне до 21 години трябва да расте всичко в теб.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Не слушай ебавките. От компа нищо няма да ти стане. Пениса расте най-интензивно в годините на пубертета, тоест поне до 18 години, а като цяло момчетата растат до 21 поради по-късното започване на пубертета при тях. Съответно поне до 21 години трябва да расте всичко в теб.
    Съгласна съм с теб
    Пък и какво толкова се тръшкате още от малки, ами тези дето вече няма да им расте и им е толкова какво да кажат
    Come out, come out wherever you are...

Супер фен
    Град
    Венера
    Наистина ще ти помогне!
    Гадно е, за това можеш да си сложиш карамфил вътре, понеже мирише хубаво и това ще ти помогне до някъде.

Ако пиеш сутрин и вечер от това, няма проблеми с рс-то и до седмица ще има резултат.

Град
    В думите на хората ;)
    Не знам дали ше ти порасне ако спреш да играеш на ПЦто ама ако искаш да ти влзе в употреба по добре спри ...

Град
    SlIvEn
    И аз седа много време ама нямам тоя проблем . Мисля че не е от ПЦ

Сока от касис пречиства токсините ама пречиства и желязото така че внимавай аз веднъж бях пил много сок и 2 дена ми беше лошо

Тапаци, нали това е идеята на сайта - да помагаш на децата с проблем. Вие като сте много големи и ги разбирате що сте маниаци и по цял ден киснете в тоя сайт. Нормално е на 13-16 да не знае какво му расте и до кога. А за момчето - Има начини единия се казва Джелк мисля ,другия е с една помпа ама незнам дали ще ти я дадат в секс шопа. Мисля ,че това са. От джелк наистина се говори ,че ставало(Не го казвам от личен опит щот не съм пробвал)

Не моем ти помогнем тука хората около мене им требе само да си редуцират пенисите, но сега като се замисля знам май един начин, който ще ти помогне. Купуваш си два пакета джоджан и ги разтръкваш у пильока след тва го преварваш у пилешки бульон и трее дигнеш некоя санта май.

Град
    морската столица
    На 14 да ти е 10см-Jebem ти малкиО п и ш о к

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от tpafghan
    Тапаци, нали това е идеята на сайта - да помагаш на децата с проблем. Вие като сте много големи и ги разбирате що сте маниаци и по цял ден киснете в тоя сайт. Нормално е на 13-16 да не знае какво му расте и до кога. А за момчето - Има начини единия се казва Джелк мисля ,другия е с една помпа ама незнам дали ще ти я дадат в секс шопа. Мисля ,че това са. От джелк наистина се говори ,че ставало(Не го казвам от личен опит щот не съм пробвал)
    Момче на 14 да ползва помпа за углемяване на пениса.....Знаеш ли колко нелепо звучи това?
    Същото ще стане и ако кажем 14 годишно момиче да си сложи силикон.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Както казаха по горе растежа при мъжете продължава по дълго отколкото при жените... при всеки е различно .. при някой растежа спира на 19-20 при други 23-25 и все пак не се притеснявай ще порасне .. а и да ти кажа издръжливоста и опита са по важни от размера

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Размерът няма значение, важно е колко те бива. Имаш още близо 10 години да растеш, спокойно...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Благодаря на всички за успокоението! Приятен ден!

Цитирай Първоначално написано от EnDer
    e на 14 съм, смисал той не расте ли до 16г?поне така знам + някви викат 4е сок от кассис тряя се пие ама е гадно и не пия ( санта - 10)
    И аз миналата година бях заблуден, ама не чак толкова!! Спри да играеш на ПЦ-то, вземи тренирай малко и бий по-често чикии(не повече от 3 пъти на ден ) И знай, че за 14-годишен 10 см е г/д нормално! Като се притесняваш няма да се подобрят нещата! И не ги слушай да пиеш касис и глупости!
    П.С. Най-голямо влияние в/у размера на пениса оказват гените!

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Абе спокойно вее има време..
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

за 14 как ще е нормално 10 санта бе ти наред ли си е пък и попринцип то е и от гена ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си