- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ии сега искам тениска на Pucca ;дд !
преди време бях писала , че искам тениска на Superman ( аман от мойте капризи ;д ) .. Евала намерих си много съм доволна !.. а сега искам тениска на Pucca ;дд // ако някой знае МАГАЗИН , от където да си взема ше го нацелувам ;д .. ама не искам от онлайн магазин или такъв сайт , дето можеш сам да си напрайш и да я поръчаш .. // искам от магазин ! ;дд
![]()
Мерси предварително !![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ако си от София в CCS-a имаше няк'ви, ама нз точно в кой магазин.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
В единия аутлет в Ловеч има такива. Мноооого, и то всякакви цветове и модели. Много са сладки. <3 То по преоценените стоки общо взето едни и същи неща продават в цяла България.
И ВСЕ ПАК МИ КАЖИ ОТКЪДЕ СИ НАМЕРИ ТЕНИСКА СЪС СУПЕРМЕН!!!
АМА АЗ СЪМ ОТ СОФИЯ ;дд искам тениска от СОФИЯ
// а тениска на супермен .. ми намерих си ама чак от варна ;дд .. едно момиче ми я донесе ;д .. счупих я после от целувки ;дд //
ухх ама сте мързеливими добре щом имаш възможност и от интернет магазин потърси бе... няма да си изгубиш толкова ценното време.Ние тука да не стойм 24/7 да чакаме някой като тебе да пита за дадена блузка и да му кажем веднага къде е .. ? Съжалявам ,ако се закачам ... ама...
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Е, нали ти казвам, хОди в някои преоценени стоки. По 15-20 лева са.
ми мислиш ли , че ако не съм търсила ше питам ;дд .. е не съм чак толкова мързелива ,, ама явно съм кьорава , шото с 2 приятелки ходихме миналата седмица .. обиколихме мола , ходихме по витошка , в ccs ( ама както казах явно не гледам там където тряя и не съм забелязала тениски там ) , в нашето си кварталче обиколихме магазините , шото преди време видях такава тениска там .. ама никде не видях .! .. за тва сега прибягвам до метода " питай у форума " ;дд![]()
ето и какво е Pucca
Като си от София няма как да не знаеш къде е CCS.Първоначално написано от smiirnoff
![]()
И не знаех, че това е Пука. Мислех, че става дума за едно китайско същество с неопределен пол.![]()
Не бе, просто картинката ѝ не е излязла. (:
Ето това е Пука:
http://2.bp.blogspot.com/_lGYwCoLMLT...64_381_288.gif
(Убийте ме, не знам кое от двете.)
бати тъпия пингвин
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Момиченцето е Пука. Много лудо филмче.
Ама защо не си купуваш нормални тениски ами Пука, Супер мен дрън, дрън...
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Мисля, че в Oviesse има
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
оф такива миналото лято колко много ги имаше.. w Oviesse
Ооо пука мука. Аз си взех от овиесе миналата година. Ходих там преди няколко дни и нямаше.. поне не съм видяла. Може да видиш в магазина на Картуун Нетуърк (не съм сигурна, че там има но се пак..)
Точно.. аз от миналото лято имам потниче на пука от oviesse.Първоначално написано от zxcvbnmasdfghjkl
Fall down seven times..
Stand up eight.
мерсии на всички .. отговорът е Oviesse .. въпреки , че с ъдоволствие бих се метнала до магазинчето на Cartoon Network![]()
![]()
Мерси пак на всички ; )
откъде си намери на Супермен ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от smiirnoff
In the grace