- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета споделете с нас ... (за мутрите)
НеВъобще не ми харесват мъже с гола глава..
Cruel Intentions
откраднали на кучето от село синджиря и се имат за мноо страшниПървоначално написано от guinessgirl
![]()
Та по темата: зависи мн мнн неща, а и не е задължително да е кьосе![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
не ми харесват такива мъже..не си се представям с такъв![]()
Не ми харесват такива.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Точно такива ми харесват...смисъл не мутри а мъже с голи глави и здрави тела...това не означава непременно че са мутри...
Съгласен съмПървоначално написано от plushinka1
![]()
Мнее. Не ме кефят.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
харесват ми високи широкоплещести мъже, облечени в черно. НО не ненавиждам гологлавите и... с окичени синджири около вратовете.
Ми точно такива мъже ми харесват, това е моя идеал.[Без синджирите]
Отвратителни, гнусни, смешни са миПървоначално написано от noname2
![]()
Сложили анцуг имитация на адидас, изровен от дъното на гардероба...който им е къс...толкова къс, че да им се вижда кокалчето на крака...сложили паласката на кръста или през рамо...и колкото и да са дебели, се мислят за напомпани батки...СМЕШНИЦИ !
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
00 да страшн0 мн0г0 .. н0 не т04н0 4ерни дрехи ина4е друг0т0 ДА! :PПървоначално написано от noname2
Здраво тяло за жалост повечето ненормални мъже разбират под големи рамене и тънко кръстче, което е ужасно според мен.
Иначе не мога да кажа, че харесвам такъв тип мъже, нямам определен тип, ако някой успее да заговори с мен за нещо нормално, което да ми стане интересно ще ми привлече интереса, независимо дали има здраво тяло или кийежо (или както там се пише тази странна дума).
Неее... кефи ме къса коса, но не чак гола глава. Дебели вратове, ланци, парадиране... не, мерси.
изобщо не харесвам такива мъже
Someb0dy told u..how much i Love u !?
Не,противни са ми.
зависи,но харесвам здрави ,високи мъже..а не некви слабички гейчета.. естествено,че не всички с това описание са мутри..и ся като стана на въпрос се сетих за Вин Дизел
е тва е мъж,а не някой мек,зализан..розово облечен,заблуден младеж
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
зависи
на някои хора им стои чалгарски и гъзарски...![]()
![]()
сори за начина ми на изразяване![]()
има някои на които им отива да са такива и ми харесват как изглеждат,но повечето се опитват да са такива а не има стои добре
никак не ме кефятПадам си по по-слабички момчета
не обичам големи и здрави мъже
малко в повече ми идва
![]()