- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kаква прическа мислите,че ще ми отива?
ето ме и мен www.impulse.bg/la_loba/ знаи нямам предвид някакви супер елегантни прически-най-обикновени
ЛоЛ..Ти какво правш тука....Сори,ама ми изглеждаш поне на 40-години..нз на колко си?![]()
Ми тя косата ти е къса нямаш голям избор за прически като начало махни бритона по-добре ще ти е
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
значи пърово съм на 16,а иначе сега коста ми е по-дълга и вече нямам бритон
По-добре пусни снимка да видим как ти е в момента
ами аз ще кача там как ми е сега
качих сега както съм и я направих основна снимка
вижте какво-ако ще ме обиждате по-добре не пишете изобщооо,то пък вие сте по-хубави
аз предлагам да я изправиш хубаво и да сложиш една диадема като опънеш цялата коса назадмаалко обемче също може
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от Sneki
Каква мода,какви 5 лева.Ти луда ли си,ако утре ти кажат,че е модерно да си на черта или със мн къса коса,ти ще се подстрижеш ли бе моме?Аман от изкривени представи.
А относно темата найстина мисля,че без бретон си по-хубава.Иначе относно косата пробвай да я изправяш![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
наистина прическата ти е старомодна..ако е прическапостарай се малко повече
![]()
Първо не съм ти ТАЯ..Второ изобщо не знаеш как изглеждам,за да ме нападаш..за разлика от момичето пуснало темата.Първоначално написано от dedencety
Не се прави на много миличка,аайде моля тее![]()
aide stiga ste se karali-blagodarq iskreno na tezi,koito davat idei bez da se podigravat![]()
Съгласна съм се dedencety, начупи я с пяна.
Можеш да пробваш и така, съчетано с малко по-елегантни дрехи и хубави обици:
http://hairstyleschat.com/wp-content...airstyles2.jpg
Погледни и тези:
1
2
Тhe Hell is coming!
подстрижи се на етажи или на лале![]()
Изправи я хубаво предай и леко обем и хвани бретона с фибичка назад много просто,но ще ти отива
от тези аз съм "за" номер 2.Мисля,че ако опиташ с нещо такова ще ти ходиПървоначално написано от Detestation
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
mss mnogo
Леле злета, накарахте момичето да си изтрие снимките в сайта, бе !
А ти,авторке, си още по-зле да им се връзваш... кво се засягаш от мнението на разни повлекани.... кой знае те кви са скокомръфляци.
Първоначално написано от TeenSpirit
хаха евала
ама последната дума къртиии![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
направи си бретонче и си изправи косата
и не слушай какво ти говорат хората ... ))
успех![]()