- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- помощ-трява ми съвет
здравейте!вчера си купих черен панталон от горе долу дънкова материя смисъл не е платнян или копринен и днес го обух и почнаха да ми се лепят всякакви прашинки или влакна и много бързо изгуби своят вид,след прането се оправи,но кажете ми как или какво да правя за да не се лепят такива боклуци по него?ако имате някакъв съвет...![]()
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
няма как .. и аз имам такъв панталон , много са гаднииии![]()
сори, ама няма как, ще ти се лепват и аз имам такъв панталон
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами аз имам черни дънки, по кото също много се лепят прашинки и влакнаама им хванах цаката и вече нямам толркова сериозен проблем
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Една съученичка има подобен панталон и понеже има котка, та като идваше преди панталона й беше целия бял. Увиваше си тиксо около пръстите с гладката част и с другата, лепящата си минаваше панталона. Супер скоростно й се изчистваше всичко. Другият вариант е да си носиш четка, специално предназначена за дрехи и да се чистиш във всеки удобен момент.![]()
благодаря ви много на всички ,а ти как си им хванала цаката ако не е тайна,щото това ме интересуваПървоначално написано от joannalof
![]()
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
при мен е същото,само че с черна блуза,а не с панталонкупи си четка,най-много работа щ'и свърши
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Продават се едни специални не машинки ами... уреди за почистване на дрехите точно от косъмчета и власинки, като четки.