.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

помощ-трява ми съвет

здравейте!вчера си купих черен панталон от горе долу дънкова материя смисъл не е платнян или копринен и днес го обух и почнаха да ми се лепят всякакви прашинки или влакна и много бързо изгуби своят вид,след прането се оправи,но кажете ми как или какво да правя за да не се лепят такива боклуци по него?ако имате някакъв съвет...
    so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    няма как .. и аз имам такъв панталон , много са гаднииии

Супер фен Аватара на gabi_94
    сори, ама няма как, ще ти се лепват и аз имам такъв панталон
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на joannalof
    Ами аз имам черни дънки, по кото също много се лепят прашинки и влакна ама им хванах цаката и вече нямам толркова сериозен проблем
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Една съученичка има подобен панталон и понеже има котка, та като идваше преди панталона й беше целия бял. Увиваше си тиксо около пръстите с гладката част и с другата, лепящата си минаваше панталона. Супер скоростно й се изчистваше всичко. Другият вариант е да си носиш четка, специално предназначена за дрехи и да се чистиш във всеки удобен момент.

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Ами аз имам черни дънки, по кото също много се лепят прашинки и влакна ама им хванах цаката и вече нямам толркова сериозен проблем
    благодаря ви много на всички ,а ти как си им хванала цаката ако не е тайна,щото това ме интересува
    so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca

Град
    Пловдив
    при мен е същото,само че с черна блуза,а не с панталон купи си четка,най-много работа щ'и свърши
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на girl91
    Продават се едни специални не машинки ами... уреди за почистване на дрехите точно от косъмчета и власинки, като четки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си