- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По дяволите искам нещо да се случи
Еми това е положението, затънала съм по един младеж брутално много и вече не знам кво точно се случва...
С него сме колеги първи курс, общо взето в началото си мислех единствения симпатичен младеж от групата дай да си поиграем, колкото да си имам и някви други неща в университета не само учене.
Да, ама не, от 3-4-5-6 месеца се имаме в началото по бира след лекции, после ей така да излезем една вечер да отпразнуваме някой предаден проект, после започнахме да излизаме с моите приятели...ей така да има с кого да си убиваме времето и двамата. Сваляхме се уж само за гаврата иии бях почти заебала мисълта, че някога ще сме нещо повече от приятели. Обаче май прекалихме с времето, което прекарваме заедно и ей така една вечер се напихме леко и малко се събудих гола до него сутринта...На другия ден никъв проблем, станахме си сякаш нищо не се е случило и няма да се повтори, ама се повтори...
После допреебахме нещата май вече съвсем...отношенията ни са супер, обаче изглеждаме съвсем като двойка, а не сме и на мене ми е тъпо, абе гадна ситуация общо взето...
Та тая вечер ми се преебаха плановете и се замислих за него и искам нещо да се случва вече между нас, не да се правим, че сме си само приятели' ама не че ви интересува....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....