Fritz не всички сме знаещи и можещи за съжаление Трябва ли да съжалявам че не ми се е случвало да правя безотговорен секс и да пия ескапел като все едно са витамини ли? Проспуснала съм го тоя период за радост..за това питам извинявай ако те отегчавам
Ескапеле-то все пак е хормонална бомба .... Ти се радвай, че малко ти се е променил цвета, та не си станала като заклано прасе, или да ти идва през ден
Честно да ти кажа не знам ... Това е като да хвърлиш зарче с 50 числа и да познаеш кое число ще се падне .... Възможно е още от утре да се изчистиш, а може и дълго време да те държи. Всичко си е до организма, ако не се пооправиш директно да си поговориш с доктор ! Успех дано съм бил полезен
Нормално е , 2 мой приятелки [бивши] се наложи да вземат ескапел и при тях се получи , не се плаши ще ти мине
Всяко лекарство дава някакъв страничен ефект , някой са видими , други са невидими и незначителни
МЕрси много на всички наистина помогнахте..да се наявам че ще мине леко щото иначе на моя хубавец ще му дам и на него едно такова хапче да пробвам как ше му действа
един единствен път ми се наложи да взема ескапел и при мен имаше много странични ефекти - напълно нормално е... то ако беше безвредно щяха да го продават по бутките за дъфки ще ти се нормализира отново но след колко време - това е до организма ти