.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Искам някакъв съвет..Моля ви

Значи попринцип не споделях толкова с майка ми,но напоследък започнах да й казвам бая работи... Обаче .. има неща които искам да й кажа и да я попитам за съвет,но не мога Страх ме е от реакцията й..Какво ще направи.. и това ме спира Аз наистина искам да се сближа с майка ми бая, но не мога и не мога да се отпусна...Все ми е притеснено .. Какво да направя..

А за какво точно искаш да и споделиш ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Еми за приятеля ми...За това че водя сексуален живот вече... За проблеми .. Такива работи

На колко години си ?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Това за секскувалния живот, ако си на 14-15 по-добре още недей да й казваш Няма да го приеме добре.
    Иначе за другите работи, според теб защо се получава така? Откъде идва тази бариера, която ти пречи в комуникирането с майка ти?
    И аз не говоря много с моята, но знам, че ако стане нещо сериозно ВИНАГИ ще е до мен. Бих могла да й споделям повече, но просто за сега нямам желание. Но ти имаш желание, а не се получава? Майка ти сигурно се радва, че си споделяте, така че не се притеснявай и не спирай
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Еми не мога,защото попринцип винаги всичко съм затваряла в себе си , дори и да имам проблем...Наистина майка се радва,че споделям..но не мога да се отпусна напълно

Град
    Пловдив
    има неща,които е по-добре да запазиш за пред приятелките си и твоята майка като всички останали се притеснява за теб адски много и ако и изсипеш наведнъж много неща,за повечето от които не си е и помисляла,многоо ще се шашне и ще има екшъни 100%

ако майка ми знаеше аз какви съм ги вършила,нз къде би ме пратила
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

И аз не споделям с мойта.Даже сигурно ще се чувствам доста странно ако го правя.

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Това за секскувалния живот, ако си на 14-15 по-добре още недей да й казваш
    Какви ти 14 -15, докато не стане поне на 18 да си трае по - добре.
    И не разбирам какво етова желание да се сближиш толкова чак с майка ти. Спазвай дистанция. Хубаво е да си приятелка с майка си, но не чак първи приятелки...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Според мен това не е нещо което можеш да изстреляш веднага... малко по-малко започни да и говориш за сексуалния ти живот като не споделяш всичко веднага,а само намекваш за някои неща =] така да се каже "обработваш почвата" и ако видиш,че приема добре казаното тогава сподели изцяло ... Успех

Повече от фен
    аз на моята нищо не казвам , защото после казва на брат ми ( обича него повече ) и заедно си ме базикат ........ прецакана съм от всякъде

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Това за секскувалния живот, ако си на 14-15 по-добре още недей да й казваш
    Какви ти 14 -15, докато не стане поне на 18 да си трае по - добре.
    И не разбирам какво етова желание да се сближиш толкова чак с майка ти. Спазвай дистанция. Хубаво е да си приятелка с майка си, но не чак първи приятелки...
    Да, за годините съм съгласна Но според мен точно майката може да бъде една приятелка, която никога няма да те предаде..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Защо майка и дъщеря да не са приятелки?
    Аз и моята сме. Добри, при това.
    Майките не колят. Повечето мислят доброто на децата си, а след като си тръгнала да споделяш с нея, то значи е свястна. Не е по-добре да го научи от други хора...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си