- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Американски университет - Благоевград
Здравейте. Искам да Ви попитам за мнението, наблюденията, впечатленията Ви и изобщо всичко, което знаете за АУБГ. ще се радвам ако се свържа с негови възпитаници или хора, които имат познати, учещи там. Смятате ли, че уни-то си струва и какви перспективи за бъдеща професионална реализация предполага една диплома от АУБГ? Благодаря предварително
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
emi 6te ti kaja edno,unikalen,nesravnim i neveroqten universitet,s mnogo perspektivi,uredena pristijna rabota v bude6te,mn u4ene,mn praktika,abe vurhat e.sestra mi u4i tam,sega e v amerika za prez lqtoto,na na 3 septemvri se vra6ta i produljaa obu4enieto si,v aubg u4i jurnalistika
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
aaa i ako iska6 podrobna info za aubg moga da ti q dam,drasni edno pisumce,za da razbera dali proqvqva6 interes,aide uspeh,no ako si se naso4ila za tam,nqma da sburka6
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
ами аз проявявам интерес ако може да ми поразкаже някой това онова като впечатления ?
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain