.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    Ст.Загора

Бръснене на гениталии

Въпроса ми е към мъжката част :с кво се бръснете там щото аз примерно със самобръсначка ,но е много кофти и се чудя дали е с ел. няма да е по добре ?

Не съм мъж, но имам доста опит в тези работи и за това ти пиша.Опитвала съм да ги махам с бръснач, а кола маска и с епилатор.Ако не можеш да търпиш болка, за тебе решението е електрическа съмобръсначка, която няма и да ти реже и дразни толкова кожата.Но ако все пак искаш и трайно обезкосмяване и можеш да търпиш болка кола маската е перфрктно решение.Мене с епилатора ме боли прекалено много, а с кола маската издържам.Преди време 2 години някъде карах само на самобръсначка и космите ми станаха в фоликул по 2-3 косъмчета и дебели и черни и гадни и да растят за по 2 дена и се ядосах и намерих решение-кола маска.Сега космите са ми учудващо малки, тъй като вече от много време си правя кола маска и направо ме радва колко ситни и млаки и светли са ми станали

аз пък преди седмица си купих епилатор, предимно за подмишниците мисля, ама ще пробвам и другаде. Ама още не съм го ползвал Кат го напрая ще пиша как е

Голям фен Аватара на cveteto64
    ^ Дано си падаш мазохист иначе мнооооого ще боли...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Самобръсначката е доста използват метод... бързо и лесно. Ел... не ти препоръчвам, имам и съм ползвал.. но резултата е.. нулев тоест бучка сърби и дразни, тай като не ги взема от кожата, а винаги остава 1-2 мм.
    Кола маска можеш да използваш без да се притесняваш.. на главните места, вече по самия пенис и малко по-надолу може да минеш със самобръсначката.. а маската само отгоре където са най на честно.
    После мажеш с малко крем и се обаждаш на приятелката...

Цитирай Първоначално написано от liubopitko
    аз пък преди седмица си купих епилатор, предимно за подмишниците мисля, ама ще пробвам и другаде. Ама още не съм го ползвал Кат го напрая ще пиша как е
    Ще боли.. МНОГО!

foreverr, каква кола-маска изпозлваш ?

Цитирай Първоначално написано от r0ssk0
    Цитирай Първоначално написано от liubopitko
    Ще боли.. МНОГО!
    Боли МНОГО наистина аз се сдобих с епилатор от преди седмица и под мишниците ги махах в продължение на 3 дни .... мн болка е.

А на патката вече цяла седмица ги махам, малко , по - малко ... то кръв тече зачервява са ... ама там дето съм ги махнал излязаха ,чак след 5-6 дена и са мн дребни и не са черни за разлика от тези които махнах за пръв път бяха с огромен корен

И вече на краката , патката и подмишниците си ги махам с епилатор
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Бръснача мама това е истината :Д:Д:Д аз още в началото си бях урязал мадурите пф ама сега съм прооооо :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си