.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Aide francuzoiite

Aide francuzoiite

Трябва ми превод на френски на този текст много ми е спешно които може нека ми помогни

Човек може да живее без кислород не повече от 10 минути,без вода 24 часа ,без храна няколко дни.А съвремения човек не може да жиее без автомобил ,без климатик ,без ток повече от 1 ден.
    Днес върху нашата планета са се появили редица проблеми свързани с замърсяването й – озоновата дупка ,намираща се над Австралия,което води до почишаване на температурите у повешаване нивото на Световния океан,изчерпването на водните ресурси ,както и невъзнобяимите нефтени богадства.Това са едниот най-сериозните проблеми появили се пред човечеството
    В последните години човек се опитва да спре увеличаването на озоноват дупка чрез намаляването на електричеството от ТЕЦ и да разпространи използването на вятъра и слънчевата енергия.
    Според мен малкото нещо което човек може да направи за спасяването на Земята е да изхвърля отпадаците си на предназначените места,да ходи повече пеша и да не изпозва средства повишаващи въглеродния диоксид

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    1. заглавието ти е на латиница
    2. няма смисъл от две теми
    One 21 GunS

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    *Забележка към текста:Днес на френски е ожурдюи обаче нали се пише по малко странен начин :d от сайта го определят като мъжки полов орган иначе се пише:аужоурд'хуи
    L'homme ne peut vivre sans oxyg

aujourd'hui е днес
    `` не искам да съм груба ама не си по - добра от мене (angel)

Заглавията на темите също трябва да са написани на кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си