Здравейте Ами ще започна от начало. В училището ми има едно момче от което доста време не откъсвам поглед. Сигурно нямаше да го забележа ако не се закачаше толкова с мен. Искам да кажа , че до преди месец ми беше напълно непознат. И така де,до преди седмица постоянно се закачаше , идваше надничаше ми над телефона докато слушах музика, хилеше ми се , молеше ме за пари ( 10 ст. (не се смейте)) при което на мен започна да ми става интересно ( не че си правя разни изводи , че ме харесва и т.н. ) и мисля, че го харесвам. Това на страна.Нещо не ми дава спокойствие от една-две седмици насам. Аз незнам нищо за него , дори и скайп-а му незнам. (Исках го от една приятелка , но тя преди го харесваше и сигурно за това не ми дава скайп-а му , както и да е . ) Почти никой незнае за това. А и ми е малко странно , да отида и да му го поискам след като не се познаваме ( иначе си е свястно момчето , не е простак ) . Иначе , когато го поздравявам той ми отвръща или с усмивка или с мятане. Та , малко се отклоних , нещото което не ми дава скопойствие е че след 3 дена завършвам местя се в друго училище , няма да го видя повече ии с всеки измиснал ден , колкото повече чакам , толкова повече ми се струва , че всичко се изплъзва от ръцете ми , че го изпускам един вид без да съм опитала ( нали знаете когато искате да направите нещо ,но ви е страх от последствията) .
Вие какво бихте направили на мое място ? И ако се престрашите как щяхте да му кажете ? На мен ми трябва скайп-а му и нищо повече . Засега