.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Въпрос... :/

Въпрос... :/

Работата е там,че една моя приятелка има сериозен проблем с приятелите :/ Харесва едно момче от 1-ви клас до сега (8-ми) момчето по цял ден й звъни и я кара да плаче и страда..а другото момче я забавлява ОБАЧЕ момичето харесва това момче което я кара да плаче.......Но според нея той не е за нея..а другото момче е от нейния клас а тя го има само за приятел и си споделят всичко,а той я харесва..

П.С. - Момичето в случая не иска да се обвързва с никого за сега..просто иска да отстрани единият --> този,който я кара да плаче и да запази като приятел този,който я забавлява ю

Не назовавам имена [/u]

на нас нищо друго не ни остава освен да пожелаем успех на приятелката ти.... к`во толкова игнорира онзи лошия и си е приятел с другия.... всичко точно
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ами то този лошият почти целият град го мрази...Борец е и се държи със всички лошо..Един път чух техен разговор..

- Миличко много ми липсваш искам да се видим..
    - Ами ела бе
    - Знам къде си ама ме мързи да дойда до там..

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    на нас нищо друго не ни остава освен да пожелаем успех на приятелката ти.... к`во толкова игнорира онзи лошия и си е приятел с другия.... всичко точно
    пък аз почти нищо не разбрах..."пък приятелката ми пък харесва него,ама той я кара да плаче той е лошия ,а пък добрия я харесва..." обърках се

Неблагодарник !
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    +1

п.с. защо в повечето случей когато някой/я се държи с някой/я друг/а с извинение като боклуци се се влюбват до уши в тях , а за хората който просто ги харесват и се държат мило , винаги са номер 2 [поне е така при повечето от 15-18години , нз такова впечатление ми е направило , като гледам някой мой приятелчета]

Голям фен Аватара на RaZzer
    Тя го харесва, пък иска да го разкара... уж е ебаси якия (за да си го харесва от 1ви клас), пък в същото време я кара да плаче и целият град го мрази... Мн объркана история и не разбрах всъщност ти защо се месиш...

Пък тя ако толкова иска да го разкара... какъв й е проблема и с какво да помогнем ние

Детска история. Според мен не единия, ами и двамата да отстрани.
    * Този, който харесва, защото я кара да страда - защо да се оставя той да си играе с нея; що за любов е това ако на единия не му пука, а другия е разочарован и разстроен?!
    * Този, който я харесва, защото тя го кара да страда. - защо тя да си играе с него, след като знае за чувствата му, на които, очевидно не може да отвърне.
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    Монтана

Re: Въпрос... :/

Цитирай Първоначално написано от somebodysomeone
    П.С. - Момичето в случая не иска да се обвързва с никого за сега..просто иска да отстрани единият --> този,който я кара да плаче и да запази като приятел този,който я забавлява
    Еми кво чака... Да спре да се занимава с тоя първия да не мисли за него и така.
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Всичко прочетено разбрах,че ти всъщност си тази приятелката
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ех сашке.. сашке ... само пишки са ти в главата ....

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Детска история. Според мен не единия, ами и двамата да отстрани.
    * Този, който харесва, защото я кара да страда - защо да се оставя той да си играе с нея; що за любов е това ако на единия не му пука, а другия е разочарован и разстроен?!
    * Този, който я харесва, защото тя го кара да страда. - защо тя да си играе с него, след като знае за чувствата му, на които, очевидно не може да отвърне.
    Много точно казано
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Ех, тези лоши момчета... толкова са магнетични.

Спира /твоята приятелка/ да говори с тоя бореца, да му обръща внимание, игнорира го, избягва го...ама ей така всички да забележат..и си улеснява живота. И почти съм сигурна, че на него ще му стане мнооого тъпо.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си