.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Продукти за ускоряване на растежа на косата

Тука преди време четох,че бяхте писали за някакви продукти за ускоряване растежа на косата.Обаче нищо не можах да намеря в търсачката.Някой ако е ползвал и има ефект ако може да ми каже името.. И също така къде се предлагат,предполагам че ги има в повечето аптеки и козметики.Както и нещо за поддържане на ноктите например.Мерси много .

Ами, за косата хининова вода и този Стимулант на Икаров. Има ги в аптеката! А за ноктите - аз имам маслото на Икааров аз нокти и съм много доволна. Има го и него в аптеките.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер,мерси много.А на каква цена са ?

Голям фен
    маслото за нокти на Икаров е 2лв.Поне аз си го взех за толкова и съм доволна.Хининовата вода и тя е накъде толкова 1-2 лв зависи и от марката май
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    маслото за нокти на Икаров е 2лв.Поне аз си го взех за толкова и съм доволна.Хининовата вода и тя е накъде толкова 1-2 лв зависи и от марката май
    Да, към 2 лв е маслото, а стимуланта е към 4 и нещо. ининовата вода, която си взех последно беше 1.10

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Освен това, което вече е изброено:
    - газ, мас и урина (не си правя майтап) - чувал съм, че помага доста.
    - коприва - обливане на косата с вода, в която е варено коприва или направо спане с коприва на главата
    - чесън - май се втрива в косата, ама после 100% смърдиш и кой знае колко трудно се отмива тая воня. Иначе чесънът заздравява и косата и кожата на главата.

Косата ще расте бързичко, ако човек е спокоен, няма проблеми и грижи, спи и се храни редовно и т.н. И обратното - ако води кофти и напрегнат живот, естествено, че и косата му ще е слаба и по - скоро ще окапва, от колкото да расте...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз използвам Хининов шампоан,коприва,Стимуланта на Икаров,Геритамин Нео и от няколко дни Себорал Форте...косата ми на месец расте с по 5-6-7 см
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Освен това, което вече е изброено:
    - газ, мас и урина (не си правя майтап) - чувал съм, че помага доста.
    - коприва - обливане на косата с вода, в която е варено коприва или направо спане с коприва на главата
    - чесън - май се втрива в косата, ама после 100% смърдиш и кой знае колко трудно се отмива тая воня. Иначе чесънът заздравява и косата и кожата на главата.

Косата ще расте бързичко, ако човек е спокоен, няма проблеми и грижи, спи и се храни редовно и т.н. И обратното - ако води кофти и напрегнат живот, естествено, че и косата му ще е слаба и по - скоро ще окапва, от колкото да расте...
    Да съгласна съм с теб аз съм си правила маска с газ и мас само не и с урина ....но ккосата става СУПЕР гъста и яка,но много мирише тази газ....
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз използвам Хининов шампоан,коприва,Стимуланта на Икаров,Геритамин Нео и от няколко дни Себорал Форте...косата ми на месец расте с по 5-6-7 см
    Wow!! Да те ева. Егати, 7 см. Отивам да си купя там всичките неща

Град
    Карлово
    Ако ще ги използваш си прави и маската,която PlamenMEN каза...мен като не ме мързи си я правя,само че без урина

Ако ще ги използваш си прави и маската,която PlamenMEN каза...мен като не ме мързи си я правя,само че без урина
    Имаш супер яка коса *inlove*

Град
    ТИ бъзикаш ли се с нас?!?!?? Тичам в аптеката
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka

Да съгласна съм с теб аз съм си правила маска с газ и мас само не и с урина ....но ккосата става СУПЕР гъста и яка,но много мирише тази газ....
    А пък ако вместо урина, сложиш оцет, ще направиш перфектния трепач на въшки. По - добро няма
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Град
    Карлово
    При мен има ефект и той се вижда,но от коса до коса има разлика,а маската аз си я правя с газ,бадемово масло,оцет,ракия и аспирин

Град
    Колко време ти отнема правенето на тая маска и колко време я държиш?
    А и какви пари ти отнема
    Не се обръщай...
    Не се обръщай...

Град
    Карлово
    Колко време ти отнема правенето на тая маска и колко време я държиш?
    А и какви пари ти отнема
    за пари си нямам представа,супер бързо се прави и стоя с нея 2 часа

Град
    Доста продукти са, на мин ми се струва, че се дават на 20 кинта, което не ми се вижда рентабилно.
    Сега се тъпча с едни хапчета - букет витамини са. Демек съдържат всичко. Отделно три пъти на ден по две таблетки бирена мая. Здрав дух в здраво тяло = здрава коса. Надявам се, че ще си порасне с времето. Преди имах хубава дълга косичка, ама съм прост и я подстригах...
    Нормалният растеж на косата е по сантиметър на месец. Дилемата е как да набараме най - ефикасният метод, за да удължим този 1 сантиметър...
    Не се обръщай...
    Не се обръщай...

Град
    Карлово
    Доста продукти са, на мин ми се струва, че се дават на 20 кинта, което не ми се вижда рентабилно.
    Сега се тъпча с едни хапчета - букет витамини са. Демек съдържат всичко. Отделно три пъти на ден по две таблетки бирена мая. Здрав дух в здраво тяло = здрава коса. Надявам се, че ще си порасне с времето. Преди имах хубава дълга косичка, ама съм прост и я подстригах...
    Нормалният растеж на косата е по сантиметър на месец. Дилемата е как да набараме най - ефикасният метод, за да удължим този 1 сантиметър...
    Как се казват тези хапчета,от бирената мая не се ли дебелее?

billytalent, а какъв е този хининов шампоан?
    Аз съм чувала за тривитаминол, прилагала съм го 3-4 пъти. За растеж не знам, но определено се подхранва косата.

Град
    Как се казват тези хапчета,от бирената мая не се ли дебелее?
    Не знам дали е позволено да се дават имена на лекарства, но пък това е нещо безвредно. На блистера пише A bis Z Tabletten. Дали това им е името не знам, майка ми ми ги купува. От бирената мая се пълнее (поне така казват), но не чак толкова много. Аз впрочем за това я пия - с поднормено тегло съм Съдържа безброй витамини и уж увеличава апетита. Главно е за укрепване на имунната система.

Много ме кефи подписът ти!
    Не се обръщай...
    Не се обръщай...

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от cHoCoLaTtA
    billytalent, а какъв е този хининов шампоан?
    Аз съм чувала за тривитаминол, прилагала съм го 3-4 пъти. За растеж не знам, но определено се подхранва косата.
    На KASY е моят пробвала съм и други обаче ми правеха косата на клечки

Ще проверя за тези хапчета

използвайте ампули за разтеж на Сери и ефект ще има

Град
    На слънцето :>
    Аз даже в момента съм с стимуланта на Икаров После ползвам хининов шампоан и маска на Евтерпа за възтановяване. За растеж не знам точно, но определено е по-мека и по-хубава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си