.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Женския задник преди и след секс?

Преди няколко дни едно компетентно* момче каза за съученичка, че задника и се бил развалил* и според него, тя е правила секс вече.
    Аз се позамислих върху тази теория, но не можах да стигна до някакъв категоричен извод.
    И затова реших да се допитам до вас, форумните специалисти.

Та, променя ли се задника на момичето след началото на сексуалния живот.

(бел.авт. *- въпрос на гледна точка)

Re: Женския задник преди и след секс?

ем може ако нали по не е нежно и много задна прашка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, не се променя.

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Ам нали знаеш оная поговорка " хyй оправя ама хyй и оправя"
    Не е ли х.й оправя,х.й разваля ...... поне аз така го знам де
    А по темата-Да,разваля фигурата,особенно,ако си слабичка,за пълничките не знам,нямам наблюдения върху тях

Доколкото знам се получава нещо като луфт.. но нз дали е задника или просто задната част като цяло.. разширяването се получава от самото разширяване на влагалището.. при момичетата с по-надарени приятели, разликата е по-очевидна.
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ОДИН!!!

Ок, мерси, ако се появи някой с аргументация защо не се променя ще се радвам да я сподели. ;р
    Засега още не ми се е изяснило променя ли се или не.
    Пък скоро, предполагам, сам ще го разуча. ;д

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    ХАХАХАХ! Вие не сте добре. Обяснете ми как секса променя структурата Че могат да се стегнат мускулите в следстиве на някои пози е факт но да получиш луфт или да ти стане голямо дупето от много секс това са МИТОВЕ! И какво жените с малки дупета и прави крака не правят секс ли? Или може би всички жени в по-напреднала възраст са със задници 2 декара и огромен луфт защото от години правят секс?! Мислете малко с тия глави.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    ХАХАХАХ! Вие не сте добре. Обяснете ми как секса променя структурата Че могат да се стегнат мускулите в следстиве на някои пози е факт но да получиш луфт или да ти стане голямо дупето от много секс това са МИТОВЕ! И какво жените с малки дупета и прави крака не правят секс ли? Или може би всички жени в по-напреднала възраст са със задници 2 декара и огромен луфт защото от години правят секс?! Мислете малко с тия глави.
    +1

Ако на някоя и се е развалил задника НЕ Е от секса. Погрешна причинно-следствена връзка си прави приятеля ти.

и аз не мисля че се променя нещо.....
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    +1
    Не се променя,това как изглежда тялото ти зависи от гени, начин на хранене, поддържане чрез спорт и т.н.Също често заблуждение е, че луфта се дължи следствие от секса, а това е въпрос на структура

Re: Женския задник преди и след секс?

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Преди няколко дни едно компетентно* момче каза за съученичка, че задника и се бил развалил* и според него, тя е правила секс вече.
    Аз се позамислих върху тази теория, но не можах да стигна до някакъв категоричен извод.
    И затова реших да се допитам до вас, форумните специалисти.

Та, променя ли се задника на момичето след началото на сексуалния живот.

(бел.авт. *- въпрос на гледна точка)
    Хормони бе бате хормони ...
    Виж съм момиче за 1 година да е било 70 кила - стана 45-48 стегна си страхотно тялото - след което пак качи до 55 и се върна на 49. За 12 месеца. Тва пубертета ебава майката на жената

Абе кви са тия глупости това си е ген .....това си е природа няма такива глупости

от много секс може да остлабнеш както се знае.. а когато едно момиче отслабне може да има видима разлика в задника. НО ! това е от отслабнването.. а това че отслабването се дължи на секса е друг върпос.

Град
    Некъде из Сливен
    Спокойно можеш да напишеш "компетентен" в кавички, а не със звездичка накрая. Не е вярно това.
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на Callisto
    Според мен секса не може да навреди даже обратното...като правиш секс усобенно, ако ти си активната си тренираш мускулите...най-малкото можеш да се сдобиеш с по-стегнато дупе. Аз много обичам да съм отгоре и да гледам как моя е възбуден на макс, опипва цялото ми тяло и си пъшка тихичко. Хем доставя удоволствие, хем си потдърцам фигурата и мога да кажа, че си ми е много хубава.
    Моя често също е бил активен...навремето беше малко пухкавичък, а сега леле майко, та той е момчето със най-сексапилно тяло за мен от всички. Супер яко си стегна дупето и само там му се лепя нищо, че е малко смущаващо, но не издържам.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Според мен секса не може да навреди даже обратното...като правиш секс усобенно, ако ти си активната си тренираш мускулите...най-малкото можеш да се сдобиеш с по-стегнато дупе. Аз много обичам да съм отгоре и да гледам как моя е възбуден на макс, опипва цялото ми тяло и си пъшка тихичко. Хем доставя удоволствие, хем си потдърцам фигурата и мога да кажа, че си ми е много хубава.
    Моя често също е бил активен...навремето беше малко пухкавичък, а сега леле майко, та той е момчето със най-сексапилно тяло за мен от всички. Супер яко си стегна дупето и само там му се лепя нищо, че е малко смущаващо, но не издържам.
    И аз така
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

!

Ако ти влезе отпред и ти излезе отзад, може и да ти промени пилешката трътка.

ииии...
    хуй разваля, хуй оправя, people!
    Най-великото нещо, което ще научиш е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна.

Град
    [На Метри От Земята]
    това са глупости
    Просто аз

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    аз съм чувала, че се получава брич, но на някои им е по рождение.. луфта също
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    Има глупави хора и никой не може да ги спре да се въдят . До авторката на темата кво да ти кажа като утре ще се пръкне следващия кретен който ще ти каже поредната градска легенда и ти ще пуснеш темата с въпрос вярно ли е или не Хора по цял свят тренират Йога с много по-сложни упражнения от тези в нормалния секс и не съм чул това да води до деформации върху телата на Йога практикуващите. Това с задника е уникално глупаво да не да хващате молив между бузките и да пишете по стената?????

сещам се колко е компетентен тоя твоя приятел няма такова нещо
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си