- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женския задник преди и след секс?
Преди няколко дни едно компетентно* момче каза за съученичка, че задника и се бил развалил* и според него, тя е правила секс вече.
Аз се позамислих върху тази теория, но не можах да стигна до някакъв категоричен извод.
И затова реших да се допитам до вас, форумните специалисти.
Та, променя ли се задника на момичето след началото на сексуалния живот.![]()
(бел.авт. *- въпрос на гледна точка)
ем може ако нали по не е нежно и много задна прашка
Не е ли х.й оправя,х.й разваля ...... поне аз така го знам деПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
А по темата-Да,разваля фигурата,особенно,ако си слабичка,за пълничките не знам,нямам наблюдения върху тях![]()
Доколкото знам се получава нещо като луфт.. но нз дали е задника или просто задната част като цяло.. разширяването се получава от самото разширяване на влагалището.. при момичетата с по-надарени приятели, разликата е по-очевидна.![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Ок, мерси, ако се появи някой с аргументация защо не се променя ще се радвам да я сподели. ;р
Засега още не ми се е изяснило променя ли се или не.
Пък скоро, предполагам, сам ще го разуча. ;д
ХАХАХАХ!Вие не сте добре. Обяснете ми как секса променя структурата
Че могат да се стегнат мускулите в следстиве на някои пози е факт но да получиш луфт или да ти стане голямо дупето от много секс това са МИТОВЕ!
И какво жените с малки дупета и прави крака не правят секс ли? Или може би всички жени в по-напреднала възраст са със задници 2 декара и огромен луфт защото от години правят секс?! Мислете малко с тия глави.
+1Първоначално написано от slun4ice
Ако на някоя и се е развалил задника НЕ Е от секса. Погрешна причинно-следствена връзка си прави приятеля ти.
и аз не мисля че се променя нещо.....
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
+1Първоначално написано от slun4ice
Не се променя,това как изглежда тялото ти зависи от гени, начин на хранене, поддържане чрез спорт и т.н.Също често заблуждение е, че луфта се дължи следствие от секса, а това е въпрос на структура
Хормони бе бате хормони ...Първоначално написано от LizZz
Виж съм момиче за 1 година да е било 70 кила - стана 45-48 стегна си страхотно тялото - след което пак качи до 55 и се върна на 49. За 12 месеца. Тва пубертета ебава майката на жената![]()
Абе кви са тия глупости това си е ген .....това си е природа няма такива глупости![]()
от много секс може да остлабнеш както се знае.. а когато едно момиче отслабне може да има видима разлика в задника. НО ! това е от отслабнването.. а това че отслабването се дължи на секса е друг върпос.
Спокойно можеш да напишеш "компетентен" в кавички, а не със звездичка накрая. Не е вярно това.
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Според мен секса не може да навреди даже обратното...като правиш секс усобенно, ако ти си активната си тренираш мускулите...най-малкото можеш да се сдобиеш с по-стегнато дупе.Аз много обичам да съм отгоре и да гледам как моя е възбуден на макс, опипва цялото ми тяло и си пъшка тихичко.
Хем доставя удоволствие, хем си потдърцам фигурата и мога да кажа, че си ми е много хубава.
Моя често също е бил активен...навремето беше малко пухкавичък, а сега леле майко, та той е момчето със най-сексапилно тяло за мен от всички. Супер яко си стегна дупето и само там му се лепя нищо, че е малко смущаващо, но не издържам.![]()
И аз такаПървоначално написано от Callisto
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако ти влезе отпред и ти излезе отзад, може и да ти промени пилешката трътка.
ииии...
хуй разваля, хуй оправя, people!![]()
Най-великото нещо, което ще научиш е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна.
това са глупости
Просто аз
аз съм чувала, че се получава брич, но на някои им е по рождение.. луфта също![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Има глупави хора и никой не може да ги спре да се въдят . До авторката на тематакво да ти кажа като утре ще се пръкне следващия кретен който ще ти каже поредната градска легенда и ти ще пуснеш темата с въпрос вярно ли е или не
Хора по цял свят тренират Йога с много по-сложни упражнения от тези в нормалния секс и не съм чул това да води до деформации върху телата на Йога практикуващите. Това с задника е уникално глупаво
да не да хващате молив между бузките и да пишете по стената?????
сещам се колко е компетентен тоя твоя приятелняма такова нещо
FUCK-тически не ме интересувате..