Цитирай Първоначално написано от roltirirang
Такам момичето съм аз,второто което е никой не ти е позволил да отваряш подобна тема така,че ще помоля мод за ключ...
Всеки си прави сам изводите нека споделя момчето е ОХРАНИТЕЛ и аз виках.......да,но накрая осъзнах и да викам и да дращя няма кой да ме спаси...Баща му беше излязъл и не аз му казах,че не желая подобно нещо да се случи,но съгласете се човек 80 кила как ше го преборя замислете се малко хора...И да простих му колкото и да не вярвате,защото е направил грешка да и аз бях глупава да имам си своята вина и си я нося..Както казах на края се отпуснах,защото осъзнах от мой приятелки историйте как са си загубили дественоста,че е било по-лошо.Може би съм бла лудо влюбена в него,сега нещата са различни и аз го виждам от друг поглед....Осъзнах,че той е добър човек,но в един момент като откачи и Разбира се след това скъсах и останахме просто приятели..и да и до сега имам проблеми в секса(тъйкато мина доста време от случката,да кажем едно 1-2г.).Публикувах го не за да изтъкна себе си,а за да се замислят хората,че понякога правим неща,който не искаме и после осъзнаваме,че може би не сме ги искали и са ни били нещо като урок...И аккво като го е направил да отида да се гръмна ли?Да си кажа"О боже ебати простака" кажете тва кво ше помогне няма да промени миналото...
Сега мод заключвай темата моля те.
1 - Евала че се представи! аз нямаше да го направя предполагам..
2 - Ти си решаваш как да мислиш и кфо да праиш обаче за мен мисленето ти е малко наивно точно в този случай. То хуу да сме добронамерени и да не отвръщаме на лошото с лошо, обаче тфа което се е случило за мен се води изключение от правилото...