.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Пъпки след обезкосмяване

преди 1 месец си обезкосмих ръцете и след 1 седмица излезнаха пъпки и незнам дали са от обезкосмяването или някаква алергия какво мислите вие и о67е не са изцезнали

Редактирано от ProstoAz
    7 точка от правилника!

Какви пъпки?Мънички или?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    На много хора им излизат пъпки от обезкосмяването, не вярвам да е някаква алергия, просто ръцете не са ти свикнали да им махаш космите.

ne sa malki golemi sa s bqla technost vatre izleznaha mi sled 1 sedmica ot obezkosmqvaneto

С какво се обезкосми?

предполагам, че при обезкосмяването си наранила корените и са се възпалили

отиди а лекар да ти изпише някакъв крем, който ще успокои кожата и ще спре възпалението
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Нормално, след време кожата ще свикне.
    Ако си момче - спри да си обезкосмяваш ръцете
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

с пинсета махнах 5-6 косъм4ета

отидох на лекар каза ми да мажа с алергозан и лорано акут някакви хап4ета за алергия но не и казах 4е сам си махала космите

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Цитирай Първоначално написано от deluxx
    отидох на лекар каза ми да мажа с алергозан и лорано акут някакви хап4ета за алергия но не и казах 4е сам си махала космите
    ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ?!!?!?!?!? В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПОЛЗВАЙ ЛЕКАРСТВАТА, КОИТО ЛЕКАРКАТА ТИ Е ПРЕДПИСАЛА!!!!!!! ТЯ СИ МИСЛИ, ЧЕ Е НЕЩО АЛЕРГИЧНО!!!! ЗА ТОВА ТИ ГИ Е ПРЕДПИСАЛА, НО ТВОЯТ ПРОБЛЕМ Е ДРУГ!!!

Съжалявам за главните букви и многото знаци, но е важно да се забележи коментарът ми...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от deluxx
    с пинсета махнах 5-6 косъм4ета
    От 5-6 косъмчета ли имаш пъпки? И колко са тези пъпки - 1-2? Тази тема вече мисля, че е ебавка.

ne sa 4 5 a sa po ve4e i mi izleznaha sled 1 sedmica ot obezk. kakto znam kato gi mahnes sled 1 4as gore dolu ti izlizat pipki ne li e taka a na men pak mi izleznaha sled 1 sedmica ot obezk.

a ako e ot obezk. s7e mi minat li 67o7 marzi me da otida do lekarq

като ходиш на лекар казвай всичко
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    Venera
    Цитирай Първоначално написано от tochica
    като ходиш на лекар казвай всичко
    +1
    Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.

a znaete li nqkakiv krem da mi predlojite

може да направиш алергична реакция към крема и да получиш екземи, за това няма да предлагам нищо
    отиди на лекар и кажи, че е от обезкосмяване

Следвай съвета ми ве....Мажи с конска сперма,ако може трябва да е прясна !

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Пробвай с Розова вода
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен
    aко наистина има "бяла течност" както твърдиш това е гной и се дължи на някакво възпаление ... нз опитай да ги почистиш с памуче и кислородна вода или ниско %-ен спирт и след ... ?с йод? и ве пак ! лекар!

и на мен така ми се получават..това най-вероятно се дължи на факта,че кожата ти е нежна и чувствителна или просто не е свикнала..важно е преди да се обезкосмяваш да си вземеш душ първо,а не след това..така кожата по-добре възприема като цяло процедурата и след това може да се мажеш с някакво хидратиращо кремче или бебешко кремче на мен лично ми помага..Също зависи и как се обезкосмяваш,с какво?
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си