- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С колко завършихте?
Още не са върнали бележниците и не ми е изчислен успеха, но знам какви са ми срочните и съответно годишните оценки. Та:
Английски език - 6
Български език и литература - 6
Немски език - 6
География - 6
Биология - 6
Химия - 6
Физика - 6
Музика - 6
Физическо възпитание и спорт - 6
Изобразително изкуство - 6
Технологии - 6
ИТ - 6
История - 6
Математика - 5
Математика ЗИП - 5
Не съм учила кой знае колко, за да имам оценките, които имам сега или поне не съм почувствала някаква тежест, когато е трябвало да седна да си прочета някой урок или да си реша еди-колко си задачи. Успехът ми е много добър, да не кажа отличен за възрастта ми, доволна съм. Всичките усилия и напрежението, което ми се струпа последните седмици, имаха смисъл. Относно онова ограничено изказване, мога само да съжалявам автора му. Злобата и комплексарщината избиват при него даже и по форумите, което си е наистина жалко. Смешно е, като тръгнат да се правят разни генерални заключения, че отличниците са някакви пълни задръстеняци, които само висят над учебниците и зубрят ли, зубрят. Човек, когато е мотивиран за бъдещето си и има някакви цели, си ги постига. И не е задължително да поглъща цели учебници, като се лишава от собствените си хобита, приятели и личен живот. В класа си имам пълна отличничка. Момичето ходи на тренировки по плуване, изключително забавна и умна, абсолютен гений по математика. Да, сяда да решава задачи, да си прочете някой и друг урок, но никога не си запълва времето само с учене, даже гледа да го избягва. Затова повечето неща ги научава в клас. Така че, за комплексирани мнения няма място тук. Щом не си си мръднал цяла година задника, за да изкараш прилични оценки, които да те задоволяват, нямаш право изобщо да казваш кой е крив и кой е прав, искайки да подхраниш ниското си самочувствие. Злобата е коварно нещо, да знаеш.
Бел (ЗП)- 5;
БЕЛ (ЗИП)- 5;
Химия-6;
Биология-6;
Математика- 4![]()
География-6;
Свят и личност-6;
Анг.език-6;
Музика-6;
Из.изк.-6;
ФВС-6;
ИТ.-6;
ммм нещо един предмет ми се губи,ама нещо не се сещам кой е... вийда се че математиката ми е най-зле....
Преди да се появиш ти,животът ми беше като безлунна нощ.Много тъмна,но на небето все пак имаше звезди-точки светлина и разум...
И тогава ти пресече небосклона ми като метеор.Изведнъж всичко се подпали;имаше живот,имаше красота.
до 30-ти има време,ама сега се очертава това:
БЕЛ - 6
ЗИП БЕЛ-6
АЕ -4 или 5
Математика - 5
Информационни технологии - 6
История - 6 или 5
География -6
Философия-6 или 5
Биология - 6
Физика - 6
Химия - 6
Физкултура - 6
ЗИП Музика-6
ем мен на края на годината ме нямяше доста време и не съм сигурна
биология - 4/5
химия - 6 (моята гордост)
бел - 5
мат - 5
ист - 5/6
география - 6
ае - 5 (малко не ми достигна за 6 само 2 стотни ама оная е зла и не иска да ме испита)![]()
физика - 5
фвс - 6
ии - 6
техн - 6
ит - 6
муз - 6
общата с по слабите оценки е 5,21
Ми аз съм до 30-ти, но засега така се оформям:
Немски: 4
БЕЛ: 5
Математика: 3 (надявам се)
Музика: 5
Русиване: 6
Физкултура: ОСВ
Общо: 4,00 (без русуване и музика)
БЕЛ - 5
Математика - 5
Английаски - 6
Физика - 6
Химия - 6
Биология - 5
География - 5
История - 5
Музика - 6
Физическо - 6
Технологии - 6
Рисуване - 6
ии общо 5,60 някъде![]()
6,00
Седма поредна година без петица![]()
![]()
БЕЛ -6
Математика - 5
Английски - 6
Физика - 6 или 5
Химия - 6 или 5
Биология -6
География - 6
История - 6
Музика - 6
Физическо - ОСВ
Технологии - 6
Рисуване - 4 javascript:emoticon('')
ЗИП БЕЛ 6
ЗИП МАТ 4javascript:emoticon('')
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
6.00 и диплома за основно образование 6.00...не мога да повярвам
![]()
БЕЛ - 6 (честно казано не разбрах защо ми писа толкова)
Английски език - 6
Руски език - 5
Математика - 6![]()
Човекът и природата - 6
География и икономика - 6
История и цивилизация - 5
ФВС - 6
Музика - 6
ИИ - 6
ДТИ - 5![]()
Среден успех: отличен 5,79![]()
Има още време докато завършаОбаче тук всички ме шашнахте 6,6,6,6 и една 5-ца и голямата трагедия . Както до преди години бях само 6-ци , тази година дори съм била доволна на 3 , радвала съм се на 4 , 5 ми беше все едно чудо е станало , на 6 не съм се и надявала . Вярно , че не съм си давала и кой знае колко зор , но от класа ми хора са учили по цели дни и 6 не могат да изкарат . Другата година искам малко да се стегн а , защото си се излагам много яко
![]()
Първоначално написано от Biskfitka
Красота!![]()
![]()
Всичко 5, география и химия - 2 .. Еми, така е .. Не са ми силните предмети..![]()
бах ви и отличниците , аз съм 5.16 ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Що не можешПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Щото по една част от предметите не знам нищо...по математика си бях за 4-5 (но реших около 100 задачи за 6 ...да де преписахПървоначално написано от YaNcHeToOo
) ....даже майка ми и баща ми не вярват
![]()
БЕЛ - 6
Англ. език - 6
Испански ез. - 6
Математика - 6
Матем. ЗИП - 6
Инф. технологии - 6
История и цивилизация - 6
География и икономика - 6
Човекът и природата - 6
Музика - 6
Изобр. изк. - 6
ДТИ - 6
ФВС - 6
Срезен успех: Отличен 6.00![]()
Изводе: 1. Много доволна от себе си. 2. НЕ съм зубар. 3.имам 320 отсъствия. 4.Занимавам се доста сериозно със спорт - затова са ми и отсъствията. 5. Само двама от класа сме с този успех.
БЕЛ - 6
АЕ - 5
МАТЕМАТИКА - 5
ИТ - 6
ИСТОРИЯ - 5
ГЕОГРАФИЯ - 5
БИОЛОГИЯ - 5
ФИЗИКА - 5
ХИМИЯ - 4![]()
МУЗИКА - 6
ИИ - 5
ТЕХНОЛОГИИ - 6
ФВС - 6
БЕЛ - ЗИП - 6
МАТЕМАТИКА - ЗИП - 6
ИТ - ЗИП - 6
И всичко това заради скарвания с госпожи.. Все ми е тая..
Тази година завърших 8-ми клас и успеха ми е 6.00![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
БЕЛ-5![]()
АЕ-6
Мат-6
Информ. технологии-6
История-6
География-6
Човекът и природата-6
Музика -6
Изобр. изк-6
Т и Т -6
Физ. въз. и спорт-6
Математика ЗИП-6