- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да оправя нещата?!?
Зравейте всички.
Днес реших да споделя един проблем с вас, който ме измъчва от много време. От 3/4 седмици приятелят ми (момче, което харесвам) не се отделя от компанията на другите момичета и момчета, а мен ме дразни единствено това, че той харесва две от тях и незнам как да постъпя за да дойде при мен или поне да ми обръща мако повече внимание HELP![]()
НO HELP
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Нещо не се разбира от темата ти. За гадже ли говориш или за момче, което харесваш, но нямаш връзка с него? Ако е първото един разговор е достатъчен - обясняваш му, че не ти е приятно да обръща повече внимание на други момичета отколкото на теб. А за второто нещата са съвсем различни - ти сама трябва да намериш начин да привлечеш и задържиш вниманието му.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Насила хубост нестава.
Ако има химия мужду двама ви, не само от твоя старанa,то ще си проличи.Той ще дойде при теб,ще направи всичко,за да сте заедно...
Съгласна съмПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
попринцип ми е гадже но другите доста го потискат като го критикуват за това и той за това ме отбягвае налага се да се откажа
![]()
мерси все пакПървоначално написано от coollove9
![]()
Какво значи "по принцип гадже". Или сте заедно, или не сте. Това да не е една от "аз ходя с него ама той не знае" историите? Ако искаше да е с теб нямаше да му пука кой какво казва, и определно нямаше да се сваля с други.
Аз също не разбрах дали ти е гадже или просто ти си го харесваш... Ако ти е гадже - трябва да си му кажеш как се чувстваш, пък ако не - трябва да го спечелиш
Но при всички положения това са пълни простотии (извинявам се на автора им, но въобще не съм съгласен с него):
Тя химията няма да се породи без той дори да те види... Стягай се и почвай да му показваш по-ясно чувствата си (това важи за варианта, че не ти е гадже)!Ако има химия мужду двама ви, не само от твоя старанa,то ще си проличи.Той ще дойде при теб,ще направи всичко,за да сте заедно...
така еПървоначално написано от TheBeliever
![]()
той харесва други и ти го търпиш :X![]()
... е да ти имам притесненията?Първоначално написано от coollove9
Как го каза само ...
Според теб нормално ли е да харесва и да бъде повечето време с други вместо с теб?
Аз не мисля, че е много нормално...
По-добре говори с него ... или с тебе или с още 50 ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами да още малко ще почакам и ще сложа чертатаПървоначално написано от fucklowebaby
прав/а си
Не можеш да го накараш.Колкото и да ти се иска просто не можеш нито да го спреш да ги вижда,нито да спре да им се кефи,нито да го вържеш за себе си.примири се просто с положението.ИИи какво всъщност очакваш от него,в какво се надяваш(да станете гаджета или..)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ние сме гаджета но проблема е че той е мн злееепитат го гаджета ли сме и той казва тя да каже аз като кажа да той мълчииии
басиии
Първоначално написано от coollove9
![]()
На колко сте? 10-12? Вземете порастнете малко и тогава се занимавайте с гаджета.
май май са на по толковааПървоначално написано от TheBeliever
щом като ходи с други и ХАРЕСВА други поговори с него и му кажи, че искаш да обръща повече внимание на теб ! ако тогава не се промени - ЗАРЕЖИ ГО !
![]()
![]()
прави сте но това не означава да ми се посигравате айде без убиди и двамата сме на 14 и половина и проблема е в него а не в мен той е този който трябва да направи нещо по въпроса но няма значение вече се отказвам от него и без това мога и без негоПървоначално написано от fucklowebaby
![]()
Абе какво въобще си губиш времето с тоя "пич" и само си тровиш нервите, слагай край, докато е времеИ как може да сте почти гаджета, както казаха по-горе или сте или не сте
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Къде по-точно видя убида? И проблемът е в двама ви. Той явно не иска да е с теб, а ти си въобразяваш, че между вас има нещо. Слез от облаците.Първоначално написано от coollove9
ми щом можеш и без него до сега трябваше да си го зарязалапък и кви гаджета си щом можеш без него ???
![]()
и не се обиждай от нищо..по-спокойно..просто изказваме мнение![]()
![]()
добре де не е правилно да се убиждам заради истинатано все пак аз съм си такава сори
![]()