- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Травестити & педали ...
Кво мислите за тоя вид "хора" .. според мен това е едно така наречено "гнусно" и извратено ?!?! Да си травестит да се обличаш кат жена да искаш да си смениш половия орган боже .. това е малумно а колкото до педалите кво е това некфи смешници дето обичат да си го ръгат отзад и да ги пец*т и им харесва ?!?! Според мен тея трябва да бъдат и аз незнам кво да некажа бити ах квито са създадени такива това е сад .. :Х това е срам и излагация ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не виждам как темата ти засяга училището и приятелите? да нямате в училище травестити?
толкова ли не можеш да се абстрахираш от тях? според мен сами си решават и дори да не ми харесват, просто не им обръщам внимание.
Stay up all night with the stars *
Еми навсякаде са АХАХАХ в даскало има 2ма педала и некаф пич се застъпи за тях и го отнесе и тои ;с неги разбирамПървоначално написано от plmn
![]()
Темата ти е расистка,аз нямам нищо против тях.Щом си се харесват такива,такива да бъдат.....и, INSIDER , нищо лично,но ти ми приличаш на педал и на емо.![]()
И щом можеш да критикуваш и съдиш без причина и ти ще търпиш критики.
Веднъж като се разхождах по центъра на двамата и видях двама мъже (единия си му личеше, че е обратен, на другия не толкова) и тоя по-изпедерастелия викаше на другия "Божанааа, Божанаааа"![]()
![]()
![]()
Като видя травестити ме избива на смях, нищо друго..
Пък иначе не всички педали парадират с това, че са такива. Има някои, които са изглеждат напълно нормално. Имах един зъболекар. Много хубав мъж... ама педал. Кой знае колко сърца е разбил..![]()
Специално за гейовете, ако не го показват и не парадират с това, не съм против.Ама за травеститите съм твърдо ПРОТИВ !
Първоначално написано от AnincetoSexy
Хаха на педал незнам дали очелата са педалски и бтв емо ? ти май неси наясно какво значи емо .. се пак не е лесно да си жена ;Първоначално написано от Lysit0
![]()
![]()
![]()
извратено е;като показват публично това че са такива ....![]()
Научи се да пишеш !Първоначално написано от INSIDER
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от XceSS
Проблемът, пич, е у твоя телевизор - не ги разбираш, ми ок . Кво се месиш у чуждия начин на живот?Първоначално написано от INSIDER
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Към автора: Изказването ти е изключително хайтърско....Първоначално написано от XceSS
Ем, всеки си избира къв да бъде...
nicolepcd
То по тая ваща логика е извратено и за жените, щото ги "ръгат и пецкат отзад"![]()
Ограничен си, бай Ганьо, ограничен си просто.
Аз съм против травеститите, но нямам нищо против гейовете..
Не им обръщам внимание,като ги видя по улицата,не ги зяпам,не им говоря,не им правя физиономии.Отмятам поглед и гледам улицата напред.Вътрешно много им се смея,защото преди да са педали,са момчета или е трябвало да приличат на такива(абстрахирам грима и дрехите),просто природата е била много "щедра" към тях,но никога не издавам какво мисля.Нямам намерение да правя конфликти и има такива типове дет са си ПЕ***И,ама са бая якички.
А с какво гейовете освен със сексуалната си ориентация(а теб това не би трябвало да те вълнува, не спят с теб предполагам) се различават от теб, та да ги мразиш толкова?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Да си беше мълчал по - добре....Първоначално написано от INSIDER
"очела;неси;".... "Ти пъ вземи си ги пецни тия очела в задния двор..."
Накъде отива българската нация.....
INSIDER не започвай, пак!
На мен също са ми смешни травестите, но такива са си и това е.
Каква е тази омраза към хомосексуалните и бисексуалните?
Искаш да си като тях ли?
Стига пуска теми против хората с различна сексуална ориентация, нищо няма да промениш!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm