.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от bybz
    А сега да споделя с вас нещо, което ми казаха преди малко.
    Значи една моя братовчедка работи във фармацептична фирма и ми каза, че българската хининова вода била най-хубава, а може би най-ефикасната била тази на Панацея-та! Аз както вече казах, не съм чула добри отзиви от форумите, но тя разказа, че най-много нея купували в последно време.
    Другото,което трябва да споделя е, че тя изсушавала косата, а при мен ефекта е обратен някой да има същия проблем?

по-предните страници пишеше,че омазнява.И аз послушах някои момичета и сега само след като я измия я пръскам в корените(изсипах си я в шишенце с пулверизатор) и определено е не толкова мазна колкото ако е на суха ;–)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Твоята може би...!!!
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

И аз пак смятам да почвам с хининовата вода.Преди ползвах на Кокона,ама сега се чудя дали пак нея да си взема.

Град
    Карлово
    Умряла съм за твоето мнение,нали на мен ми е кеф че ми расте

Град
    Карлово
    Оо мерси жалко,че на някой мозък не им е порастнал щото като гледам във всяка тема показваш колко безмозъчно изчадие си,отивай си пусни някоя чалгия и си тегли ножа направо

billytalent ти каква хининова вода ползваш?Беше написала,че тая на Кокона не ти помага?

Град
    Благоевград
    Аз съм много доволна от хининовата вода. Ползвам я вече от близо 3 месеца и всеки ми казва, че косата ми е много пораснала.. е.. ще се радвам ако наистина е така
    Нанасям я след миене на косата, но не при всяко, а веднъж седмично ;]

Моята е на ADDA cosmetics!

Град
    Пловдив
    абе тая дето казва, че не расте много да вземе да се гръмне, щото аз я ползвам от скоро и съм забелязала растеж на косата!

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    billytalent ти каква хининова вода ползваш?Беше написала,че тая на Кокона не ти помага?
    В момента използвам на Ecolife мирише на Розова вода и не ми омазнява косата

Днес за пръв път си взех хининова вода на Кокона преди все ползвах на Adda или на Milva от тях съм мнвого доволна.За три дена ми растеше косата с половин сантиментър г/д А за месец около 5 см. Е аз ползвам и хининовия шампоан но само този на Milva друг не ползвам.

Град
    Пловдив
    е браво. . . и моята е почнала да расте..само чакам да ми свърши тази за да почна да изполвам на друга фирма, която сигурно ще е по-хубава! макарче не е хубаво да се сменят често фирмите, но..

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от sanna
    наистина ли съществува хининова вода от таралеж
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Heaven
    Billytalent,косата ти е повече от перфектна,не обръщай внимание на такива завистливи мърши като снеки
    Ии снеки(сладку2008/09/10 етц.) това,че твоята коса не расте не значи,че и на другите не им расте нали

А иначе питах в 2 аптеки (мързеше ме да ходя по другите ) и имаха само една в бяло шишенце и на 'Кокона' и аз си взех 2рата

Как си измервате косата колко ви е пораснала?
    А иначе и на мен ми се вижда невъзможно да израсте със 7 см на месец.

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Billytalent,косата ти е повече от перфектна,не обръщай внимание на такива завистливи мърши като снеки
    Ии снеки(сладку2008/09/10 етц.) това,че твоята коса не расте не значи,че и на другите не им расте нали

А иначе питах в 2 аптеки (мързеше ме да ходя по другите ) и имаха само една в бяло шишенце и на 'Кокона' и аз си взех 2рата
    Мерси,при всеки си е индивидуално на някой им расте по-бързо,на други не...

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Айде още една капчица, айде мойто момче бодливо... пиииш пиш пиш... Аз няма да я ползвам тая

Я ме открехнете - какви пари струва хининовата вода (средно, ясно ми е, че различните марки са с различни цени) и как се нанася; едно шише колко време се използва и т.н.
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Имах 6-7 опаковки с хининова вода, но не знам къде са сега. Преди използвах на мокра коса, но някак си...косата ми се изтощи. Може ли да има такова нещо?

ами възможно е! от хининовата коса по принцип изтънява косъма, може за това да я чувстваш изтощена.

На мен от всякаква хининова вода ми се омазнява косата, както и от маслата (бадемово, кокосово) и т.н.
    Освен отвара от коприва, какво друго би помогнало да ми порастне по-бързо, че след ъоя фризьор

Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Айде още една капчица, айде мойто момче бодливо... пиииш пиш пиш... Аз няма да я ползвам тая

Я ме открехнете - какви пари струва хининовата вода (средно, ясно ми е, че различните марки са с различни цени) и как се нанася; едно шише колко време се използва и т.н.
    Ами 1 и нещо.Аз направо с шишето почвам да си я слагам на главата и ми стига за 5-6 пъти.Ама аз много слагам

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN

ами различно е както каза,но между 1 -1.50 лв ,попринцип е най-хубаво на мокра коса,след като я измиеш.Аз си взех шишенце за наливни парфюми и си изсипах част (остана ми повече от половината) в шишенцето. Просто е по-лесно за впръскване. (Всичките ми 'идеи' са от предните страници на темата )

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Благодарско
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Град
    Пловдив
    косата ми е яка косата ми е яка много съм щастлива, щото ми е пораснала някъде с около половин- един сантиметър

Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Твоята може би...!!!
    не се прай на интересна! Никой няма да ти повярва че ти расте 7 см на месец тва значи повече от 1,5см на седмица което е невъзможно
    hmm zavisi ako q izpolzva chesto no da 7 sm ... moje bi 4,5

Ползвам я от около 2-3 седмици и още няма ефект.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    така за да не отварям нова тема възраждам тази днес си купих хининова вода -> http://prikachi.com/images.php?files/1003302p.jpg
    1.74лв точно някой ползвал ли я е и к'ъв е тоя таралеж на нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си