- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода.
Първоначално написано от bybz
по-предните страници пишеше,че омазнява.И аз послушах някои момичета и сега само след като я измия я пръскам в корените(изсипах си я в шишенце с пулверизатор) и определено е не толкова мазна колкото ако е на суха ;–)
Твоята може би...!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Умряла съм за твоето мнение,нали на мен ми е кеф че ми расте
Оо мерси жалко,че на някой мозък не им е порастнал щото като гледам във всяка тема показваш колко безмозъчно изчадие си,отивай си пусни някоя чалгия и си тегли ножа направо
Аз съм много доволна от хининовата вода. Ползвам я вече от близо 3 месеца и всеки ми казва, че косата ми е много пораснала.. е.. ще се радвам ако наистина е така
Нанасям я след миене на косата, но не при всяко, а веднъж седмично ;]
Моята е на ADDA cosmetics!
В момента използвам на Ecolife мирише на Розова вода и не ми омазнява косатаПървоначално написано от lipstik
![]()
Днес за пръв път си взех хининова вода на Кокона преди все ползвах на Adda или на Milva от тях съм мнвого доволна.За три дена ми растеше косата с половин сантиментър г/дА за месец около 5 см. Е аз ползвам и хининовия шампоан но само този на Milva друг не ползвам.
Първоначално написано от sanna
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Billytalent,косата ти е повече от перфектна,не обръщай внимание на такива завистливи мърши като снеки
Ии снеки(сладку2008/09/10 етц.) това,че твоята коса не расте не значи,че и на другите не им расте нали
А иначе питах в 2 аптеки (мързеше ме да ходя по другите![]()
) и имаха само една в бяло шишенце и на 'Кокона' и аз си взех 2рата
![]()
Как си измервате косата колко ви е пораснала?
А иначе и на мен ми се вижда невъзможно да израсте със 7 см на месец.
Мерси,при всеки си е индивидуално на някой им расте по-бързо,на други не...Първоначално написано от bloodyF
![]()
Айде още една капчица, айде мойто момче бодливо... пиииш пиш пиш... Аз няма да я ползвам таяПървоначално написано от sanna
![]()
Я ме открехнете - какви пари струва хининовата вода (средно, ясно ми е, че различните марки са с различни цени) и как се нанася; едно шише колко време се използва и т.н.![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Имах 6-7 опаковки с хининова вода, но не знам къде са сега. Преди използвах на мокра коса, но някак си...косата ми се изтощи. Може ли да има такова нещо?
ами възможно е! от хининовата коса по принцип изтънява косъма, може за това да я чувстваш изтощена.
На мен от всякаква хининова вода ми се омазнява косата, както и от маслата (бадемово, кокосово) и т.н.
Освен отвара от коприва, какво друго би помогнало да ми порастне по-бързо, че след ъоя фризьор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PlamenMEN
ами различно е както каза,но между 1 -1.50 лв,попринцип е най-хубаво на мокра коса,след като я измиеш.Аз си взех шишенце за наливни парфюми и си изсипах част (остана ми повече от половината) в шишенцето. Просто е по-лесно за впръскване. (Всичките ми 'идеи' са от предните страници на темата
![]()
![]()
)
Благодарско![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
hmm zavisi ako q izpolzva chesto no da 7 sm ... moje bi 4,5Първоначално написано от Sneki
Ползвам я от около 2-3 седмици и още няма ефект.
така за да не отварям нова тема възраждам тазиднес си купих хининова вода -> http://prikachi.com/images.php?files/1003302p.jpg
1.74лв точнонякой ползвал ли я е и к'ъв е тоя таралеж на нея
![]()