- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода.
Дали ще го има в Бургас? Защото в една аптека питах за хиинов шампоан и казаха, че са над 10 лв. и се отказах.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Ами обиколи всичките все някъде ще го имаако си взимаш друг задължително трябва да е безцветен иначе другите са кофти
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
10xПървоначално написано от billytalent
![]()
И аз ще го пробвам хининовия шампоансамо да го намеря
е..да ви питам
никой ли няма хининовата вода на Mishel
(май така беше)
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Ясно (:Първоначално написано от bloodyF
моя опит с хининовата вода е трагичен.![]()
колкото ми порасна косата,толкова и цъфнала беше в краищата..така че особен смисъл нямаше,а и косата ми изглеждаше много изтощена и изтъня наистина,а и косопад.![]()
п.п съжалявам,че наговорих толкова отрицателни работи,но това е моя опит.има и мноого доволни,трябва да се пробва. :P
то си зависи и от самата коса![]()
аз ползвам тази на Milva и съм доволна от резултатите за по - малко от месец косата ми порастна с 3см. и стана по - гъста![]()
...
ами да АКО се прекалява с нея това е ефекта! За това хининова вода се слага САМО след къпане (на косата)Първоначално написано от sssladuranka
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ми то 1во не е хубаво косата да се мие през ден, но вас си е избораПървоначално написано от sssladuranka
Ами поне през 2 дена си слагай хининова вода въпреки, че пак ми се струва мн на често
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Моята коса е до кръста.. и не използвам хининова вода![]()
^^^не е полезно за самата коса да се мие всеки ден, защото изтънява. Да аз използвам хининова вода и си я слагам след баня т.е 2 пъти на седмица, защото на толкова си къпя косатаА веднъж реших да си сложа хининива вода на суха коса и после се беше омазнила в корените..
![]()
ами не че са ме питали ама аз да кажа...слагам си я след миене (ако я измия в понеделник,я мия в сряда,петък и неделя ..т.е. през ден) на влажна коса.Не ми се омазнява нито по бавно.нито по-бързо...по-гъста ми е косата,и разбира се по-дългадоволна съм си от хининовата вода и това е,..продължавам усилено използване
![]()
Ako sprete upotrebata na hininovata voda se poluchava obraten efekt,t.e raste dosta po-bavno
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...