.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Дали ще го има в Бургас? Защото в една аптека питах за хиинов шампоан и казаха, че са над 10 лв. и се отказах.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ами обиколи всичките все някъде ще го има ако си взимаш друг задължително трябва да е безцветен иначе другите са кофти
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Ами обиколи всичките все някъде ще го има ако си взимаш друг задължително трябва да е безцветен иначе другите са кофти
    10x

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Snuffles
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    bloodyF твоята хининова вода каква е???Аз в момента използвам много хубава,мирише супер

ами аз още имам от тази на Кокона (червено шишенце,1.20 си я взех) и мирише страхотно <333 :P
    A слагаш ли си нещо дуго освен нея на косата? Зашото каза,че ти расте с по 7 см на месец и ми е интересно.

ами аз онзи ден стана 1 месец откакто я ползвам и горе-долу толкова е пораснала ;д иначе ограничих пресата,лаковете за коса и пяната и това е.Сега ще пробвам хининов шампоан
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

И аз ще го пробвам хининовия шампоан само да го намеря
    е..да ви питам
    никой ли няма хининовата вода на Mishel
    (май така беше)
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Цитирай Първоначално написано от Snuffles
    bloodyF твоята хининова вода каква е???Аз в момента използвам много хубава,мирише супер

ами аз още имам от тази на Кокона (червено шишенце,1.20 си я взех) и мирише страхотно <333 :P
    A слагаш ли си нещо дуго освен нея на косата? Зашото каза,че ти расте с по 7 см на месец и ми е интересно.

ами аз онзи ден стана 1 месец откакто я ползвам и горе-долу толкова е пораснала ;д иначе ограничих пресата,лаковете за коса и пяната и това е.Сега ще пробвам хининов шампоан
    Ясно (:

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от excellence
    ами възможно е! от хининовата коса по принцип изтънява косъма, може за това да я чувстваш изтощена.

На мен от всякаква хининова вода ми се омазнява косата, както и от маслата (бадемово, кокосово) и т.н.
    Освен отвара от коприва, какво друго би помогнало да ми порастне по-бързо, че след ъоя фризьор
    вярно ли е че изтънява косъма?!

моя опит с хининовата вода е трагичен.
    колкото ми порасна косата,толкова и цъфнала беше в краищата..така че особен смисъл нямаше,а и косата ми изглеждаше много изтощена и изтъня наистина,а и косопад.
    п.п съжалявам,че наговорих толкова отрицателни работи,но това е моя опит.има и мноого доволни,трябва да се пробва. :P

то си зависи и от самата коса
    аз ползвам тази на Milva и съм доволна от резултатите за по - малко от месец косата ми порастна с 3см. и стана по - гъста
    ...

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    Цитирай Първоначално написано от excellence
    ами възможно е! от хининовата коса по принцип изтънява косъма, може за това да я чувстваш изтощена.

На мен от всякаква хининова вода ми се омазнява косата, както и от маслата (бадемово, кокосово) и т.н.
    Освен отвара от коприва, какво друго би помогнало да ми порастне по-бързо, че след ъоя фризьор
    вярно ли е че изтънява косъма?!
    ами да АКО се прекалява с нея това е ефекта! За това хининова вода се слага САМО след къпане (на косата)
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Outta Space =]
    ^да, но "прекалява" може да има различни значения
    примерно,след къпане,на мокра коса,през ден - добре ли е? или е "прекаляване"

Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    ^да, но "прекалява" може да има различни значения
    примерно,след къпане,на мокра коса,през ден - добре ли е? или е "прекаляване"
    ми то 1во не е хубаво косата да се мие през ден, но вас си е избора Ами поне през 2 дена си слагай хининова вода въпреки, че пак ми се струва мн на често
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Outta Space =]
    ^ти ползваш ли я,и ако да,колко често?
    п.п. има хора която си я мият всеки ден,зависи ако ти е няква супер мазна на втория ден какво пречи да я измиеш?според мен даже е хубаво ако много ти се цапа,по-често да си я миеш малко отплескване,както и да е

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Моята коса е до кръста.. и не използвам хининова вода

Цитирай Първоначално написано от p3tinc3t0
    Моята коса е до кръста.. и не използвам хининова вода
    и?

^^^не е полезно за самата коса да се мие всеки ден, защото изтънява. Да аз използвам хининова вода и си я слагам след баня т.е 2 пъти на седмица, защото на толкова си къпя косата А веднъж реших да си сложа хининива вода на суха коса и после се беше омазнила в корените..

Град
    Outta Space =]
    e да,но не е и хубаво да ходиш с мазна коса
    мерси за отг

Град
    Heaven
    ами не че са ме питали ама аз да кажа...слагам си я след миене (ако я измия в понеделник,я мия в сряда,петък и неделя ..т.е. през ден) на влажна коса.Не ми се омазнява нито по бавно.нито по-бързо...по-гъста ми е косата,и разбира се по-дълга доволна съм си от хининовата вода и това е,..продължавам усилено използване

Град
    Outta Space =]
    ^аа питаме всички от форума а каква ползваш?

Град
    Heaven
    кокона,червено шишенце

Град
    Outta Space =]
    аз сега си купих една на Милва с един таралвж като свърши ще пробвам коконата

Град
    Heaven

ето я мойта

Град
    KaRlOw0
    аз я ползжам след измиване на косата

Ako sprete upotrebata na hininovata voda se poluchava obraten efekt,t.e raste dosta po-bavno
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Ako sprete upotrebata na hininovata voda se poluchava obraten efekt,t.e raste dosta po-bavno

пълни глупости бих казала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си